Най-важните научни постижения на 2018 година

Откритията от последната година безспорно ще окажат влияние на бъдещето ни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това за "Колко фотони има във Вселената" е за раздел вицове, а не научни постижения. Такова нещо не би трябвало да може да бъде измерено. Абсурд е да опитват да го направят, както и не носи никаква научна стойност и не може да произлезне нищо полезно от това! Да не говорим, че нямаше да е кръгло число. Дори да се доближават, което жестоко ме съмнява, вероятността да е точно е 1 делено на почти числото което са дали. А най-вероятно изобщо не е и близко.

работи от 1970г до 1995г. Руснаците достигат да 12226 метра дълбочина и променят Теорията за строежа на Земята. От десетилетия се знае, ча Големите пирамиди са приемници и работят на микровълнов принцип на приемане. Който е учил СВЧ приемници ще види в структерата на камерите и проходите на Хеопсовата пирамида огромен микровълнов приемник. Нито една ГОЛЯМА ПИРАМИДА не е била строиначе за гробница....нито египтяните са успели да я превърнат в гробница.

кой пичели биг брадър е постижението на БГ

ЗА БГ едва ли, но за тая част от населението и към която се числиш да.

И на мен ми хареса начина на подреждане на откритията в статията. Навежда ме на мисълта, че ако човечеството открие къде да живее и с какво да се храни, то може да си позволи ген за дълголетие в близко бъдеще.

А може ли да си увеличи размера на планетата, щото това ще трябва при много дълголетници.

Да беше прочел поста му преди да плеснеш баналността си.

Интересна статия, за повечето от тези открития бяхме вече чели, но като се съберат на едно място, показват, че учените не са си клатили краката през годината и по света не са се водили само войни, конфликти и правили пресконференции на политически величия, а има и развития; и коментарите ми бяфха интересни, поздравления.

А науката била национална. Онези с emerging citation index на Web of science само трошап парите на българите и работят за себе си и за титлите си. Полза роду- нулева, а доста пари получават за това от обществените фондове. Липсва морал в управлението.

Специалист бе, виж как ги разбираш тия работи. Как не са се сетили да те питат тебе какво да правят.

Абе я си гледай рабоатата бе. Мен може и да ме питат. Ами ти почитателю на Emerginga само с измами и лъжи може да си напред. Непочтени и мръ.сн.и същества!

Някой да се почувствал по-щастлив от "откритията"? На някого да му е ясно какво следва от тях? Смятат ли японците откриването на ядрената реакция за "велико откритие"?

Определено. в момена са страната с най-много атомни централи на квадратен километър.

Винаги съм смятал, че журналистиката е втората най древна професия, обаче след написаното по горе, освен всичко, практикуващите я са достойни потомци на гЬобелс - просто толкова лъжи и манипулации на едно място не бях чел! >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

Чета списък на Анти-Хуманни научни експерименти цялащи затриването на човечеството!

Все руски открития :))))

Китайски

Нищо ново не са открили с други думи. За повечето неща съм чувал, просто стари открития излизат на яве. Въпросът е как ще се употребяват.

очакваме в най скоро време - всички да бъдат имунизирани с този ген на опитомяването... в края на краищата - друго си е покорното стадо да отива да гласува ПРАВИЛНО, и да не роптае когато му накърняват правата. пък ако земе и безропотно да мре в разни войни - какво по хубаво? както се казва - да направиш човек е 5 минути кеф, а конете са с пари...

Към предния коментар ще добавя и еднополовите родители. Явно се работи за утвърждаване на джендър идеологията и възможността и да се репродуцира сама.

хубавото на това изследване е, че за разлика от лезбийките - при педалите животът на "творението" е силно намален - 3-5 години мисля. така мечтата на сички феминиски ще се сбъдне някой ден - мъжете ще изчезнем, като ненужни.

Най-важното постижение днес, 23 декември, е че коментарите се премахват чрез "DELETE", но Истината не може да бъде изтрита.

Да, нещо не си виждам коментара, че така и няма напредък в излекуването на най-сериозните болести...

Набляга се на контрола: трансфер на памет, командване на мишки, опитомяване, мрежи от мозъци, генетични манипулации...

Да, вместо в излекуването на сериозните болести....

При нас в България, НАЙ-ВАЖНОТО ПОСТИЖЕНИЕ Е ГОЛА НА ТОШКО СРЕЩУ ЛОКОТО!!!:)

Марш оттука бе, научи се да правиш нещо смислено. Да си щатен трол е толкова жалък поминък.

Крадеца вика дръжте крадеца!!!!:) ......а че в България се интересуват само от сеир и на хората не им е до изобретения си Е ЯСНО. ТОВА, ЧЕ СИ ВАДИШ ПАРИЧКИТЕ С ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ, НЕ ТЕ ПРАВИ ИЗОБРЕТАТЕЛ!:))))