17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рептилите отдавна са между нас Чо ко и Бо Ко,Ва Ниьо,Рос Ко,Мо Па Си,Сер Гей,Ах Мет и чрез мутрите си марионетки тероризират народа

Едни от последните пресмятания на уравнението на Дрейк показват , че в този момент в галактиката е вероятно да има около 150 технологични цивилизации способни на контакт. Това прави средно по 2 цивилизации на 16 милиарда звезди, които се събират в обема на сфера с радиус около 7000 св. години. В уравнението се приема, че технологична цивилизация съществува около 12 000 години. Значи , че в близките 10 000 години вероятността за контакт е над 90 % при тези пресмятания. Някои от множителите в уравнението на Дрейк обаче са с доста произволни допускания.

като чета коментарите ви явно имате много ниско мнение за разума тук на земята. имайте предвид, че той е всичкия разум за който ни е известно до момента. не разбирам как преценявате дали е малко или много след като няма с какво да го сравните. може би има по разумни цивилизации от нашата някъде във вселената ... а може би няма! като цяло самия аз смятам подобни изследвания за излишни. познанията ни за вселената все още са толкова нищожни, че изследването на подобен несъществен въпрос, като дали съществува някаква съизмерима с нашата цивилизация във вселената (ние друга не можем да намерим) с която така или иначе няма да можем да комуникираме заради разстоянията, звучи като безсмислено прахосване на научен ресурс.

И сега една много на място аналогия: Стоиш си, значи, на площада. Човекът пред теб ти отвъртява звучен шамар. Ама толкова звучен, че ушите ти звънят още 1 час. А ти се обръщаш към небето за да видиш дали ще вали и да потърсиш между падащите капки коя те е ударила. Анадъмо? ;)

скапана ти е аналогията

На кон с капаци всичко, което не му е пред носа, му се струва скапано...

Обществена тайна е че руските учени отдавна вече комуникират с другопланетни същества. А хамерика тепърва ще ги търси, хахахха. коло жалко е да си фен на УСА и соросоид.

Неразумните извънземни ги намериха вече, сега ще търсят разумните.

Спряха СЕТИ защото се харчели пари напразно и пуснаха друга за да харчат още повече.... Къде е логиката

Е па нЕма никой.

Интересно как се инвестират милиарди в търсене на извънземен разум във видимата вселена, а иначе всички си затварят очите са тези който летят над главите ни.

Я виж Боко

От филм за Айнщайн : Племеницата му (също физик) въодушевено го пита : - Чичо, мислиш ли, че ще успеят да намерят разум в Космоса ? Той се засмя и казва : - О, дъще, чакай, много бързаш ! Нека първо го намерят тук, на Земята ! Това е било след бомбите над Хирошима и Нагазаки.

от извънземен разум. Няма земен такъв.

Та почувства нужда да го докажеш, брааво.

Ние сме тук, не ни търсете. Не харчете средства напразно.

Ами да потърсим извънземен. То така или иначе Земен няма..... Като гледам какви ги вършим.