Най-модерната атомна подводница на Русия порази мишена на хиляди километри

Една ракета "Булава" носи 6 ядрени бойни глави, всяка с мощност от 150 килотона

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Zainsk услуги електрически работи

При последните учения няколко ракети не са успели да излетят. Дори една от подводниците се е върнала със задействана за изтрелване ракета в свояша шахта, но не е могла да излети . От други подводици са успели да изтрелят нещо едва след няколко опита, от което са изгубили над 2 часа. Това ако се случи при една война , всички тези консервени кутии щяха да бъдат унищожени. Путьо си е оскубал плешивата глава като е наблюдавал ученията... добре че е нямало втори Курск. Русия е напълно небоеспособна. Това, което остана от ссср, е всичко, друго няма. И тези всички "най-новите разработки" са просто карикатурни , милтипликационни приказки. Фалшивата „атомна“ ракета се взриви , „Кузя“ ръждяса и изгни, арматата, изгасна и не запали на червния площад,… единственото, което може да направи Руската кочина , е да предостави евтин нефт и газ на потенциалния си противник и на цената определена от купувача –Европейският Съюз..

откога тестването на МКБР изстреляна от подводница е новина ? И то поднесено като нещо чудо невиждано......поредната грандоманщина на руснаците - най-големите ракети , най-големите подводници ама в ограничени бройки.......поне са с ядрени двигатели , не като смешката Кузя , макар че дима му може да е вид противовъздушна защита , да не кажа СТЕЛТ

Тия лъжат по 5 пъти на ден. Стига сте ни облъчвали с тая Русия, боли ни фара за тия пиянски..

Най - модерната на Русия е като най-старата на САЩ.

Кво стана с Йотафона? И последната държава - някаква гръмнала африканска республика, която беше клиент на Сухой суперджет, се отказва от тях. Булави, подводници, а бабушка взима 14 000 рубли пенсия, и се чуди как да се нахрани. Сега по руските медии тече кампания колко полезно било палмовото масло?! Замислете се защо.

абе ков ис говориш с тия ниски пенсии и заплати /по телевозар и тролските медии / горките руснаци не се спират от пътувания и почивки по световни дестинации.Че и още имоти за лятна почивка си купуват-цяла Черна гора и Кипър след Блъгария стана тяхна собственост.А и е никой не се еотказал оо сухой суреджет, виж от падащи ковчези като боинг 737 всички се отказаха.

никой не се е отказал от Сухой Суперджет просто защото никой не го купува.....освен руски компании,които явно са ЗАДЪЛЖЕНИ ( дотук 175 бройки ). Чужди клиенти НЯМА..... Боинг 737 - произвежда се от над 50 год. ( различни генерации ) и досега са минали 10 500 произведени бройки...не е зле,нали :))) Боинг и Еърбъс - това са лидерите......Сухой са за вътрешна употреба

PEYTSCH

Колко пирожки не се появиха на пазара заради това чучуло....

' Кат Русия няма втора тъй могъща на света, тя е нашата опора .........'

има грешка не са хиляди милионииииии км са......

И какво прави руска подвадница в Бяло море /Егейско море/ в Гърция........или "Джурналиста" е объркал геогфията......

Не той, ти не знаеш геогрфията. Бяло море е на север и е от т.н. "домашни' или "вътрешни" морета. Освен Русия друг няма излаз на него. Тия, дето имат акъл да правят подводници, знаят и къде да ги тестват, не им бери гайлето, ами вземи и почети малко. Не подай на нивото на тези, дето ти дават тая посока...

Не се знае кво е изстреляла и кво точно е поразила, защото пияните ушанки постоянно за всичко лъжат, не им вярвам докато не видя, не чуя к не пипна!

Колко струва чекиран багаж

При последните учения няколко ракети не са успели да излетят. Дори една от подводниците се е върнала със задействана за изтрелване ракета в свояша шахта, но не е могла да излети . От други подводици са успели да изтрелят нещо едва след няколко опита, от което са изгубили над 2 часа. Това ако се случи при една война , всички тези консервени кутии щяха да бъдат унищожени. Путьо си е оскубал плешивата глава като е наблюдавал ученията... добре че е нямало втори Курск. Русия е напълно небоеспособна. Това, което остана от ссср, е всичко, друго няма. И тези всички "най-новите разработки" са просто карикатурни , милтипликационни приказки. Фалшивата „атомна“ ракета се взриви , „Кузя“ ръждяса и изгни, арматата, изгасна и не запали на червния площад,… единственото, което може да направи Руската кочина , е да предостави евтин нефт и газ на потенциалния си противник и на цената определена от купувача –Европейският Съюз..

омесил си някакъв буламач от полуистини и откровенни лъжи. платен ТРОЛ?

Подводницата стреля и със снаряди без взрир, модел няколко вида надкалибрени викат им волга и победа плюс москвич. Подкалибрените са запорожец!

Продажни русофилски Партенки, не се притеснявайте ... Война няма да има. 1. Путин за Русия се оказа по-лош от атомната бомба за Япония ... 2. Освен това няма да има война по две основни причини: Всички пари на крадливи путеноиди и други олигарси са в американски банки в долари. Във войната те губят всичко - и пари, и живот ... в края на краищата семействата на всички тези водачи (и смелите пълководци) живеят там (с врага). Нямаше да се случи, че ще се предадат без бой, защото децата и внуците на ТАМ живееха нормално. Защо да завладеем Русия, за да нахрани всички тези пияници и мокасини, да им осигури застраховка и пенсия и да инвестира трилиони в инфраструктура? Руски добитък и сега извлича тези минимално необходими ресурси за износ, работейки безплатно, в тинята и студа, без права и социални програми. И накрая: не е ясно какво е патриотизмът? Руски елити, които имат недвижими имоти и пари и семейства в чужбина? Дмитрий Песков - оказа се гражданин на Франция. Съпругата му е гражданин на САЩ. - ето истината за вашия кремълски плъх и фалшивите патриоти от предимперията ... Сега няма да се изненадам, ако Прахът е гражданин на Зимбабве. И къде са дъщерите на Путин, Кастрилеголови? И с какво се гордее? Яхти Абрамович? Продадено от US Rusal? Просяци хора? Убито лекарство? Армия лети на стари самолети? Да, местни руски пигмеи, те никога не отидоха по-далеч от портите си, всички четат в Интернет, трудно е с тях ... Къде е велика Русия? БВП на е като на Мексико….

Мурзилките купуват своето въоръжение на Алиекспрес и дори не свалят китайските етикети. А ги предлагат като свои разработки. Минобороны вновь попались на обмане. https://www.youtube.com/watch?v=BoyRDelDn5Q

Да му мислят във Воронеж :)))

Бе но не ми е ясно какво става с краварски те ракетни войски още ли не са сменили антиките трайдънт и minuteman които са вече на Коко 50 100 години или още разчитат на техните надрусани ракетни екипи или още ползват хем магнитни дискети с DOS windows 95

Забавно... като ви се смеят че вашите самолети летят с лампова електроника, почвате да се пените, как това било за да издържат на ядрен удар... ама иначе сочите с пръст дискетите на американските ракетни войски... те поне до дискети са до кретали...

Целият свят и американците се смеят на Фрегатата "Адмирал Горшков" Уж „най-новия и модерен“ руски кораб не може да тръгва на плаване самостоятелно. А само в съпровод със влекач – Николай Чепер , кораб за тилово обезпечаване Елбрус и танкер Кама. Кой знае къде ще закъса и по-добре да има винаги влекач до него. Трите кораба постоянно съпровождат боклука "Адмирал Горшков" за смях пред целият свят . Моряците се молят дано да няма война , че рушляците не са за никъде. Изхождайки от тези факти американците са казали че е достатъчно да потопят влекача … и руски фашистки флот няма да има… https://www.youtube.com/watch?v=9MRBezYF3qA

Според отзивите на тези, които наскоро са служили в руската армия – пишат по руските форуми, няма какво да се прави там, повсеместна разруха, няма резервни части за оборудването, всичко се държи на последно издихание, няма никаква инициатива за нищо, всичко се прави като фокусник вадейки резервни части от ръкавите си. Милитаризация общества: вся правда о военной мощи России. https://www.youtube.com/watch?v=bSRQTrKJsbM

Поредното замърсяване на моретата от руски боклук: В Норвегии зафиксировали радиацию из затонувшей АПЛ К-278 «Комсомолец» TV 2 отмечает, что уровень радиации в районе вентиляционной трубы реакторного отсека в 100 000 раз превышает норму https://lenta.ru/news/2019/07/09/dsa/ Всичко в руската пЕдерация гори, пада, потъва и загива.

Вероятно пак са изпробвали някакво безаналогово-говно оръжие, за което отдавна са обявили че е на въоръжение, за да зарадват останалите в беднотия и безизходица алкохолици. И са излъчили съответните фалшиви мултфилми. Подобно на уж „атомната“ им ракета, която прелетя едва 20км и падна в морето… без да успее да се включи фейковият нарисуван атомен двигател. Та мършите и до сега я търсят на дъното на Баренцово море… но без резултат.

И всяка сутрин с „добри“ новини. Всичко е в путинската пЕдерация - ГУЛАГ се краде, изгаря, удавя, пада, разпада или измира ... Днес отново има новина за горящ руски биологичен отпадък при тествеането на реактивен двигател... Който по традиция се е запалил взривил и отнесъл в путиновият рай поредната група руски алкохолици. УБИЙ РУСКИ ТРОЛ, СПАСИ БЪЛГАРИЯ!

Димящата ръждясала консерва Кузя едва не потъна в прехода си към Сирия , остана и без гориво, а след това започна да ръси по дъното на Средиземно своите самолети трошляци. Пияните ватенки станаха за посмешище на цял свят. Сега америка пуска нов модерен сто хиляди тона самолетоносач , за който на комунягите ще им текат само лигите. Те няма да са в състояние да направят такъв шпоне още 50 години с тяхната допотопна индустрия. Если все самолеты упадет с палубе этого ржавшее корьито, для успокоения там останется два устрашающих красныйх грузовиков - пожарные машины.

Мухахахаха говори за тази краварската консерва Джералд Фордкоято вече 15 години не могат да построят ли ? или за другата краварска консерв Земеволт която едва не нпотъна в панамския канал.. точно за за тях ли говориш защото освен да се смее целия свят друго не прави като гледа жалките краварски корита.

Разни плюнки тук се пенят за възможности, но на практика те са около нулата. Цитирам генеральный директор Невского проектно-конструкторского бюро Сергей Власов, относно възможността на ватенките да построят самолетоносач: Россия «при наличии желания и определенных возможностей» способна самостоятельно построить авианосец." В превод от иезуитския им начин на изразяване това означава: Тоест ДЕНГИ НЕТ, спасявайте се.

Друго си е да намериш съдряните гащи на мангоот Идил и да кажеш че си го ликвидирал с Ф38

Поради липсата на адекватно финансиране руските военноморски сили (ВМС) губят статута си на океанска сила, изграждайки малки вместо големи кораби, като по този начин се превръщат в крайбрежна сила, пише „Свободна преса“. съществуващите кораби вече са в състояние на бойна готовност и се изграждат нови “, се казва в публикацията, припомняйки прекомерното забавяне на строителството на големи кораби. Според „Свободната преса“ в Русия „по странен начин има два флота - реален и виртуален“. „Виртуалният флот продължава да се развива бързо. Петербургските дизайнерски бюра [дизайнерски бюра] и техните клонове със завидна постоянство предлагат все повече и повече нови проекти за самолетоносачи и универсални десантни кораби. През септември същата година военният експерт в списание „Арсенал“ на „Отечество“ Алексей Леонков нарече крайцера с тежък самолет „Адмирал Кузнецов“ прототипа на бъдещия универсален самолетоносач. През същия месец корабът е включен в списъка на седемте най-лоши носачи на хеликоптери и самолетоносачи в света според Business Insider. През август военният експерт Павел Лузин показа, че настоящото състояние на руската промишленост и приоритетното финансиране на стратегическите ядрени сили и сухопътни сили няма да позволят количественото и качествено развитие на ВМС на страната до 2027 г. През май блогът navy_korabel обърна внимание на факта, че през последните шест години осем атомни подводници (NPS) се „стопиха“ в Русия. https://lenta.ru/news/2019/09/26/havy/

харесва ми напъна на соросите,ще има търговийка

Цифри трябват , не празни приказки невежи ватни цигани. Дайте цифри и доказателства, иначе всичко ваше нахвърлено от лъжливите червени подлоги са смешни плитки лъжи. Разликата между просперираща Америка и сдуханата обедняваща Раша не е само 2 или 3 пъти , тя е толкова фрапираща и убийствена, че е невъзможно за да се опитате чрез лъжи да я манипулирате. 1. БВП на САЩ е 14 пъти ПОВЕЧЕ от този на Русия. 2. Преди да фалира СССР имаше 16% от световния БВП. 3. А сега САЩ имат - 23%, а тъпите ватенки едва, едва 1.6% 4. Разходи за въоръжение 2019г. : Америка: 716 милиарда Долара Русия: 46. млд. 5. САМО ВОЕННИЯТ БЮДЖЕТ НА АМЕРИКА е в пъти ПО-ГОЛЯМ ОТ ЦЕЛИЯТ бюджет на скапаната ватна държава !!! Къде са вашите коментари тъпи ватенки? А да добавим ли и НАТО ? След като намали военния бюджет Русия до 46 милиарда, което е достатъчно само за картофи за войниците и за строежа на вили за генералитете, Ватенките ще въртят само мултики.

Не говори за брутния вътрешен продукт на краварника че те светна нещо малоумнико той е отрицателен лудите говеда произвеждат по-малко отколкото им е външния дълг външни дълг се увеличава непрекъснато и вече 25 трилиона долара и не говорим за вътрешни дълг който е 60 трилиона долара!!! И козичка пръцка като тебе ще говори за Русия Я виж по гетата в детройт в Ню Йорк Какво е или Филаделфия където дори има филмчета в Тула и тогава говори за Русия смути или разкажи за 10-те милиона безработни негри жълто уриил А ти носи които са на food stamps и които чакат да бъдат изхранвани от държавата а не да работят защото цялото производство а краварника една кръгла нула и всичко се произвежда в Китай

КОй е този външен дълг? Има държавен дълг от 22 трилиона долара от които 5,5 трилона са външен. Съответно какви са тия 60 трилиона вътрешен? Брутният общ дълг на САЩ е 74 трилиона долара, това освен държавтата включва всички банки, фирми и граждани на САЩ. Простият путлераст никога не прави разлика между държавен и общ дълг, както винаги и плямпа само лъжи срещу изнесените факти И най-вече тъпият путлераст си мисли че има само дългове, без да си зададе елементарния въпрос, а към кой са тези дългове, както и че освен дългове има и активи. В случая със САЩ активите са 147,4 трилиона долара или два пъти повече от общия дълг.

Цифрите са от 0 до 9, комбинсцията от цифри се казва числа, много прост народ !!!

Напълно си прав, НО АМЕРИКА СМУЧЕ ОТВСЯКЪДЕ РЕСУРСИ БЕЗ ПАРИ. РУСИЯ - НЕ. И Аз мога да онождам майка ти по 2 пъти на ден, пък да викам на баща ти , че е педераст и не може да го вдигне.

Едно не ми е ясно какво стана с краварска барака за 10 милиарда долара разрушителен Земеволт , потъна ли вече в панамския канал или гребната лодка успя го изтегли до бреговете на краварника а? Същия този супер пупер разрушител от който трябваше да построят 32 броя а накрая се отказаха да строят повече от три броя заради своята огромна цена и заради купищата си дефекти. И най-жалкото цялата работа е че надстройката на тая е супер скъпа консерва е направено от стърготини и от шперплат ето това наистина е жалко.

Ха, ха, корабът си плава , а руските тъпаци няма да построят так още 100 години. както не могат да построят елементарен самолетоносач дори и вертолетоносач като Мистрал. За това се молят на французите като цигани.

Къде плава бе Гламчо, като непрекъснато е в доковете за ремонт! Та дори на новия краварски самолетоносач gerald ford който вече го строят близо 10 15 години И до ден днешен не е готов и непрекъснато има дефекти в електрониката електромагнитния катапулт както и с двигателите като едва не потъна след като излезе в открито море

Проста статистика. ВМФ РФ - 150 000 ВМС США - 326 000+ резерв 96000 Авианосцы Русия - 1 (и то полу-авианосец-для погружения самолета в воду.) Авианосцы САЩ - 10 (Только клас Нимитц-10штук, а есть и новые) Атомные ПЛ - Русия - 10 Атомные ПЛ - САЩ - 30 Эсминцы УРО - Русия - 11 Эсминцы УРО - САЩ - 64 Крейсеры УРО – Русия – 2 (СТАРЫЕ СОВЕТСКИЕ ИЗ РЕМОНТА НЕ ВЫЛАЗЯТ ) Крейсеры УРО – САЩ – 22 Десантные вертолетоносцы / УДК – Русия – 0 Десантные вертолетоносцы / УДК – САЩ – 9 Десантные корабли-доки / ДВКД – Русия – 0 Десантные корабли-доки / ДВКД – САЩ – 22 През 2017 г. американският флот получи осем нови кораба. Сред тях са най-скъпият кораб в света - ядреният самолетоносач USS Джералд Р. Форд и най-големият военноморски неядрен кораб - USS Lewis B. Puller. През 2016 г. американският флот прие само пет кораба, а през 2018 г. те очакват да получат десет

и краварските сили и територии стават на пустиня

А миролюбеца Русия в бяло. Защо се бавят? Ура напред! То и Хрушчов така казваше ...

Една-единствена Цар бомба, или колкото трябва от осемте хиляди руски термоядрени заряда и говедаарския флот го няма.

Страхотно. Ами защо се бавят?

Не минава ден без „значителни“ руски победи във всички области ... -Лошарика изгоря - Руски нови изтребители Su-34 се сблъскаха във въздуха - "Атомната" Ракета се разби - Докът се удави - Кузя с 5-метрова дупка -Курск потъна -Два Су-34 паднаха в морето - Ту-22М3 се разби - Клиентъти се отказаха от SuperJet - От Су-57 и МиГ 29К - клиентите Индия и Малайзия се отказаха ... - Клиент Египет се отказа от . Ка-52.. -Индия се отказала от Панцирей - Космическият съюз с касманавтомите затръшна. - S-300 падна от небето със срам ... - Петролът падна ... -Рублата падна над границата 60 за долар … -Данък за притежаването на смартон -Многоетажна сграда се срина в Магнитогорск и Новочеркаскск ... -САЩ забрани Superjet да се продават в Иран ... -Крадецът Рогозин няма да бъде допуснат в Америка ... -Вартоломей предостави на украинската църква Томос за автокефалия ... -Украйна избяга от църквата на КГБ Гундяев ... - Русия излиза от Съвета на Европа -След руския потънал шведски док, петметровата дупка в Кузя, срутването на Гундяев в геополитиката, отказът на водещи въздушни превозвачи от Суперджета.... новината за падането на руския макет С-300 също е добър знак… -Революция в москва против путин. Лузерката лошарик се запали и погуби цяла орда висши червени фашисти… -Половината сибир гори и не го гасят -Днес арабухите са нападнали руска военна база в Сирия и има убити, -Взрив в склад за боеприпаси в Русия, евакуират 11 000 души Тецове, вецове, реки, язовири, подводници, надводници, самолети, жилища, молове, училища, театри... навсякъде гинат руснаци. Накрая ще останат само Путин и олигарсите им и Китай ще им вземе Сибир бе даже руснаците да разберат. Всичко в Путинският концлагер - ГУЛАГ се краде, гори, потъва, разпада , руши или умира ... Явно да се родиш в руската кочина си е Божие наказание. Красива страна е Русия, но жалко, че е населена от лишнехромозомни аборигени. Гласувахте за некадърният фашист Путин - сега на колене роби..... руското блато е най доброто блато на света Не са ли това твърде много успехи за непълен месец, алкохолизирани ватенки ? Ватната фалшива "атомна" ракета летя само 2 км и падна в морето, боклука С-300 прелетя 200 м и падна на земята ... следващия ватен боклук Сатаната изобщо няма да излети - той ще експлодира в силоза си ... заедно с всички пияници вътре и всичко в радиус от 100 км. Сега разбираме защо руснаците се страхуват да пуснат ракетите S-300/400 в Сирия досега. Вероятността за падане на земята е 90%, а срамът ще бъде огромен. Никой няма да си купи скрит фалшив руски боклук Оказва се, че единственото хубаво нещо, което се случи в Русия е, че цар Путин повиши пенсионната възраст до 65 години. Сега руснаците вече могат да умрат в мир, знаейки, че никога няма да живеят до пенсиониране.

Руснаците са най-големият замърсител на моретата. -Кузя замърси половин Европа с кюмюра си и стана за смях пред целият свят. -После започна да потапя самолетите си в морето... потопи няколко самолета върна се и отово влеза за ремонт.... -Курск замърси морето, та се наложи чужди фирми да и режат и вадят желязото, защото ватенките нямат никаква атехника... след загубата на Курск целият свят видя че ушанките нямат дори средства за спасяване, а се молиха на Норвегия, Дания... -Със всяка загуба тъпите алкаши с ватенки стават все по-бедни. Например след като си потопиха единствения голям док, и то пак Шведски , сега няма къде да ремонтират кораби като Кузя. Ето това е руският допотопен флот и армия - ВСИЧКО Е ЗА ЕДНОКРАТНА УПОТРЕБА И ТО НЕКАЧЕСТВЕНА. Русия съществува за сметка на създаденото от СССР, но ресурсите и хората бързо свършват.. Филма можете да гледате тук: https://www.youtube.com/watch?v=8_WI-DPdZXE

я кажи сега за кока кола

е приземен и турците си купуват су57 а след тях и саудитите си купуват ц400 поради неработещи краварски про системи и говедата изгубват клиенти за стотици милиарди

Само дето саудитска арабия купи оръжие за милиарди от САЩ. Колкото до С400 няма проблем как инак САЩ ще се запознае с тези системи? Лесни просто и без проблем.

на теб не ти ли казаха че имаш вродена умствена недостатъчност

Напоследък Съединените щати подписаха споразумение за доставката на оръжия на стойност 100 млрд. Долара със Саудитска Арабия. Това е единствената сделка с една държава - 100 милиарда, равна на 7-годишния продукт (СЕДЕМ) на целия военно-промишлен комплекс на Руската федерация. Сега недоразвитите ВАТЕНКИ трябва да изнасят своите оръжия в продължение на 7 години, за да достигнат САМО тази сума по една сделка с една държава..

Не ми казаха - точно обратното и затова сега се забавлявам с глупостите ви.

Педик нещо забрави да споменеш масовите стрелби в краварника по случай Хелоуин и то днеска малоумнико а да не говорим колко масови стрелби имаше последния месец или колко краварски бараки се разбиха да ти вадимелис статистиките малоумнико?! Че негативни новини от краварника бол но какво да очакваш от тази зад океанска кочина където всеки ден трепят негри и където живеят като животни 90 милиона безработни латиноси негри и жълто риАбе не го говорим за образованието им и за тяхното здравеопазване или за минималния външен дълг от 25 при лиона долара

Е дер полека за живеете като животни. Това го видяхме на еднои видео от Северна Корея.

Могат да я кръстят "Курск II", за всеки случай...

Еми няма да ги кръстят като краварски те Скорпион или Тhrasher които се само потопиха със собствените си торпеда.

Балкански

Кравар май ти е късал задника с пожарогасител, а?

ах това време краварски те бараки дори не могат да излязат извън пристанища защото Чисто и просто ще потънат заради дефектите некачествената си постройка която е напомни с конево дори от тази на индийците.

Тоя

Аме не ми се струва да е така май. То инак защо са им на руснациет оръжия?

За тъпите руски тролчета: „Кримските“ подводници се оказаха надводни , а не подводни и „невъзвратими“. Руските дизелови електрически подводници (DEPL) на проект 636 Варшавянка, които са една от най-тихите в света, са „морално остарели“, пише Военно-индустриалният куриер.Седмичният вестник отбелязва, че DEPLs могат да бъдат под вода за период до 3 дни , Според вестника дизелово-електрическите подводници, оборудвани с крилати ракети Caliber-PL, са ефективни само срещу неподготвен враг като сирийските терористи, докато в случай на война с оборудван съперник такива подводници, които "са се оттеглили на повече от 200 мили от родния си бряг, няма да се върнат". Освен това изданието припомня, че дизелово-електрическите подводници на Project 636 Varshavyanka могат да бъдат открити доста лесно дори и от най-новите активни средства за откриване. «Крымские» подлодки оказались «надводными» и «невозвратными». Российские дизель-электрические подводные лодки (ДЭПЛ) проекта 636 «Варшавянка», являясь одними из самых малошумных в мире, «морально устарели», пишет «Военно-промышленный курьер».Еженедельная газета отмечает, что ДЭПЛ могут находиться в подводном состоянии до 3 суток. Согласно газете, ДЭПЛ, оснащенные крылатыми ракетами «Калибр-ПЛ», эффективны лишь против неподготовленного противника вроде сирийских террористов, тогда как в случае войны с оснащенным соперником такие субмарины, «отошедшие от родных берегов более чем на 200 миль, назад не вернутся». Также издание напоминает, что ДЭПЛ проекта 636 «Варшавянка» может их довольно легко обнаружить даже не самыми новыми активными средствами обнаружения».

Ха, ха, то и Курск беше "най-модерната" им подводница, но отиде на пуйка си ленинова. Руските корита са плаващи ковчези. такъв бе и лошарика им.

С началото на глобална война всички 2-3 руски подводници, способни да носят ядрени оръжия или крилати ракети, ще бъдат унищожени още на пирса , както са вързани, преди тя дори да започне. Защото никой дори няма да им позволи да излязат извън пристанищата...

кажи нещо по тъпо

Моето момче ти идиотче ли си ? защото дате светна нещо моето момче руските, подводници определено не са две-три А ПО-СКОРО КЪМ 60 70 ПОДВОДНИЦИ! Си по-скоро определено краваските щайги ще бъдат взривени още пристанището благодаря и нито наличието на такива неща дето балистични противокорабни ракети каквито имат китайците А и руснаците с техните хиперзвукови кинжали авангарди от краварски я флот ще остане една кръгла нула при една война

Ето това е една наистина свръхмодерна руска ядрена подводница ...която блести на фона краварските потапници които трябва да бъдат наречени направо подводни дефектоносци , с техните купища дефекти, то не бяха проблеми с хидро акустичното покритие което се отлепваше както пада 6a от боята на f-22 raptor то не бяха проблеми с дефекти при заварките на корпуса то не бяха проблеми с електрониката и хидро акустиката и какво ли още не ..нещо като краварската барака за 10 милиарда долара Земеволт който се наложи да го тегли панамска гребна лодка за да не потъне в панамския канал и които отгоре на всичкото струват близо четри милиарди долара парчето.

Добре ли си? Това че не си юул за проблемите на риуската техника не значи че ги няма. Но дефектиет и фаловете при лубимите ти руснаци са тайна в свободния свят не. Аман от говеда и руски гъзоблизци.

памперсите и ги напълниха

Всеки ден ни облъчват с новини за мурзилките и тяхната "велика" и "умопомрачителна" военна техника. Разни извънземни танкове, изтребители и ракети радват русофилската бедна душица. А те милите плачат от умиление и вярват на всяка написана глупост. Като овце са.

Даа да сравним научните постижения които са за благото на цялото човечество - 1. САЩ - 383 нобелови лауреата 2. Русия - 31 мнобелови лауреатаи и всичките по времето на СССР. Ядрен арсенал Русия - 6500 САЩ - 6100 Без да се брои Булава. Вай ами каква стана тя с най добрите и най миролюбивите!

от 383 лауреати в сащ,колко са натурални американци и колко от тях са руснаци

От 31 руски нобелови лауреати коко са руснмаци и клоко са евреи? Отговор - Няма руснаци освен в литературата.

ами по тая логика всичките краварски лауреати са евреи и пак си в задънена улица поради умствената си вродена недостатъчност

Когато избраха Обама за нобелов лауреят, просто защото е спечелил изборите, разбрах, че нобеловите награди не са онова, което бяха. Затова и я отказах.

И то му я дадоха, заради Иран. Само че реално Путин го спря. Трябваше Путин да получи нобелова награда за мир! ;)

СССР с десетилетия са имали почти двоен арсенал на САЩ. Има на графика в Уикипедия по години. Моща на съветските глави са по-големи от на САЩ. На САЩ главите са по 300кте (килотона тротилов еквивалент) за Минутеман 3 и 475 кте за Тридент 2. Руските средни глави бяха по 750-800кте. На Сатана имаха и с единична глава от 18 мегатона тротилов еквивалент или 2 от сумарно 25 мегатона тротилов еквивалент. Че са се разбрали със САЩ да вървят към еднаква намалена бройка, определено може да се оцени. Реално Русия съкращава много пъти повече ядрени глави от САЩ! Само сега си ги обновяват, а за САЩ това е прекалено скъпо. Навремето са обмисляли нова ракета, но се отказват заради цената. Сега пак гласяха 1.5 ли трилиона за предни години (примерно до 2030г.), но дори само половината е само за подръжка на досегашните.

Ти си само една малка батерийка. Не давай мнения! Имаш само малко електрически заряд и нищо друго.

Не знам за подводници, ама като ходих в Москва, на летишето ме нападна глутница таксиджии, взеха да ми дърпат куфара, да се качвам на техните таксита. Обикалял съм цяла Европа., такова чудо не бях виждал.

че си още девствен

си сигурен. На мен гласът му ми се струва тъничък.

А не е ли малко скъпо за страна с толкова малък национален доход? Като сложим и СУ 57 койдо е по скуп и от Ф35 малко ми се струва голо па големо. По руски.

нещо, което подобрява стандарта на живот на обикновения руснак, ще направят ли някога? Или само средства за унищожаване и убиване, ограбвайки драстично масата на обикновения, редови руснак....Кому са нужни такива скъпоструващи средства? Някой да напада Русия, някой да я заплашва?

Русия,кога ще се похвали с нещо друго освен с оръжия?!? Аман!

няколко свръхмодерни руски подводници останаха на дъното...Тази засега май още се държи.

на около 60% от руснаците тоалетната им е извън къщата и без канализация. В селските райони - 80%. Каква булава, какви ракете, какви 5 лева? Всичкое свързано в една държава...

сайтове и проверете информацията. Руснаците сами си признават това. Непонятно е на какво се поставят минусите, освен, ако се реброяват червените тролове...

PEYTSCH

Курск потъна без да я пипне врага...Тази ще я пипнат щом е вече на мушката...

Напомня ми за миналогодишния “успех” на руснаците когато от Каспийско море поразиха Сирия(182 000 квадратни километра).

PEYTSCH

Ракетата БаКлава носела 6 яйца, ама Великдена бил далечко...Тези руснаци нещо много „хуманно“ го дават

PEYTSCH

Браво, че хиляди километри ракетата е оставена на мира да стигне и порази целта си....Мир и любов да има между медиите и военните политикани....

Оставена е на мира. Ама то с кавалерия да гониш самолет е безумно. Та затова! БУЛАВА лети по настилна траектория, не по балистична. Тоест, врагът ще я открие, когато е на 70 км от него. Ама има 7 секунди да реагира и да я унищожи. На практика, няма никакво време.

PEYTSCH

Супер...Остава да почнат войната първи, а не ПАК да ги изпреварят....

Много чуждопоклонници много...пропаганда и защо...нима робите ,ще станат господари...