Nokia 3310 стана на 20 години

Финлaндия избирa чoвeчe в caунa, мeтaлиcт и тeлeфoн Nоkiа зa cвoи нaциoнaлни eмoджитa

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Еее , та мойта меденка-любимка 6600 е на 21, пълнолетна

Е и? Ами 1100?

Добре че напомнихте. Имам един тука дето сложих в шкафа реди 10 години. Гледам, че е време да се зарежда. Останала е само една чертичка ;-)

Моята съученичка Сийка беше като 3310 - на вид невзрачна, но безотказна и на мнозина им бе първата ;-)

Те и много други модели на Nokia са корави на копеле. Имах една Nokia N86, която беше първият им модел с 8 мегапиксела камера. С нея съм направил едни от най-бруталните снимки в колекцията си. Накрая я изгубих по много глупашки начин. Но преди това да се случи, веднъж с нея разцепих веждата на един друсан келеш, който ми се отваряше на една спирка и два пъти е падала в Рилските езера. Като падне, вадя си я, махам ѝ батерията, оставям я за половин час на слънцето и нищо ѝ няма

яко

Това беше първият ми телефон. Не точно 3310 а клонинга му 3330 . Невероятно здраво нещо. Много функционален и ергономичен, За живота на батерията няма каво да говоря изобщо. Или накратко- нищо общо с телевизорите, детто сега се ползват.

Още и работи батерията

Сименс С35 имаше и интернет браузър.

вярно сменял съм батерията му няколко пъти

Поне човечето в сауна да е от женски род или металиска със големи очи и изрязани дънки.....

Имам 8210 също е як и още работи. Не ползвам смартове. /Най - малката Нокия./

1100 е модерен в сравнение с 3310

Имам бизнез моделът на Nokia N77 май беше. Не го ползвам от доста време. Но работи, батерията издържа. Да малко а бавен интерфейсът ама се свиква. Не беше евтин като го взимах, можеше да праща е-писма, има browser, ftp, telnet и ред други неща. Много , ама много жалко за недълновидната политика на Nokia board - a. Още когато Стив Джобс представи iPhone , те трябваше да реагират на момента. Хората знаеха, че Нокия е здраво и надеждно нещо, но те го проспаха това, за съжаление, а може би не. :-)

От Нокиа остана само споменът. Сега правят само пълни боклуци.