Нов iMac разчита на 10-ядрен процесор Core i9

Графиката на модела е поверена на видеокарта Radeon Pro 5300

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

стига бе. иМак процесори. АМДто било 100х по-добро, а тия пак на Интел опряха. Що така?

То и да направят нещо читаво, ще откажат с цената, тези които му разбират с цената

бедния само цената гледа. И то само на компонентите. НЕ му пука за това за което нормалния човек плаща - поддръжка. Свикнал е калпака да се рови по 10 часа за да си оправи драйверите за видеото на Линукса, вместо тези 10 часа да работи и изкара едни 100-200 лева. Ама нали няма да даде 20-30 за някой друг да го поддържа или за скъп компютър с поддръжка. Купуват разни Орро -та и Ксиаомита, а като се скапат чакат по 10-20 дена да им ги сменят в Китай... ма виждаш ли - купил го еФтино. Не се прецакал .. УЖ... хайде да не говорите за цени като не знаете какво се включва в тях.

не дай си боже и сервиз?! Да не би да се шегувате?

Apple за американските дe6или ър.Щото никой нормален човек не употребява Мак-ове....

Не. Не се шегувам. В Занзибар ли живеете?

бе ти си купи тоя модел , дето прилича на ренде - MacPro , ама най-скъпия вариант - 50 000 долара . и после кажи колко по 10 часа си работил за да го избиеш

Много ясно, че ще ползваме Мак само! Няма да ползваме Виндовс, че доктор Ивъл - Уилям Гейтс да ни имплантира 5G чип в главите чрез него и да станем русофобо-соросоиди-илюминато-рептилии всичките я!

На този от 50 000 само хардуера му струва 49 000.

Дебили мемили.... Те с 4000 долара заплата, а ти с 400. Те с 2 годишни SUVта, а ти с 20 годишен гоУф.

аз имам предния MacPro, оня дето изглежда като кошче за боклук. Взех го за към 30хил лева и за последните 10тина години съм навъртял 400-500 хил.хонорар на него. Все още си работи перфектно и не мисля скоро да го сменям. Може би ще дочакам следващата генерация MacPro след 5-6 г. Имам колеги които са на PC и да ти кажа техните машини с подобни възможности на моя са съизмерими по цена на Mac-а ми. Виж ясно ми е че на хора за които компа е за филмчета, интернет и джиткане на игрички тия числа им изглеждат космически, но всъщност като се замисля аз само за лицензите на Autocad и Archicad давам към 5-6 хил лв.годишно. Твоя комп поне толкова струва ли? Истината е че като стане въпрос за професионални машини тия историйки да ги сравняваш с машините шир потреба по мегабайто онова си и мегахерци от онуй другото ... пълна смешка. Просто това е все едно да сравняваш по мегапиксели "фотоапарат" сапунерка от зрънчо и някой качествен професионален. Да сравним примерно сапунерката и друг фотоапарат за 5-6 хил лева. И кво и двата са с примерно 20 МР? Странно що никой професионален фотограф още не е решил да мине тънкажно и да даде 100-тина лв сапунерка или да щтрака с телефона, вместо да се ръси 5-6 хил за професионален апарат +1-2 обектива. пък ако питаш някой фотограф той щи отговори: "миличък, 5-6 хил е само въведение в професионалната фотография. от там нататък почват сериозната техника ..."

За мен няма значение марката на техниката която кибича стига да може да си изпълнява рикуестите. И си джиткам от Bold9700 до всичко без ios

за тия пари се вдига цяло сървърно са се дисастър рековерито :)