17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тази купчина желязо е създадена само с една цел - запазване наработните места от скапанат програма за совалки. Няма начин да полети, освен ако някой който разбира от космически кораби не обясни на хамериканците как се правят такива.

Без руските двигатели и технологии не вярвам да успеят да го вдигнат това нещо

ОТНОВО ?

Нови тестове, нови фойерверки.... Или бяха димки последния път?

Тия трябваше да литнат още преди 5 години...а още не са....

Тия летнаха още преди 2 години и отидоде на 5800 km височина - доста повече от 400 както виждаш. С хора щели да летят догодина.

Руските Съюзи са копие на аполовските. И от тогава не са мръднали. Явно чаката пак американците да направят нещо ново и да копират.

То Федерация трябваше отдавна да обикаля луната, да спуска роботи, които да пекат тухли за фабриките на Рогозин ама... още не е...

То с твоя гладък мозък е чудно, че си надскочил амебите изобщо, какво остава за вяра, в каквото и да е...

тоа па... що не се напънеш та малко да ти се набръчка мозъчната клетка та да не бягаш от темата

Ами даааа. Точно по тая причина американците продължават да купуват руски двигатели за аполенцата си. И не успяват и не успяват и не успяват да ги копират.

Да, санитарите ОТНОВО ще те вържат, пак си се разврещял.

Майсторе майсторе, пък бил си не 3.14 а 3.1416, като научиш поне малко за това как работи цивилизованият свят ела пак и може да имаш какво да кажеш а не просто да вряскаш. Никой в развитите страни не купува нещо за да го копира. Да копираш значи да дишаш праха на тия пред тебе, които са го направили и докато ти копираш правят следващата стъпка. Когато се прави разработка едно от първите неща е да се види какво ще и е новото та да има смисъл да се прави. Никой не разработва неща които вече ги има на пазара.

Споко, Федерацията ще лети..ще лети и то надеждно и дълговечно като руския Съюз.. Защото за разлика от кравите, руснаците не си хвърлят думите на вятъра, и винаги действат на сигурно. И определено няма да е като бойлерите на Мъск да се пръска като бойлер под налягане.

Единственото което виждам са "УСПЕХИТЕ" на Мъск а и на Боинг които изостават с десетилетия от обещанията си..И винаги е едно и също! Ще..ще...ще..ще направим нещо казват хамериканците, и накрая нещо! И затова НАСА все подновява и сключва догооври с Роскосмос за места на руските Съюзи. Мъски до сега трябваше да е на орбита, на Луната и до Марс..Е не постигна нищо от обещанията си. Направо хвърли една Тесла!

И ти трябваше да си завършил седми клас преди десетилетие, но още не си

Хората работят... на Рогозин ЩЕ-тата, дето толкова ги обичаш, какво постигнаха? Мъск изстрелва ракети, които разработи сам. Рогозин изстрелва ракети разработени от фон Браун преди има няма 74 години. Само гладкомозъчни тролове като теб, не правят разлика...

Ще? Ще има федерация, ще има роботи, ще има фабрики на луната, ама кога? Когато ти цъфнат налъмите... не си били хвърляли думите на вятъра... то и ние българите ЩЕ имаме космическа програма... що да нямаме? А кога? Ми когато стане... няма да си хвърляме думите на вятъра, тъй де...

Рогозин изстрелва ракети разработени от Корольов, за разлика от простите кат праз кравари, на които нацито фон Браун им направи цялата космическа програма........ могат само да опяват; Фон Браунеее, дека си да спасяваш от резила хамърите.. Е фон Браун е в гроба, и затова кравите са на това жалко жалко дередже. Няма кой да им прави ракетите, и затова купуват руски двигатели и летят на руските Съюзите, докато теслите на Мъск за показ на балъците, изпитват лекинки аномалии и се взривяват силозите за кукуруз КАКТО САМИТЕ ХАМЪРИ КАЗВАТ напълно УСПЕШНО.

космическата програма на руснаците я ИМА И СЪЩЕСТВУВА...За разлика от анимацийките за деца на кравите които ...се ..се... се ще литнат на орбита.. И никакви ги няма вече 10 години! Хахахахахаахаха

Брей, че те вече половината от ходенето на луната са го направили. Останаха снимките с байрака и да посъберат малко камъни от нейде. Трябва да внимават с детайлите затова Тръмп им даде толкова голям срок.

Кога ще гръмне понеделник до петък ~ айде на залозите На бас че ще гръмне

.

Добре де, що толкова малоумно лъжеш, това не мога да разбера? Мъск бил казал, че ще каца на Марс преди 20 години а компанията му е създадена преди 18. Американците не летели от 10 години а последният полет на совалките беше преди 8... Поне като говориш тъпотии се съобразявай малко с истината, че така изглеждаш, като пълен идиот бе момче...

Ще, ще, ще... Е, аре де, че ватенките все още са първи...

Дали, "ще стъпят", дали ще е "отново", дали ще е "след 4г."...

Минава, извънредно големият лунен кораб минаавааа....

Що ви дразни толкова, че американците пак ще ходят до Луната, че пишете детски простотии тук?

Че те халетата на Стенли Кубрик в пустинята Мохаве не ръждясаха ли вече? Кви проби , кви пет долара?))))

Пий си хапчетата и не ги мисли американците. Ще оздравееш по бързо.

Хайде първо да пратят хора до МКС. Не мога да разбера какво става - финансовите им ресурси са в пъти по-големи от тези на конкуренцията, пращали са хора в Космоса преди време, правят разработки вече към 10 години и накрая - кола в Космоса и светло неопределено бъдеще.

Амерканците що се правят на улави? Не са забравили за ония, дето върнаха ,,Аполо-11,, успешно и им пожелаха* - Хайде обратно със здраве и повече да не сте се мернали тука !

гледаме амеркански филми и Сега ще се наложи Холивуд да съкрати хубавите филми.

И кои са "ония"? Нацистите, извънземните или македонците? Прекаляваш с Ютуба, ще те привикат от 4-ти километър за "консултант"!!!

Извънземните,предполага се че те използват Луната за база и човешко присъствие там е нежелано.

Правиш ли разлика между американската държава и частни компании като Тесла и Спейс Екс?