17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Абе май 3д самолетите и хиперзвуковите ракети ще се окажат в САЩ:) Ха хахаа.

Е, няма някаква съществена промяна в дизайна на Б-21, в сравнение с Б-2... Но Б-2, някак си по-хващаше око. Б-21 е с по-семпъл изглед...;-)

Дека е стелто бе??? Я такива стелтове за закуска като препечени гофрети ги хрускам!

и руснаците ЩЕ правят такъв, засега обмислят...:)))...ташак товарищи...пълен ташак

от 1945г до сега е най-мощната и многобройна военна авиация в света,която може да смачка всичко!Никоя друга страна няма такъв огромен финансов и технически ресурс за да има такъв военно въздушен флот освен Съединените Американски Щати!!!

То и флота им е най мощния. И най-много самолетоносачи имат. И най-много чуждестранно базирани военни бази. Също и най-големия военен бюджет. И всичко това с отбранителна цел. Отбранителни бази по целия свят, отбранителни самолетоносачи и сега отбранителни бомбандировачи. Сети се за това като пишеш за други държави които дрънкат оръжия.

"военно въздушен ФЛОТ", а? Е, гоУЕм "разбирач" си, нама що!... СпециаУист, от всЕкъде! :-D

Харчат заграбените от цял свят пари за глупости.

Звучиш като оня льольо дето му отказаха зелена карта. :)

Хиперзвуковите ракети ,с бързината си правят безполезно харченето за оръжия. Самолети,не хиперзвукови ракети,кораби са лесно уязвими . Руснаците влагат малко в това ,а получават огромен ефект...неуязвимост. САЩ обаче има да храни Частните си оръжейни фирми ....или нов президент.

За всеки меч има щит... Мъдрост на няколко хиляди години.

Научи хорошо болгарский,это тебе не журнал "Мурзилка"!

Да замести баснословно скъпия и почти неприложим Б-2...

Гогов, преди седмица пусна статия, че Б-52 ще е на въоръжение 100 години. Сега щял да бъде заменен след 1 година. На луди ни направи!

Къде го прочете това за смяната догодина? В статията пише след година е първият полет и после още няколко години изпитания.

Че Джон Траволта или там Три волта, може да дойде и да открадне и него в някой нов екшън.

Освен всички хвалебствия ,които са изписани ,той има едно мно-о-о го голямо предназначение ,където мине ще разцъфтяват огнените цветя на различните пролети

"""САЩ планират да построят минимум 100 бройки от новия B-21, като по предварителни данни цената на един самолет е около 550 милиона долара."""Колко интересно ,колко забовно ,та бройката В 21 ,излиза ,че струва колкото 2 броя 50-ет годишни Ф-16 блок 70

Само троловете не разбрахте, че България не купува само самолетите. Купува и инвентар към тях, обучение и куп други неща. Ти като си купиш пералня, само барабана ли ти дават? За тях цената е ниска понеже си имат и инвентара и обучените пилоти и всичко останало. Както и за всички останали държави които вече имат самолети на тази база. Сега ще спреш ли да тролиш или ще пуснеш опороката още десетина пъти?

Те имат норма и трябва да отчитат активност. Тоя коментар е влязъл в спредшийт и ще доведе до стотинки към заплатата.

На Баце пумиярете друго приказвахте преди да се купят фътата. Че обучението и част от оръжията ще са бонус....

Бате, това чудо на американското самолетостроене към оня момент беше толкова ново, че му гледахме анимации подобно на руските иновативни оръжия.

Купувайте , купувайте съветско-руски нефелни оръжейни джелеза ! Нали видехте кво стана с арменчетата в Нагорни Карабах , ядоха голем тотален пердах ! Въпреки , че беха въоружени до зъби с ненужни и безкрайно безсилни руски оружейни системи ! Сега аскера има база в Южен Кавказ , скоро и Северен Кавказ ще бъде за нас ! Ние не си играем на шикалки , ще правим Голям Туран като почнеш от Нахичеван , Азербайджан , Казахстан , Узбекистан ,Туркменнистан ,Таджикистан ще стигнем чак до Афганистан , всичкото това ще пристане на Високата Порта , слушайте и треперете москалчета недни ! На Балканскио Полуостров ни е страх да си врем гагата , оти там ще се съюзят Гърция , България , Румъния , Черногория , отчасти Сърбия и че ни бият като мачета у дирек , ще ни прогонят чак в Мала Азия , но виж в Евразия там ще вършеем как си искаме , там е пълно с наши братя туркофили , туркоговорящи и русомразещи !

Е като са им толкова хубави и яки оръжията на Американците що неналожиха демокрацията в Авганистан. Ми взеха да подпиват примирие с талибаните въоръжени с калашници и гранатомети (все стари ненужни железа).

янките са в Афганистан вейке двайсе годин и още не са си тръгнали , виж на картата къде е САЩ , на иляди километри е , а москалите едвам издържаха 10 годин при талибаните , дадоха много повече жертви , вдигнаха белио байряк и се изнизаха кът прани кюлоти от там ! апрпо СССР граничеше с Афганистан , на прага им беше , а само 10 годин се закрепиха там , а сега напраи рекапитолация на кой оружието е по убаво и пак пиши плитки евразийски тъпни

В Афганистан може да се наложи само нова порода овце. В сравнение с тях дори Пакистан е цивилизована държава.

Няма да си на този свят за да го видиш. Нито един от вашите.

Да си го кръстят направо "ДЕМОКРАТИЗАТОРА".

Кръстихме го БУНКЕРОТРОШАЧА

Мого филми за инвазията в Ирак и Авганистан си гедал. И като изпотрошика бункери и пещери дали настана една демокрация, или се чудят как да се изнижат.

Като изпотрошиха бункерите събраха всички обучени в СССР терористи от цял свят барабар с новообучебите в Руслямска държава. и изчистиха бая гад. Ама това е чистене на последиците, а трябва да изчистят Империята на злото и наследник на старата - СССР за да не създава нови терористи.

Както и да го кръстят, продължават да си се оплакват как руските ЗЛРК са "заплаха" за "невидимите" им самолети.

Стелт технологиите не са това което бяха. Има вече радари, който ги виждат, но те работят по отразен сигнал от самолета, а по погълнат сигнал отразен от земната повърхност и т.н.. Все още са обзорни, но вършат работа да открият стелт самолети, а има начини да гисвалят! Те са стари като принцип и доста неточни, но сприлагане елементи на изкуствен интелект нещата се промениха драстично. Е трябва да се харчат парите на американските данакоплатци, трябва и военно промишления комплекс да печели. А иначе защо америка сключи примирие с талибаните в Авганиста миналата година, данеби да има стелт самолети и мощни оръжия?

Шансът за прихващане на стелт-самолети е много по-малък от шансът за прихващане на обикновен самолет.

Те затова Руслямци и китайци се мъчат да направят такива стелт самолети, защото са острели, нали?

Каквото и да ви говорят знайте че става дума или за жени, или за пари. Сега. За жени няма как да иде реч щото отвъд океана все повече взеха да си падат по мъже. Очевидно става дума за пари, и то за много пари. Не за моите, а за парите на американските данъкоплатци. Пари които можеха да бъдат употребени за по-полезни нещица като оправянето на американското здравеопазване например. Този, и подобните нему бомбардировачи са априори излишни. Русия притежава система за ответен удар която дори американците признават за непреодолима на този етап. Ако този бомбардировач успее да проникне незабелязано в Русия, и унищожи Путин както си спи в спалнята след половин час и американския президент ще замине за вечните ловни полета, и това го знаят всички. За какъв чеп тогава им е този бомбардировач. За да налагат американското виждане за демокрация над по-бедни, и слаби азиатски и африкански, че и европейски страни на американците им стигат самолетоносачите, а и те вършат тази работа много по-добре от невидимия бомбардировач. Този самолет, и подобните на него стратегически нападателни средства се разработват с ясното съзнание че никога няма да бъдат употребени. Нужни са единствено и само за да оправдаят харченето на колосални суми пари. Печалбата е за чичковците с дебелите портфейли. Същите които назначават американските президенти и сенатори.

Как тия прости американци не се сетиха да се допитат до теб за това как да си харчат парите?

Многоточковия, щом си такъв експерт по военните бюджети би ли ми обяснил за какво ги купуваме тия петнайсетина ефки за които ще изсипем общо три милиарда. Само не ми казвай че с тях ще си пазим небето щото ще ти се смеят дори троловете което са на заплата към Козяк.

На американците не им трябва стелт, за да се справят с Путин. Възпирането на Русия и Китай става с ракети. Трябва им за всички останали. Плюс това Путин не е вечен, кой знае кой ще е следващия кагебист в Кремъл.

Важно е да се строят демократични бомбардировачи. Това че междувременно вече половин милион американци пукнаха от ковид като мастии е малка подробност. А и те са предимно от бедните, значи няма какво да ги броим изобщо.

Скъпо е, но демокрацията има нужда от бомбардировачи.

Искаш да кажеш "Декорацията". Е като имат американците стелт самолети и мощни оръжия, наложихали демокрацията в Авганистан, Ирак и т.н. Даже сключиха примирие с талибаните в Авганистан миналата година, защото са много силно въоръжени с калашници и гранатомети, ра сега им трябва и нов стелт бомбандироеач. А дали ще го изпробват колко е невидим, прелитайки над Русия или Китай?

Налагат демокрация. Разбира се това става бавно, особенно при наличието на държави, като руслямска държава, фабрикуващи фалшиви новини, обучаващи тероисти и снабдяващи ги с оръжия.

Демокрацията, особено у нас има нужда от охранители и то със специални изисквания към тях - да са бивши престъпници и да имат основно образование. Все пак при нас образованиета е приоритет.

B52 скоро го сложиха в плана за модернизация, за да дяни до 2050та. Даже вие скоро писахте статия за това.... ама това в гугъл транслейт не излиза.... трябва някой да чете...

Да предупредят сърбите, че самолетът е невидим, да не вземе пак да стане някой сакатлък.

Те, сърбите, за цялата война един самолет свалиха. А държавата им стана, като разорана нива. Дали им се ще пак да свалят един стелт?

Сърбия след война вече е по-напред от европейска, демократична и натовска България.

Ами точно след тая случка F-117 замина за скрап. Сори - за подпалки, щото е дървен

Ще им покажем на краварите как кон боб яде.Такъв бомбардировщик ще нарисуваме че като мишки ще се крият в подвалите.И анимация ще направим,Путин ще я показва .И ще,ще,ще ,ще,ще,....самый лучший,безналогов в мире.....!

Иранския опит да ползваме - може да превземем картонен стелт.

Русия има ракети, които могат веднага да пронижат стелт бомбандировачите на краварите. Затова краварите да не се хвалят а да треперят шред величието и непобедимостта на Русия. А ние, като най-големите неблагодарници в историята, трябва да се осъзнаем, да клоеничим пред велика братска Русия, да помолим за прошка и да се върнем в нейното лоно, където ни чака благодат и благоденствие.

Теб ще те преживея, ама ако кажеш, че и поколение си създал, това вече идва достав в повече.

Постовете ти предизвикат само смях, а след това съжаление. Робе!

Една от тези ракети май е улучила празната ти тиква .Крым украинский!

То и Хитлер мислеше Германия за непобедима... А накрая какво стана?

Ние какво си мислихме, а то пак стана същото. От 4-5 хиляди години амбициозни диктатори правят империи, после отминават заедно с империите си.

Мижитурка без самочувствие!

evra52k

Русия и САЩ не са се били пряко във война за да можем да сравняваме. Русия дължи на тази държава поне уважение за огромната помощ от храна през втората световна война. Стой два дни гладен и прави военно учение без автомат АК47 поне един ден да разбереш какво значи помощ от храна. Що се отнася до неблагодарността към руснаците от българите: двете композиции от злато за материалните загуби от руско-турската война; идеята за преустройство която българи дадоха като духовна компенсация за същата война; скрито водене от българска група до успешен край на договора за ядрено разоръжаване между САЩ и Русия като компенсация за желанието цар Александър да обяви указа за същата война и физическите жертви на етнически руснаци.Кой друг народ се е издължавал така на война която цел е била завладяване на наша територия -по-добре роби на християни отколкото на мюсюлмани?

Време е май и в България, подобно на Германия да криминализират подмяната на историята с ЛЪЖИ като тиражираните по горе.

За съжаление не са лъжи, а добре документирани факти. Първата работа при всяка освободителна акция на Русия в България е била да прибере цялото злато на територията ни. Направили са го след 1878, направили са го и след 1944. Опитали са се и през първата световна, но сме ги победили тогава, по някакво чудо.

evra52k

До мирко, преди да се пишат крайности,човек се консултира с по възрастни или търси документи. ако сте комунист ,единственото спасение от вас е ковид 19,20....

шмайзер, на вас само крави и пронизване са ви в главите. Що така бе?

Ние С-500 „Прометей“ с удоволствие ще го пробваме !!! А и авиационният комплекс за далечно прехващане (ПАК ДП) МиГ-41, който се предвижда да да открива и унищожава балистични ракети, както и всички видове самолети, оборудване лети ниска надморска височина и висока надморска височина!!! Изтребителят MиГ-41 е способен да лети със скорости до 4 500 км / ч, и ще носи ракети, които могат да свалят и спътници !!! Изтребителите МиГ-41 ще могат да свалят американските изтребители от 5-то поколение, като F-22 и F-35. Прихващане и прихващане стреля целта във въздуха при скорости до Мах 5 !!!! Свръхзвуковият комплекс "Авангард", също ще му се израдва !!!

Научи български че нищо не ти се разбира,руски кретен такъв!

Кретени сте вие пияндурниците ,нещо са ви повредили гените татарите и монголите!

Миг 41е на чертожната дъска, когато полети поне една бройка от него ела да се обадиш. Да не стане като със СУ 57, полетя една бройка и то така, че чак Индия се отказа от него.

Миналата сряда Марк Мили, ръководител на комитета на началник-щабовете на САЩ, заяви, че Русия е "единствената държава в света, която може да унищожи САЩ за половин час" !!!

Туй от "Говорит Москва" ли го съобщиха?

истинският въпрос не е кой може да унищожи нещо, а кой може да произведе пералня.

Едва ли някой е успял да снима самолет, който все още се сглобява! Сложили са снимка на Б2, защото такава са имали.

Дир-а са навсякъде.

За да замени всичките няма как да изглежда като Б2. Поредния Артист с фотошоп без понятие от инженеринг и форма и функция.

Че той кат стария....

Агент Иван веднага да предплати 10-20 милиарда, за да ни го доставят още 3022.