Nokia може да се възползва от търговската война между САЩ и Китай

Финландците се очертават като големия печеливш от проблемите на Huawei със САЩ

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хуавей няма проблеми със САЩ, просто Епъл има проблеми с телефоните си и особенно с чупещите им се стъкла и екрани и нормалната реакция е народа да се отдръпне от тази марка, а лобитата да впрегнат държавата да гони чуждите марки, които превземат пазара. Самсунг също отиват на кино.

Хаувей е ЗАБРАНЕН в САЩ и не се продава. Хаувеличава е смъртна заплаха за САЩ чрез китайски контрол на 5G мрежите. 5G е ново ниво в комуникациите и услугите. Ново ниво в контрол на лични, фирмени и обществени данни.

Я пак? Живея в САЩ И го продават навсякъде

Думата "забранен" е по-присъща за една нация дето още кенефите и са на двора... Интернет и по телефоните ви пуснаха и пак не знаете как да го ползвате. Лесно се проверява, въпросът е дали искаш да разбереш истината?!?

Хамерите разбраха, че войната на Ябълката с Хуй'я е загубена, затова сега разчитат на Нокия да ги спаси в 5G шпионстването, ама едва ли ще им се получи ?

Абе като гледам и ти не си много по-умен, макар да живееш в Америка и да имаш интернет на телефона. Тук не става въпрос за продажба на апарати, телефони или рутери, а за оборудването с което трябва да се построи и да функционира самара 5G мрежа. Нещо като WWW. Битката е за контрола над света (правителства, политически партии, световни лидери, световни организации като ООН например, както и терористични такива, международни холдинги и консорциуми . . . ) Вие като прелетите океана и си мислите, че сте хванали бога за рога, живеейки в бараки които в България наричаме кошари и си гледаме овцете в тях. Бил съм няколко пъти там и знам какво ядете и как живеете !