Невролози създадоха устройство, което помага в изучаването на чужди езици

То стимулира нерв, достигащ до мозъка, който значително подобряване възприемането на звуците на чужд език

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и срещу корона помага, а и срещу късогледство. Помага и на тия , които се учат да плетат и да карат колело.

Да се поръчат веднага два нерва за Борисов - един за лявото и един за дясното ухо.

Понеже до скоро учех полски.

имплантирайте го на Бойко, той има нужда от това. Опс!!! Ама то се изисквало и наличие на мозък.

Не се наврещя ей.

dyado Yotso gleda

Няма лошо,нека се помайтапи човека с Борисов! Той май за нищо друго вече не става!

нещастници. какви са тези 'устройства"? не сте ли чували за вавилонската рибка. Просто вземаш една вавилонска рибка и я пъхаш дълбоко в ухото си. Първите пет секунди е гадно, защото тя се плъзга до мозъка ти. После сякаш проглеждаш и започваш да разбираш всички езици. Не се занимавайте с глупости от разни университети. Вземете една вавилонска рибка и си решавате доста проблеми.

Басутн! Хубаво ще е да раздадеш вавилонска рибка и на отсналите 7 милиарда души, иначе ефекта ще е доста едностранен, нали? Да не би мишките вече да са ти извадили мозъка? Не мога да направ разлика честно казано.

А тоя език разбираш ли го? ти хупщожно ме подрангли с къдравите си банадалаурдли ...

Трябва да се дава на руснаците без пари, много са зле завалиите, хич ги няма по чуждите езици. На какъвто чужд език и да се опитат да кажат нещо, резултатите са плачевни, но най-вече смешни.

Това е точно така, чуждите езици не им се отдават, на руснаците. Рускините обаче френския и турския го чаткат на ниво fluent, hahahaha.

dyado Yotso gleda

А Тръм казал на американците да си я пъхат рибката отзад.Всички го послушали.Така се родила т.н. американска походка !! И в България русофобите станаха видими!

Ще се изненадаш. колко хора не харесват и Путин и Тръмп едновермено. :) Може би, защото играят от един отбор.

донесете мозъци и импланти и тук, че почти не останаха кадърни да мислят и усвояват като им се каже! А учебната година чука на вратата. пак ли учителите ще гледат безизразните им хипнотизирани от телефонния екран личица?

Аз нямам нужда от това - владея и английски, и мандарин

български. Говорил съм с професори от Пекингския университет и те ми обясняваха че българския език е много труден за изучаване,

Българския е сравнително лесен - няма падежи каквото пишеш това казваш. Има езици ужасни - арменски с 10 падежа или навахо които американците са използвали за кодирани съобщения в ВСВ . Мандарин също е ужасен език . В САЩ деца на който и двамата родители са китайци и говорят в къщи китайски децата им не го научават , дори след уроци се справят едвам . Почти всички китайци второ поколение в САЩ не разбират китайски добре ако изобщо имат някакво разбиране ... и то говорим за традиционния опростен китайски мандарина е по труден. Бяла човек на практика няма никакъв шанс да научи китайски освен ако не е израснал в Китай от дете.

Така е, досега всички се опитваха да усвоят английски, а англоговорящите се опитваха да говорят на целия свят единствено на собствения си език. Сега , когато вече трябва да учат езици, им се налага да си стимулират (закърнелите) мозъци.

Въпрос: Ко човек знае само един език? Отговор:Американеца!

Най-тъпото нещо, измислено от хората, са многото езици. Колко по-лесно щеше да е всички да говорят един. То е ясно, че без диалекти няма да се мине, но все пак основата е една.

И това ше стане и то по-скоро отколкото очакваме. Къде извън да кажем Северна Корея ще намериш човек под 30 да не говори поне някакъв английски. Още едно поколение и английският ще е еволюирал до galactic standard :-).

Във Франция :)

цветенце

Франция, Испания, Германия, Чехия... ;)))

Напротив, това е най-якото нещо! И не е измислено. Възникнало е само!

Може и да е просто устройство, но ако го пуснат серийно производство и в продажба, цената му няма да бъде по-ниска от няколко хиляди долара!!!

Таман за нашите министри и за НВ ББ! Има надежда и за тях.

Няма, бе - то се иска мозък за това!

Американците ползват наука, за успешно изучаване на мандарин. Май очакват да им се наложи да го говорят масово.

dobre