17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази глупост така и ще си остане не реализирана , това са само мечти . Безполезна реклама.

Не вдига 230 тона, а " цели 230 000 килограма"! Давайте направо "цели 230 000 000 грама". Като в рекламите - "10 хиляди килобайта памет".

Вместо да си оправят здравеопазването Тръмп налива пари в частни глупости!

Носи "полезен товар" 200.000 литра разтврос с Ковид19

скапаняк.

а ти си тв зомби

Почти се доближава до размерите на АН-225 "Мрия". Почти. С около 1/3. Като товаро-носимост е сравним с по-малкия АН-125 "Антей". Иначе е най-големия - в Северна Америка, може би.

Ан-225 и Stratolaunch са създадени за съвсем различни цели. Първият е товарен самолет, а вторият по същество летяща площадка за изстрелване на ракети. Все едно да сравняваш Камаз с Porsche Cayenne и да кажеш: Да, ама Камазът вози 50 пъти по-голям товар и е с 2 м по-дълъг. А иначе размахът на крилата на Stratolaunch е по-голям, а дължината му с около 10 м по-малка.

ли е време да си мерим .......?

Само за какво са им, след като тъй или иначе ракетите ще трябва да излитат от земята или кораби и така нататък?

как от тая бангия изсрелват ракета, но в днешно време е по модерно да те унищожат тихомълком с биологично оръжие....няколко ампулипуснати някъде от някого!

Ще видим :) И защо си мислят, че като закачат една неуспешна програма за друга такава, ще се получи нещо? Казали са го по-умни от мен - абсолютно тъпо е една грешка да се опитваш да поправиш с друга грешка. Да вземат и да почват наново, ама не усвояването на милиардите от програмите, а нови концепции от нови хора!!! А в медиите ентусиазЪМЪТ на щатския генералитет не е на това ниво... "През януари американският генерал Джон Хайтен призна, че през последните години САЩ не успяват да разработят хиперзвукови оръжия: „Освен това страната беше лидер в тази област, но сега ще са необходими години, за да се възстанови“. "Съединените щати в следващите години, докато нямат хиперзвукови оръжия, ще се защитават от Русия и Китай чрез ограничаване. Това каза началникът на Стратегическото командване на въоръжените сили на САЩ адмирал Чарлз Ричард." И мисля, че дори на местните тролове стана ясно - многомилярдният военен бюджет въобще не е гаранция за военно превъзходство, ама въобще.

Програмата не е неуспешна. Това е частна фирма и успеха зависи от търсенето и предлагането. Не е като в Русия където загубите са за сметка на хората. Второ частна фирма прави нещо което е съизмеримо със усилията на целия съветски съюз.

няма значение с какви свръхмодерни оръжия си въоръжен, една ампула е достатъчна за да пламне целия свят!

Този вдига 230тона АН 225- 275 тона. Точка!

Разлика между габарит и товароносимост правиш ли? Явно не....

И като се събуди, отзад си засмукал чаршафа хафаха....

Страшно. Ама този е 70 тона по лек така че пропорционално е по силен. А сега!

Изглежда ефектно, но нещо не го свързвам това "чудо на техниката" с понятието най-голям самолет. Тук нито ТИР можеш да вкараш нито обемист и тежък товар като локомотив например. По-скоро е атракция отколкото нещо, което да бъде използвано по предназначение.

Типичен Ганю... щом не виждаш за какво може да се използва, а и камион не влиза в него, значи за нищо не става....

Тук товарът не се вкарва вътре, а се закача отвън между двете тела. Да не мислиш, че ракетите, които може да носи, стартират вътре в тялото на самолета?

Закача се товара между двата корпуса - Перфектен е за ракети 230 тона са почти половината Фалкън 9. Като в случая Самолета играе ролята на първатаа степен, а самата ракета на втората степен. Като имаш предвид, че втората степен на Фалкъна е под 100 тона, то двустепенна ракета с тегло 230 тона да излети от 15 000 метра височина и начална скорост 900 км/ч никак не е зле.

Вида му е тип катамаран, само въздушен, а не воден. Дето ги ползват още май индианците или бяха други.

Не го свързваш защото четеш дирник.бг. Те просто си плямпат. Най голям как по обем, височина ширина. Глупости на търкалета от дирник.бг. Лаф да става.