17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Следващия проект на Мъск - да осветим слънчевата система като коледна елха До 2024 всичко ще е готово , давайте парите

Някой краде ток май.

Цялата светлина идва от другаря Борисов, но той като скромен човек е разрешил едната половина да идва от познаваеми за нас обикновените хора източници.

половината идва от Библията, другата половина от Корана. Третата половина от ведите.

Ти явно не знаеш какво значи “половинатa” :))))))

А четвъртата и петата половина ?

Буда и тангра. Може и Зевс.

Може да се направи едно приблизително сравнение:Ако видимата част от вселената достъпна със всички средства за наблюдение в оптическият,,радиоспектъра ,инфрачервеният и т.н. е голяма колкото субатомна частица ,то цялата Вселена е голяма колкото това ,което наблюдаваме

Да, така е. Заради инфлационното разширение в един момент със свръхсветлинна скорост. Но тук става дума само за светлината от видимата част, тази от невидимата не можем да я видим по принцип.

Не можеш да я видиш с очите си. Ама има датчици и сензори за всякакъв спектър.

И никога няма да разберете.....

Нищо не знаем за Вселената. Тези "учени" само имитират дейсност и усвояват средства. Правят открития, които никой, освен тях не може да провери. А когато се окаже че цялата им теория е пълна боза, измислят "тъмна материя", от която се състои (според тях) 70% от Вселената и подобни небивалици.

По-точно ,твърде малко имат необходимите знания и когнитивен капацитет да ги разберат , а още по-малко да ги проверят .Астрофизиката не е за същества със скромни или никакви когнитивни възможности

казал съм бе педи. даже два пате!! само ти пак не разбра!!! дебилната цензура на розовобузкото, крадеца костов и други тъмни отрепки без нула понятие!!! да се цитирам ли пак (не го обичам за интелегенти), как казах, че колко ще трае слънцето, а колко трая до достигането на номера 42... :-))) лай си педал. на Луната ми ѝ е през гъза ти.. нещо като на подлез за педалчета на сороска помощ... недъгъвостта ви не се признава. и слава "демокрацията" на негъра, със "светлината" на сорос отрепката!! :-))) :-))

Разбира се, че от CEZ!

баси колко светове има?! Изумително е!

Колкото повече научаваме за вселената, толкова повече разбираме че почти нищо не знаем. Религията е опростила знанието и незнанието- всичко е дело на бог.

Откъде? откъде,от енергото !

И рече Бог: Да бъде Светлина! И биде Светлина...

Докато не дойде сметката за ток...

ЗАЩО НАЧАЛОТО Е ПО-ВАЖНО ОТ КРАЯ Всяка крачка има СВОЕ собствено логично развитие. Втората крачка следва първата, третата - втората и т.н. Съществува една логична последователност. Затова, правейки ПЪРВАТА крачка, ти, по същество, ВЕЧЕ СИ ИЗБРАЛ ВСИЧКО. Първата крачка е по-важна от последната, началото има по-голямо значение от края, защото той е КРАЙ - завършване, РЕЗУЛТАТ. Ние ВИНАГИ мислим за края, а НЕ за началото, повече ни интересуват ЦЕЛИТЕ, отколкото средствата. Завършването е придобило такава ГОЛЯМА важност за нас, че СЪВСЕМ забравяме за началото. Затова живеем с мечти, които НИКОГА не реализираме. За всеки човек, това което той представлява днес, това разделение, характерно за двойствеността на битието - тяло и ум, физическо и духовно - е една погрешна стъпка. Съществуването е неделимо, ВСИЧКИ разделения са МЕНТАЛНИ. Самият поглед на ума ВЪРХУ нещата ПОРАЖДА двойствеността. Разделя ни САМО мракът на ума. Умът НЕ може да действа по ДРУГ начин. За него е НЕПОНОСИМО да си представи две противоречия като ЕДНО ЦЯЛО, две полярни противоположности КАТО единство. Умът е побъркан от СТРЕМЕЖА да бъде последователен. Той НЕ може да си ПРЕДСТАВИ как така светлината и мракът МОГАТ да бъдат ЕДНО. За него това е непоследователно, парадоксално. Умът е ПРИНУДЕН да ражда противоположности: бог и дявол, живот и смърт, любов и омраза. Не е лесно да си ПРЕДСТАВИМ, че любовта и омразата са една и съща енергия. А за ума е направо НЕВЪЗМОЖНО. Затова умът ВИНАГИ разделя ВСИЧКО. Тогава за него НЯМА проблеми - любовта е противоположна на омразата, а тя - на любовта. Всичко е ЛОГИЧНО и умът МОЖЕ да се успокои. Това разделението се прави за УДОБСТВО на ума ти, то НЕ Е истина, НЕ Е реалност. Умът е просто един изкуствен СОЦИАЛЕН продукт, монтиран в ТЕБ чрез обществото, създадено и наложено от алчни с болни мозъци ШЕПА хора, представителни политици и религиозни лидери. Затова вече няма реален свободен човек, а има САМО биороботи - роби. Умът ти СЕГА служи единствено за безусловното ти управление (физическо, ментално и емоционално) от твоя ГОСПОДАР, представителен политик и религиозен лидер - обществото.

Мале мале.

Хубаво, човекът е "кукувица". На всеки може да се случи. Или се прави на такава, за да активира заболяванията на психичноболни. Хора не с невроза, а с психоза. Защо му позволявате да отключва психопатии при психично болни в ремисия? Защо унищожавате месеци медицински труд?

Не се напрягай толкова, не ти е виновен постът на човека. Твоето обсесивно-компулсивно разстройство се отключва от къде-къде по-кратки изрази, като "Мъск", Аполо", "НАСА", dp .... Гълтай си лекарствата в канчето и кротувай.

Фактът е, че ти самият разделяш и то без да се осъзнаваш. Пишеш за КРАЙ и Начало - това е разделяне. По твота логика няма и не трябва да има КРАЙ и Начало.... Първата крачка, различна ли е от втората и последната? това пак е разделение, характерно за двойствеността на битието и е една погрешна стъпка, ако следваш собствената си логика или липсата на такава.

Идва от стъклените куполи на мъск дето с тях се рупа кукуруз,и наще кретени му верват на квадратната глава,а на гогов на баща му сина е тъп на мъсковиден купол

Ти мисли за светлината дето ще видиш след малко като те подхванат да те мият с маркуча лелите в хосписа. Днес си се олигавил отрано и вече далеч не ти е само олигавянето от което ще трябва да те мият.

Мрака на Комунизмът скоро ще е над Вас!

От веещия се краварски флаг от лунния ветър

Всичко ти се вее от завихрянията на ветровете вглавата ти, днес пак отиваш към делириум.

Тази светлина е остатък от първичният взрив. Живеем в свят на илюзия ;за материята става въпрос; Това което виждаме в ясна нощ в небето, може и да несъществува в момента. Само нашата галактика;млечният път; за да я прекоси светлината по диаметъра са и необходими около 100 000 земни години. Времето също е илюзия, мигът -не.; Ако има сила да отнеме слънцето, ние ще го разберем след около 9 минути. ; Има сила;разум; сътворила и радваща се на творението си....

Е чак пък "радваща се на творението си"?! Баси и самодоволната сила баце.

от Господ идва - Сатанисти!

Тъпак

Какво лошо ти е направил Сатаната?

Абе, как тука никой не пита вече тъпи въпроси от вида на, как Вселената е на бризо 14 мириарда години , пък се разпростира на разстояние поне 93 милиарда св. години, а? Изучихте ли всички вече базовите понятия като " видима Вселена", "инфлационно свръхсветлинно разширение", "съпътстващо разстояние" и т.н.

Вселената си е ебало мамата. Ти това нали го знаеш?

Допълнителната светлина иде от черните дупки. Според теорията на наситеността нищо не може да избяга от черна дупка, обаче икс бозоните производни, достигайки хоризонта на черната дупка, просто се телепортират. При самата телепортация се отделя малко количество енергия - не повече от 5 на минус десета мини джаула, но това е достатъчно да създаде фотони, и оттам - допълнителната светлина.

Тъпак и половина.

С материята нещата са далеч по-зле. Виждаме само къде са около 5 %, другото не е ясно къде е и какво е.

Другата половина идва от Фенерчето на Кауня.

А знаем ли как се пише откъде ? Май не.

Половината слава богу знаем от къде идва, а другата половина — от усмивката на дъщеря ми!

Да ти е жива и здрава! Да дочакаш внуци от нея, а защо не и правнуци!

И аз да съм ти зетя...

"... или просто причината да е в ограниченията на съвременната техника".

Е как не знаем - от троловете dp и дада естествено

Пише го в първия стих на Библията кое от къде идва!

Така де, бий главата в масата и чети пак библията - какви са тия сонди по космоса, измервания и глупости, там всичко си пише и си го знаеш. Отде ви изравят бе.

Мога да ти кажа, теб откъде са те изровили, ама няма да ти хареса.

От цяря слънце с пълното чекмедже. Всичко започва и свършва от там.

Не ти ли писна да си все ти с глупашките тролски напъни бе, толкова ли за нищо не ставаш та с години не можеш да си намериш почтена работа.

Ми не, забавлявам се. Учил съм да не работя.

Другата половина от светлината идва от чекмеджето

Не се наврещя ей.

Има и друг въпрос. Накъде отива тая светлина ... аа да на майка си у *

Знаем, знаем - идва от Бойко Методиев Борисов.

Прав си, тролчетата откога са го разбрали - срещу скромна сума хонорар.

Светлината идва от пиратката на ГЕЯ Джамжазки и от СВЕТНАЛИТЕ очи на Шкембевоjвода като ВИДИ комисионата от Локхиjд и Люрсен

Неграмоптен пън

Откъде да знаят след като не познават боkо?

Бог е неопознаваем !

празните тикви...

Тя у нас светлината не идва ами си отива . Много тъпа статия обаче мноо тъпа баце

замислям се понякога дали Диравторите нарочно пишат простотии , та четейки коментарите относно същите и те да се посмеят , щото явно са ги писали от скука !

Иде от лампата на нощното шкафче на Господ, докато той си брои евровците. И понеже си пада малко неграмотен, а евровците са много, няма опасност светлината скоро да угасне.

От Гроб, от фенера Тиква, от Македонци те със сигурност.

ебало си е майката....

Така твърдеше великият македонски ядрен физик Алберте Айнщайневски.

Как от къде? От Пеевски...

Светлината колкото и да бърза когато пристигне заварва тъмнината.

e

гъза на Мутафчийски - влиза през чувалчетата му, минава през камиончетата и излиза от задника му

И накрая се влива на майка ти у путката...

Не позна ! На майка ти в устата !

Колко точно е светло? Ако съм на New Horizons, ще мога ли да чета книга?

Тц,само вестник !

И носиш ли си фенерче.

ОТКЪДЕ - не ОТ КЪДЕ

Може да е Боко ,може да е шкембето или каскето без каскет , но тъмнината е от народното собрание!

От Путин идва, от Путин!

Е па светот иде от античка Северна Македония !

Другата половина идва от светлините на Македония :)