Новата Call Of Duty залага на пропагандата

Руски войник убива бащата на малко момиче пред нейните очи

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ей значи само русофили гнездят из коментарите. Вярно че САЩ не са за хвалба ама вие изкарахте руснаците като спасители с вашите "знания" по история.

Нормално, как да покажат че руснаците сами победиха ИДИЛ който лудите говедари създадоха, финансираха и обучиха,а?! Как да покажат лудите говеда Абу Гарибалди където изтезаваха невинни хора..нито ще покажат лагера за изтезания на ЦРУ в Гуантанамо Бей...нито ще покажат как взривяват болници на Лекари без граници..нито как убиват жени деца и старци по погребения,сватби и децки градини просто факти

Това което съм чувал по телевизия е, че военните на САЩ финансират военни игри, за да привличат така желаещи за военнни.

Ха-ха-ха!... Г-н Гогов, прочитайки предложеният от Вас материал, останах с непоколебимо убеждение, че анализът на играта, който се опитвате да направите или пък направо сте копирал от... нека си го кажем направо, руски източник, е много грубо манипулативен, при това с проруски привкус. :) На Вас, г-н Гогов, явно не ви се нрави, че нашите (западняците) са добрите, а асадистите и руснаците са лошите. Нормално е нашите да са от добрите, а вашите... вие си знаете най-добре.

Някой да ти е искал малоумното мнение?

След като отказахме да предадем войниците си на международен съд... все някак трябваше да излезем от тази конфузна ситуация;)

Кравата си е крава, даже и на Великден.

Като в американските филми за окупацията на Виетнам. Там побеждават, а в реалността напуснаха с позорно бягство... :))

Ми нормално имат 56 хиляди убити срещу 2-3 милиона виетнамски, китайски и руски бандити. И не са бягали, както и не са окупирали Виетнам.

Слаб 2 по нова история!

Да, "добрите" американци се хвалят например със снимка, как един държи главата на виетнамец.

Играта казва истината. А виж - статията лъже. Милиони руснаци няма да я купят - ще я откраднат!

Ще си я купя!

лошия турчин и лошия руснак били застреляни от добрия кюрд комунист който после поискал американско гражданство

Нямало било политика??? Хахахахаха, тоя или е много тъп или е просто нагъл....

Няма политика разбира се. Просто реализъм основан на факти.

Хахахаха тоя "реализъм" ни е до болка познат!

Не изобщо, Американците са се разположили като пиявица навсякъде и пускат по някой друг долар, за да се прикрива престъпния им характер.