Коментари - Нов руски модул беше изстрелян към Международната космическа станция | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре, че са руснаците да поддържат космическите изследвания на човечеството. Ако зависеше от Хамерика, щяхме само да си гледаме Холивудски симулации как някакви ракети за уж ммогократна употреба скачат и слизат на Земята.

дано не го блъснат пак като предния път и да трябва американците пак да им оправят бакиите

майтапчия. Забрави кога стоеше логото на Пица Хът на руските ракети. А знаем кой скача от капсулата, а после ЦРУ се кълне, че бил вътре в нея. На МКС рашките имат само товарни докове, 2 спални от които едната не работи от 10 години заради шум и седянки за таксита. А сега още една такава - не че ще им трябва, щото от догодина Мъски ще ги води горе.

Го на Козяк

Башибозук и продажник рязан

Такива думи звучат абсурдно от фен на Руслямска държава, където резняците са повече отколкото в цяла в цяла Европа...

не ЦРУ, а КГБ се кълнеше, че бил вътре. Чак 2011 си признаха, че катапултирал което само по себе си прави опита неуспешен... ма им го оставиха.

Това реално не може да направи опита неуспешен, защото факта трябва да е, че е летял в Космоса и се е върнал на Земята. Друг е въпроса че излъгаха 2 пъти пред ООН съвсем официално, а липсата на комуникация и видеозаписи както и тези лъжи правят този полет много съмнителен. Гагарин:„На кораба Восток нямаше нито един фотоапарат и фотографиращо устройство. Не са правени никакви снимки и затова няма нищо за публикуване!“( в. Комсомолская правда 16-04-1961). Гагарин:....У когото нашёлся фотоаппарат, мы встали большой группой и сфотографировались. Это был первый снимок, сделанный после полёта.“ На тази снимка той не е със скафандър, а със пилотски гащеризон... СССР публикува снимки на различни капсули Восток, твърдейки, че всяка една от тях е тази, в която е бил Гагарин. Но, няма снимки на катапултиращия стол, снабден по думите на летеца с храна, вода и средства от първа необходимост или дори на люка на капсулата. Катапултиращият стол би трябвало да е в района на приземяване, недалеч от самия Гагарин и следователно, следва да е намерен от колхозниците. Никой обаче не го е виждал!

Руснаците ще поддържат МКС още 2 години. Следващата станция ще е само руска, както беше и първата първата орб станция на планетата Земя. Ще кажат сбогом на американките и техните бормашини.

И на мене така ми каза кака Сийка от 4тия етаж. Явно източника ни е един и същ

Ще?

Много водка имат да изпият преди да настигнат сегашното състяние на САЩ.Путин каза че изастават научно с 50 г а икономически с 30.Той сигурно знае истинското положениеОстаналите репортажи са само за ободряване на населението

тия модули пустите му руснаци бе? Сега бил "Причал". Да не е случайно "Скрипал" и да са се объркали с надписа и четката с боя?