Nokia 3310 стана на 20 години

Финлaндия избирa чoвeчe в caунa, мeтaлиcт и тeлeфoн Nоkiа зa cвoи нaциoнaлни eмoджитa

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От Нокиа остана само споменът. Сега правят само пълни боклуци.

Имам бизнез моделът на Nokia N77 май беше. Не го ползвам от доста време. Но работи, батерията издържа. Да малко а бавен интерфейсът ама се свиква. Не беше евтин като го взимах, можеше да праща е-писма, има browser, ftp, telnet и ред други неща. Много , ама много жалко за недълновидната политика на Nokia board - a. Още когато Стив Джобс представи iPhone , те трябваше да реагират на момента. Хората знаеха, че Нокия е здраво и надеждно нещо, но те го проспаха това, за съжаление, а може би не. :-)

Имам 8210 също е як и още работи. Не ползвам смартове. /Най - малката Нокия./

Поне човечето в сауна да е от женски род или металиска със големи очи и изрязани дънки.....

Сименс С35 имаше и интернет браузър.

вярно сменял съм батерията му няколко пъти

Още и работи батерията

Това беше първият ми телефон. Не точно 3310 а клонинга му 3330 . Невероятно здраво нещо. Много функционален и ергономичен, За живота на батерията няма каво да говоря изобщо. Или накратко- нищо общо с телевизорите, детто сега се ползват.

яко

Те и много други модели на Nokia са корави на копеле. Имах една Nokia N86, която беше първият им модел с 8 мегапиксела камера. С нея съм направил едни от най-бруталните снимки в колекцията си. Накрая я изгубих по много глупашки начин. Но преди това да се случи, веднъж с нея разцепих веждата на един друсан келеш, който ми се отваряше на една спирка и два пъти е падала в Рилските езера. Като падне, вадя си я, махам ѝ батерията, оставям я за половин час на слънцето и нищо ѝ няма

Моята съученичка Сийка беше като 3310 - на вид невзрачна, но безотказна и на мнозина им бе първата ;-)

Добре че напомнихте. Имам един тука дето сложих в шкафа реди 10 години. Гледам, че е време да се зарежда. Останала е само една чертичка ;-)

Е и? Ами 1100?

1100 е модерен в сравнение с 3310

Еее , та мойта меденка-любимка 6600 е на 21, пълнолетна