Новите модели на BMW ще могат да се отключват с iPhone

Екстрата ще позволи на шофьорите да не носят стандартния ключ със себе си

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Егати иновацията. Ауди отдавна го има.

БМВ ме загубия кат клиент....аз имам Samsung телефон....расисти

Що за глупост ? Ако почнат да я сглобяват в България- ето новина, а сега е малоумна реклама!

А що са пренебрегнали “флагмана” яжмиуя? Тц тц тц

А ще мога ли да си отключа айфона с бмвето?

Ша минат и без тебе..

Родните фенове на Хуявей няма да могат да бръмчат с баварци :)))

Мойта се отключва и заключва с андроидче. И те така вече една петилетка. Едно време швабите бяха номер едно в технологиите, сега са 2 петилетки назад от чайниците. Абе то щом и китайското БМВ е по- добро от немското.. И не само BMW. На автосалона разгледах няколко китайски кошници от л'юнпшотство. Ами че като изработтка и сглобка биеха половината немски возила. Сега качеството на материалите е друга тема, ама след като швабите в кола за 100 000 евра бяха набутали пластмаса дето я слагаха преди 30 години във голфовете и пасатите... Не че е лоша - напротив пластмасата си е много хубава, ама не е за коли от 100 000 евра.

Аз моята също, залепил съм телефона и дистанционното едно за друго с анкерпласт. В колата телефона също го държа на специално място, в гащите си.

новите модели на БМВ ще могат да се крадат и с iphone. Това за по-тъпите, защото в момента само който не е поискал не може да ги подкара. Затова ония са се потрудили новото шведскочалгарско поколение да е в състояние да продължи традицията.

Ha Android или IPHONE. Scheiße Scheiße Scheiße....

Урааа! Тамън ша ги гепа още по-лесно!

0

Е па карай си ладичката, тя има нула електроника и е много по-трудна за подкарване.

няма къде да го изнесеш возилото. При това в контейнер....за да не го следи глобалния GPS.

Това iPhone-та и MAC-ове ги взимат някакви сектанти мазохисти. Хвърлят хиляди левове за MAC-ове, дето после са по-бавни от костенурка и стоят като музейни експонати. iPhone-то първо супер тъмно на същите настройки, а леко по-старите са мисия невъзможна да направиш дизайн на страница и нямат никаква логика.

0

Доста си прост, но ти личи и че си дърт.

За прости питай онзи: "Вие сте прости и аз съм прост и затова се разбираме." "Прост съм и ми е лесно." "Прост съм и не знам английски." И така нататък. И съм сигурен, че за последното от нещата което казах, си нямаш никакво понятие. Егати бракмата е старият iOS 12 например. На неща от HTML 1 се дъни тотално и подскача и с изродщини се опитват да го докарат да прилича на нещо. Не е от браузерите. Всичките имат бъгове.

Браво на беемветата. Вече чакам хак на програмата за отключване на ебеемвета.

Те въздишат по лада

007 искам да видя Джеймс Бонд да си отваря колата с телефона докато го гонят и после бързо да запали пак с телефона. Или ако имате разстройство и бързате да се приберете си представям как си набирате 10 цифрен код на вратата и после пак за да запалите. Що за глупости? Ако отключва телефона с код или отпечатък защо не директно в колата? Ибахти гените.

Ако ми се бъгне Айфоня, ко прайм?!? Ще бутаме беемвето до вкъщи ли? :)))

Научно-техническия прогрес е налице. Следващата стъпка ще бъде - заключване с АйФон.

Заключването е лесно! Беемвето само ще се заключва, особено ако си си забравил айфона вътре... :)

Новите модели наБМВ стават като старите на Тесла :) Тия от Муних са с 10 години назад!

Колкото "по-умни" стават предметите, толкова по-глупави стават потребителите. Прогрес майна ...

То при колите е и казус, че трябва и да се отварят бързо при инциденти. Навремето "свръх сигурна" ключалка правеха Мерцедес и след няма месец се знаеше, че се краде с .. топка за тенис. Да не обяснявам.

По твоята логика, чалгата трябва да е много умно нещо! Като ѝ гледам потребителите... :)))

мерцедес и сега се отключва с телефон с мерцедес ми

да ама срещу годишен абонамент!! Не ви ща новите бракми.

Само алтернаторите на C.E. Niehoff & Co започват от $3÷4,000.00/ бройката.....колкото цяла китайска лека кола.

mISHOto

И сега започва голямото събиране на парички от местните селяндурчета и гъзарчета за да се превърнат в iСеляндурчета и iГъзарчета.

Брей,мислех,че могат!!! Моята скромна кола си я отключвам от две години с ,че и други функции има като стартиране на двигателя,настройка и старт на климатика и др. Много е удобно особено за студените месеци!

Най-сетне една хубава новина за топ-крадците на автомобили...защото е азбучна истина, че за всяка защита си има начин на пробив, така че достатъчно ще бъде да се разбере принципа на защитата и да се намери квалифициран хакер за останалото и тогава колите ще почнат да се крадат на пачки.

Явно са свършили отвертките, щом трябва с iPhone

Все пак коментираме немците, а не американците. И то леки коли,а не камиони, трактори и танкове. В момента с технологиите най- напред са чайниците. Нищо че до преди няколко години копираха всико де що видят. Фрапантен пример - от Тойота преди време ми се хвалеха че новия модел бил супер с интернет и не знам си още какви неща. Виками абе хора това чайници от една петилетка го правят и като извадих телефона и им показах какво прави мойта почнаха да мигат на парцали. А най- смешното беше че им показах само половината от функциите. Ао им бях показал и системата за предупреждение при шофиране, щаха съвсем да се същисат.

Ще сменят телефона веднага, BMW е религия :-()

Chefo77

Ти iPhone поне на снимка виждал ли си?

За съжаление ми се наложи да се боря с неговите идиотизми. Неща които са готови за всичко и се решават са секунди, на iPhone се боря почти 2 дена да скалъпя горе долу да работи. А аз за 2 дена мога да науча 2 големи програмни езика добре.

Тесла пускат пълен автопилот и батерия издържа ща 2 милиона мили, а BMV пускат... отключване с телефон. Хахаха.. Ебаси вица