Нов успех на SpaceX

Приземяването също е преминало по план

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Частната компания на Маск - с екип от само 7 000 души. Роскосмос - от 240 000 души - 34 пъти в повече!!!, 1. Частната компания на Маск от началото на годината изстреля 14 тежки ракети и една свръх-тежка ракета със своите собствени двигатело. И с екип от само 7 000 души 2. Русия с екип на Роскосмос от 240 000 души - 34 пъти в повече!!!, успя да направи и пусне само 10 ракети, от които само 2 тежки 3. На практика всички търговски клиенти избягаха от ватенките при Mask, а руските двигатели загубиха напълно икономическата конкуренция с двигателите „Мерлин“ на Маск . Това е всичко, което трябва да знаят ватните „патриоти“ за руските двигатели и астронавтиката..

Абе някой вярвали на тези измишльотини за Мъск, роскосмос и китайци!!!ако вярвате сте ебати малоумниците!!!???

А твоя акъл е необятно море, в което главата ти плува, като шамандура.

tonk11

Странно що наса купи 2 места за полети при руснаците тогава? Като едното е даже за 2022 година. Явно до тогава няма да литнат с техни кораби.

А руснаците кога ще литнат с не-съветски?

А хора кога ?

Сега остава и на луната да стъпят само ...

руснаците трябва да стъпят на Луната ама явно не им е писано да стане скоро!По всяка вероятноС Китай,Индия или Япония и Южняшка Корея ще ги ,,сприварят”

Огърлица от 60 спътника. Каква красота. SpaceX Starlink satellite train at dusk. https://www.youtube.com/watch?v=T6v47CmRA7A На ватните мърши само им остава да гледат и да цъкат с език. Да завиждат. И да пикаят газ от злоба. Разбира се и да използват американски безплатен интернет някъде в сибирската пустош… както използват и американски Уиндоус, процесори, лаптопи, смарт телефони. Ожерелье из 60 спутников. Какая красота. SpaceX Starlink satellite train at dusk. https://www.youtube.com/watch?v=T6v47CmRA7A

Частната компания на Маск - с екип от само 7 000 души. Роскосмос - от 240 000 души - 34 пъти в повече!!!, 1. Частната компания на Маск от началото на годината изстреля 14 тежки ракети и една свръх-тежка ракета със своите собствени двигатело. И с екип от само 7 000 души 2. Русия с екип на Роскосмос от 240 000 души - 34 пъти в повече!!!, успя да направи и пусне само 10 ракети, от които само 2 тежки 3. На практика всички търговски клиенти избягаха от ватенките при Mask, а руските двигатели загубиха напълно икономическата конкуренция с двигателите „Мерлин“ на Маск . Това е всичко, което трябва да знаят ватните „патриоти“ за руските двигатели и астронавтиката..

Путлерастската воняща сган направо се насира да храчи като чуе за Тесла и Мъск. И няма как да е друго, след като Спейс Х изхвърли Роскосмос от бизнеса с телекомуникационни сателити и тотално засенчи гордостта им, като направи руснаците смешни. Тази година нито един контракт за пияндетата и как като Протоните им дават 10% провали при двойно по-висока цена, двойно по-малка товароносимост от Фалкън 9 и отровно гориво. Затова вече и руснаците открито заговориха за пенсионирането на Протон, само че нямат ракета заместител щото нещо Ангара се бави. Скоро се очакват и пилотирани кораби, което ще ореже и последните приходи на Роскосмос, а сганта ще изгуби основен си аргумент за величаенето на Путлеристан. В Норвегия Теслите нямат проблем, обаче разни боклуци обясняват как в Москва Тесла била минавала едва 8 км. Мъск направи основното - задвижи колелото и всички почнаха да правят електромобили и то лавинообразно. Може да е решил вече да се насочи основно към Космоса, а може и арабелите да са му дали картбланш да прави нещата както реши без да бъде постоянно притискан от алчни акционери.

Червените фашисти Вече нямат договори - Маск им отне всичко - по-евтини полети, благодарение възвръщаемите степени на ракетите и използването им по няколко пъти... Професионална изработка и управление на целият процес. По-добрите и икономични двигатели на метан. Старши вицепрезидент SpaceX заяви, че компанията е завършила 2013 г. с 10% от пазара (Русия - 60%, ЕС-20), а през 2017 г. делът му ще достигне 45% (ЕС ще има около 40% - само 15). Плановете за следващата 2018 година - 60% от световния пазар на търговски пускания (ЕС - 30%, Русия - по-малко от 10). Скоро ватния скот ще бъде фалирал и вписан в червената книга на изчезвашите алкохолици. На ватенките им остана да подскачат само на батута на Рогозин. Наскоро имаше и Нов пуск на тежката ракета на Маск и брилянтно кацане на трите части - първите два странични блока на сушата, третата - централната на платформа в океана. Като поздрав заа ватният празник на космонавтиката - 12 април... на горките им остана само да гледат напредналите с десетки години американци само по телевизията.

Сrеw Drаgоn щe cъбиpa 7 дyши eĸипaж или чeтиpи дyши и пoлeзeн тoвap. Сrеw Drаgоn нe caмo щe ocигypи нeзaвиcимocттa нa CAЩ oт Pycия, нo и щe нaмaли цeнaтa oт днeшнитe $80 милиoнa нa $20 милиoнa зa eднo мяcтo. Πpи тoвa c възмoжнocт зa oщe пo-гoлямo нaмaлявaнe нa цeнaтa.( Ватният сАюз –до 3 човека) Споразумението между НАСА и "Роскосмос" за доставката на астронавтите до Союз изтича след година- през есента на 2019 г. За изпращане на хора до МКС, SpaceX и Boeing, създадоха космическия кораб Dragon 2 и Starliner съответно. Скоро ватния батут рАскосмос будет конец… SpaceX показала замену «Союзу» https://lenta.ru/news/2018/05/22/spacex/

Разликата между Ракетите на Маск и Рогозин е много малка. 1. Ракетите на Маск се приземяват като балерина в океана на платформа с кръг 10 метра. 2. Ракетите на Рогозин се приземяват като боклук в океана с кръг от 1000 колометра… и поемат към дъното.

Аве тъпаци малоумни! Какво все ме набеждаватае ве тъпаци! Вече който напише някаква критика срещу лудите крави все го вините, че съм се аз и така всеки път! Да, ама не малоумняци! Да не съм ви Путин нещо! Като мантрата на лудите говеда и козаците: Путин е виновен! Путин е виновен, и то за всекии неуспех на говедарите от Америка! Факт!

Стартове през 2019 година: Kитай - 27 + 2 неуспешни; САЩ - 26 /13 SpaceX/; Русия - 19; ... ...

аре пак думата факт... шизофреник, толкова оплетен в лъжи и пропаганда, че дори не знае вече значението на думите... жалка работа :)

Що не пишете за руската ракета Протон бе продажници а само за този Мъск и неговите измислени от Холивуд ракети? Сорос добре ще да ви плаща за реклами на краварските вторични суровини

Защото Мъск прави нови неща, а Роскосмос не прави нищо интересно. Не само ти пишеш за пари, журналистите и те трябва да хранят семейство!

Не искам да се намесвам в спора ви но можеш ли да ми обясниш какво точно е новото при Мъск. П.П. Както и ако може някой да ми обясни "голямата" разлика между Тойота Приус и Тесла(какво толкова е революционно при теслата)!!!!!!

BajMihal

Хейтърчо, кой друг приземява първите степени на ракетите? Кой друг има двигатели с пълен затворен цикъл с метан? Мога да продължа, но ти поиска поне едно революционно нещо - дадох ти две. За втория ти коментар не мисля да задълбавам щом не правиш разлика между двете.

И какво по точно ново прави Мъск че не ми е ясно? Качва хора НА ОРБИТА ЛИ? опааа не ГО ПРАВИ! Руснаците го правят! Качва спътници на орбита ли? Руснаците го правят още от 60 години на миналия век! Прати хора до Луната и на Марс ли? Прави го, ама не той а Холивуд в бози като Марсианеца!

Поплачи си и ще ти мине. Няма нужда да се ядосваш, че пак ще ти избият чивиите и ще заплещиш за говеда, крави, кози, балони и други там глупости от болното ти съзнание.

Протон е ракета от времето на динозаврите - от далечната 1965 година... За какъв космос говорите червени мърши ? У ПРОТОНА нынче аварийность-15%. у Союза-5%. Идите вперед алкаши . Но, пожалуйста, не быстро. Ватенките със своите стари корита по-далече от МКС не могат да достигнат. А и до МКС не всеки кораб достига. Повечето падат в океана. Мурзилките за по-далечния космос вече нямат нито кораби, нито пари, нито акъл...

на мъсковите силози за успех ли се води вече

Баси тъпия въпрос! Познава се стила на АК 47! Всяко излитане, дори и на руснаците си е успех! Да не би Роскосмос да води излитанията си като неуспех?!?

Ще пратим мацка за Саймън!

Не става! Саймънчо е гей с гейски име, и като истинските джендъри харесва не женски а само мишоци.

Как пък не спря все за гейове да си мислиш?!? Виж Рогозин, той поне за мацки си мисли, мацки харесва!

Преди 3 години имаше хубава снимка. Тръмп с 20 моделки, а каПутин с 30.... колхознички.

Ни стааа! Саймън е джендърстанец, и кат истински джендърстанец от Краварника си пада по мъже -жени! Затуй ще му пратят истински мъже- жени като сестрите Уилямс! Майка му жална на плъшока!

Май те е заболял г*за след срещата ти със Саймън! Иначе откъде ще знаеш, какъв е той?!?

Не му обръщай внимание, тоя е луд на тема педали и кози и говеда. Явно е имал някакви преживявания и сега копнежа по тях, го е хванал здраво.

Tова е края на края ма руската ракетна индустрия. Началото беше само преди 5 години когато Спейската натири в кучи гъз Роскомикс и ги изрита от бизнеса със сателити.

А, специалиста, къде се беше скрил когато се коментираше тоалетната в американския отсек на МКС и взрива на един "тежкотоварен" бидон? Добре дошъл, специалисте :))))

Нещо не разбирам. Повредила се е руска техника, а се подигравате на американците? Чак толкова ли са ви закърнели мозъците, от пропаганда?

Е да, успех е! Щом при излитането на ракетата не се взриви кат бойлера за кукуруз или Крю Драгън с който по думите на кравите от Спейс Хвече трябваше да летят до Луната , или при кацането не се удави на дъното на океана..значи наистина е успех.

А тук се изяви и Малкия лъжльо!!! Сега остана санитарите да изпуснат и Славянския боец и Тримата глупаци ще се съберат...

И кой е лъжльо джендърче? Че нещо определено не ми е ясно? Кой от всичките факти които излагам е лъжа по точно? Това че бойлерите на Мъски се взривят ли? О, не! Това е факт който целия свят видя! Или че Крю Драгън се пръсна на парчета след лекинка АНОМАЛИИКА, отнасяйки Кейп Канавъръл...та после кравите като пръдни у гащи триха свойта жалкост от туба, но целия свят им видя резила. Това ли е лъжа, а джендърски козацк?! Всичко което не е опорната точка на Козак е лъжа, нали така?

Първо, не се взриви ракета, а тестов модел. Ако ти не правиш разлика, то интелигентните хора правят! Второ, преговори си първото, че много се излагаш!

Тоя не е малкият лъжльо, тоя е тъпичкият лъжльо... все говори за факти, ама още не е разбрал, какво означава думата.

Оставете ги тия кравари да се гърчат в собствената си нищожност. Преди малко Русия изсреля ракета Прогрес-М с 300 тона товар. Докато на Мъск измислената ракета може да вдигне 3 тона, то руската е съсс 100 пъти повече товароподемност. Място за сравение няма

"... ракета Прогрес-М с 300 тона товар..." 300 тона... ГолЕма мъка е когато няма опорни точки...

АБЕ ЛЪЖЕЦ.... 300тона е масата на ракетата. Товара е едва 1.5 до 5 тона. Смешен трол нещастен 300 тона товар . Ха ха ха

последният Прогрес в края на юли качи около 2.5 тона до МКС. Общо всички изстреляни досега Прогереси нямат 300 тона. Иначе си прав, Прогресът, който ще изстрелят утре ще качи не 300, а 3000 тона, дори с външен багажник ще успее 4000.

Прогрес тежи около 8 тона. И тези 8 тона повдигат 300 тона товар в космоса? Посмали манго лъжите, че никой няма да ти повярва. Некадърен трол!

Ето го и Големия лъжльо!!!

Пак грешиш. Тоя не е големият лъжльо, а гладкомозъчният лъжльо. Тоя дори не знае, къде се намира, камоли да каже голяма лъжа :)

Пак ли не четете? Колежката Ви Лилия Чалева вече я публикува тази новина!

разбрахме за товара на капсулата, но не разбрахме дали е стигнала до МКС. То май е по-добре да не стига, че с тези 40 мишки - мутанти американската част съвсем ще ойде. Освен ако не са създадени да ядат гомна тези мишки :)))

Ама нали нужника на американския апартамент нещо пускаше. Не са ли пратили нов?

Не. Има там руски космонавти и те с език запушват пробойната. Карат на 12 часови смени.

"Краварските говеда"?!? Такава безмислена тъпотия може да дойде в кухата кратуна само на АК 47...

Ейййййй!... Глейте го тоа Мъск ве! И той се уредил с руски двигатели! Добре, че рогозин им бута по малко милостиня отвреме-навреме. :)

Много си ограничен, да не кажа тъп!!!

И що мислиш така? :)))

Много добре знаеш че не е така, но продължавай да си мечтаеш...

Ми на някои толкова им се иска да прочетат... добра дума... че аз... ми нека се радват хората. Ама те па не са и хора... мхм.