17-11-2017 20-11-2018

Коментари

трябва да Атакуваш преди да са ги Приели! Швеция и Финландия, трябва да са новите Губерни на РФ!

"Шведският многоцелеви изтребител може да се окаже бюджетния боен кон на НАТО. Самолетът използва само 1 двигател, което го прави доста икономичен." При тея цени на бензина, и този двигател е много. Ей, кво стана с предложението на НАТО миналата година да слагат слънчеви батерии на танковете? Не може ли и на самолетите? Ще е много иновативно...поне през деня когато има слънце. Иначе ще трябва с въглища като гермнаците.

Велик Лидер, който ще спаси Европа от НеоНацистите!

Киселата физиономия на Путин когато Финландия и Швеция постъпиха в НАТО беше безценна . Това малко и агресивно човече разсипа Русия с безумната си мания за величие. Всяка война започва с оръжия но накрая побеждава по силната икономика .

Обикновен кретен, с мания за величие. Това е тоя другар путкин, ще последва съдбата на Брежнев, Андропов и други видни соц лидери!!!

А Украйна нямаше да влезе в НАТО? А? Откъде ви изравят ве?!

Четем сега колко евтин е хубав бил Gripen-а. А защо нашите сключиха договор за доставка на F-16?

ги Нападне! Дано, най-сетне Русия поправи Грешката си от ВСВ и Затрие поне Финландия - Завинаги!

На Путин му се размина с Чечня и Грузия. Размине му се и с Крим. Явно реши, че пак ще му се размине, ама тоя път, стомната се счупи. И сега духа супата.

А дано, ма надали. Тогава беше СССР. Сега е Русия - нищо общо между двете държави. Както Путин вече се убеди.

Бе само да им спрат износа на дървен материал и тия двете са чао.

НАТО не влиза никъде. Държавите сами влизат в НАТО. Нещо непостижимо, за Блядистан. В коалиции с Блядистан се влиза само под дулото.

щото е block 70, което е съвсем друга работа

Стига сте дрънкали глупости-Швеция и Финландия щели да победят Русия,дрън ,дрън.Ще ги прегазят като луда крава телето си само за часове.Ами нали някой трябва да купува американско оръжие и да налива пари в стагнираната американска икономика,а тези две държави имат много от този ресурс.Това е причината,да им се вземат парите.Утре и Израел ще стане част от НАТО.Проблемът е друг и то много голям и се казва КИТАЙ.Не можаха да го ударят с Ковид,не можаха и с големите мита за милиарди .

Да атакува, ама с какво? Като му гледаме армията, половин година превзема 2 области... за цяла държава няма да доживее да я превземе.

Драги ми историко, Аммониции-те сигурно произлизат от амоняк и други производни на амино-съдържащи вещества, например развалена риба :-) А това, което Русия използва вече 5 месеца са боеприпаси, даже на вашия любим руски език се наричат по същия начин. А иначе няма как да не свършат, с темповете с които ги изразходват, скоро ще разберат колко ще трябва да се охарчи Раша за да си набави нови боеприпаси.

Ще ще ще... две области половин година... цяла държава за един век може би... а две? До края на хилядолетието...

Унищожи ги, докога ще търпиш Велика Русия, някакми 5милионни нации като Финландия да я Унижават?! Смачкай ги без никаква милост и жалост!!

и такива като тебе трябва да бъдат затрити, и то ефективно! На България й писна от родоотстъпници, доносници, лекета, чуждопоклонници, блюдолизци и мекерета! На всичко отгоре злобни, завистливи и злопаметни, мързеливи и простаци. Значи - или сам скачаш от покрива, или ти помагат. Изрод, дали майка ти го знае какво е пръкнала? Искаш ли наденичка, салатка и шкембе-чорбица на фона на някоя фолк-певачка?

Абе ,говньо какво разбираш ти от самолети.Като е блок,че голяма работа -самолет отпреди 30 години.

Алоооо, американското посолство ли трие коментарите или модератора на дира? Факти се трият, обиди и хули - не, нали?

Чета и се смея има тотални бисери например.Корветата висби била неоткривяема за радарите ама можела да служи кат радар.Нали се сещате как само кат си включи радара си разкрива местоположението и я удрят с антирадарна ракета. Нататъка грипен бил еднодвигателен и икономичен ама точно щото е еднодвигателен и е мега импотентен. Продължаваме Патрия можела да плава браво тва го може и Бмп-1.

Защо не намирам и информацията как прехвалените леопард 2 на Турция бяха попилени от сирииците с рпг-та

Цяла България сме Готови да Умрем за Теб, само ни спаси от Шорош и НПО-тата на Колонията на Юдея - САЩ !

Защото тях щяхме да ги получим. По романтично е да си платиш и нищо не получите.

Съпоставяйки ги с нашата "армия", нещата са плачевни за нас. Една 5 милионна Финландия закупува 64 изтребителя Ф 35 в рамките на 4 години по 70 милиона долара всеки. А ние чакаме назнайно кога ф-16.- 8 парчета.

Не се натискай. За никого нищо не знаеш. Само устата ти е голяма.

са яките кучки до 20-22 години, които имат! (После надебеляват и стават хипопотами...)

Да допълня в Чехия има цели 6 гринпеда под наем...... руснаците умряха от страх.

Ти там ли беше на бойното поле.

Какви оръжия може да имат две държави от по 5-6 млн човека.Като в тези числа влизат пидали пенсионери пенсионери пидали женки дяца куци сакати слепи и тн.

да в десно на хълма

Не кисела, а съжалителна, все пак в тези държави живеят и невинни хора, които заедно с другите ще трябва да отидат в небитието. Путин няма да си играе на милосърдие, когато е застрашена Русия – както отговори на един въпрос на журналист дали може да половин час да унищожи Сащ, той отговори – по-малко!

унгарските също са под наем

Ватенка, явно хип не си запознат със скандинавието. Марш в Сибир!

Да бе сигурен съм че всички генерали по света водят баааавничко войните. Не щат бърза победа. За това първо се нахвърлиха на Киев... Опорките ви стават все по малоумни....

Много ми хареса финската армия!!! А още повече финската граница! Градът на Ленин, Путин и Киров го отпишете! Пекан народ са фините! А и са обучени на зимен бой! Точно такъв съюзник с 1000 км забити в гуза на Путин ни трябваше!

Много реклама на защитният алианс!!! Авганистан, примерът е пресен.

Ciganizirani-tam im e silata !!!

Надъханите фини ще заемат позиция, ще и последното, което ще видят преди да почнат да се топят и горят е силна светлина! Толкова за надъханите глупаци.

Неразбра ли с глобалното затопляне вече няма зима не чу ли че ледници се топят

Смеете се вие, ама руския флот ще бъде унищожен за 24 часа от първите агресивни действия на Русия. Те там са патки на заколение, а с блокадата на Черно море, дори няма и къде да ги преместят. Не бих останал моряк на мястото на руските момчета.

Нещо, с което Украйна ще им се стори като малък комар :) Въпросът не е в колко души имат, а с какви оръжия разполагаш. Но докато влязат в НАТО ще мине време. Ердоган има още да се отблагодарява на Путин.

А ааа, и ние имахме наборна армия !

много млади арабели на социалки, които с кеф биха им ЕПМ, стига да получат възможност...

На НАТО не им трябват армиите им, а териториите им за бази за Балистични ракети със среден радиус на действие.

Русофилисчичковците пак се разплюнчиха и извадиха "бойните" глави :))

като им гледам оружията грипени и бтри не съм впечатлен

поне до Лондон, до края на Годината!

по-богати и по-умни от чехите и унгарците...