Новият всемирен потоп ще настъпи през следващите 100 години

Към 2100 г. много голяма част от сушата може да се окаже под вода. Учени смятат, че човечеството е изправено пред катастрофични природни явления

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да добавя, че една жена каза - освен потоп, очаквайте мор, глад, още вируси, рецесии, войни, още карантини, Содом и Гомор и всякакви проклятия..

явно англичаните се прецакаха че напуснаха.

ХАХАХХАХАХАХА и представа си нямате. И лондон под вода и не са в ЕС да им плати масрафа.... И не са 10м, а 20м. Само да ви кажа.

Глупости. Ако не е пандемия ще е потоп. Важно да има напрежение.

Най-застрашени са Малдивите. С най-висока височина 2.3 метра, а средна 1.5 метра. Правеха вече и хотел под вода.

Почна се със "статиите" , кой знае откъде , откога и как преписани ... Август е , ама все пак не върви с нищо да не се ъпдейтва сайта ...

А Холандия която е под морското ниво в голяма степен дори не е спомената ;-) Статия та дрънка! :)

До кога самолетите ще са по-евтин транспорт от влаковете?!? Няма ли кой да озапти манията по бръмченето напред назад из света на всеки индивид, на който му доскучава и решава да се забавлява. Пандемията е ясен признак, че движението на хора трябва да се движи до минимум или да се ограничи на квотен принцип.

яж ми хуя

Специално Малдивите, според същите тези учени, вече трябваше да са под вода от поне 2 години. Пък те не са мръднали. Непослушни Малдиви!

Ето ние вече ограничаваме движението!

След 100 години къде протестърите ще си опъват палатките?

Да сме живи да видим.

Холандия е много по-застрашена, защото дори и потъва- заради постоянното изпомпване на водите.

Ще настъпи потоп в кратуните на изтрещелите. Ха, ха, ха.

Това го слушам вече 20 г., само броят на годините се сменя. През 2006 г. Ал Гор каза, че имаме само 10 г. преди катастрофата да се случи. Даже показваше анимации как бреговете на Северна Америка потъват под водата. Нищо такова не се случи. После, през 2018 г. казаха, че имаме само 12 г., преди необратимото да се случи и всички да измрем. През 2030 г. ще излязат с нова прогноза. Вярно е, че нивото на световният океан се покачва, но то се покачва през последните 200 000 години. Но винаги, когато говорят за покачването, удобно ни спестяват е, че темповете на покачване се забавят. Има и много други манипулации. През 2006 г. излезе документалният филм на Ал Гор "An Inconvenient Truth", пълен с манипулации и откровени лъжи. В тубата има един документален филм "An Inconsistent Truth", който разбива на пух и прах цялата климатична истерия. Има и много видео клипове с Патрик Мур и много други учени (нали Грета иска да ги слушаме?), които представят научни доказателства, че цялата климатична истерия е неоснователна. Струват си гледането.

Че съм бил на площада пред "Сан Марко" бил съм.Предпочитах пролетно или есенно време.Но ми става мъчно ,че след 100-120 години когато отида ще има само вода и тук там ще стърчат сгради.Добре ,че България е "висока земя".След 100-120 години ще е много атрактивно да има някой български паспорт.Като се има предвид ,че Холандия има една трета от плаща си под морско ниво,а плътността и е 560-580 чов/м2.При Англия положението също не е розово и там голяма част от площта е с малка надморска височина,при Дания също,част от Германия ,част от северна Италия ,но най тежко е положението с Бангладеш, при население 160 милиона и гъстота 1100 чов/м2 и средна надморска височина 16 метра,при покачване на нивото на океана то цялата тази маса ще хукне към високи държави ,ама не към Андите или Тибет,а към Европа.Подобна е ситуацията и в Индия и Южна Корея

Най после от Искъро по гоуем няма да има!

Всъщност, Малдивите са коралови острови, които са се появили заради намаляването на океанското ниво. Сега нивото се покачва отново, но много бавно. Странно, местните изобщо не се притесняват.

Не, че нещо, но вече е късно. Затоплянето е факт и процесът вече е необратим - честито!

този които го казва нима да го види края на света след сто години ще се намери друг тарикат да лъже хората с тази лъжа такива работи е имало и ще има...

Замунда Банана бенд имаха една готина шеговитапесничка по-темата : ...във далечни времена Под Замундското небе Бъкало от зверове Те са гледали на кръв кой кого да глътне пръв Всеки става на меню Хрускали са ли са кат кашу.. Като гледал тоз разкол Господ хванал главобол и изпратил им потоп и лишил ги от живот няма кой да са яде, щот издавили са те и дошло тогава мир, тишина надлъж и шир ..............

Планетата не може да издържи толкова много хора. Даже до 2050 ще има апокалипсис

София в най-ниската си част е на 450 м над морското ниво. Не я мисли.

Баба Ванга е предрекла - Англия и Русия ке потънат.

Протестерите във Варна ще се удавят, хахахаааа

“Учените “ да си пият хапчетата редовно !!!!!!!

ЗЕМЯТА Е ТОЛКОВА ПРАЗН, ЧЕ Е ПРЕСТЪПНО ДА СИ МИСЛИШ, ЧЕ САМО ТИ ИМАШ ПРАВО ДА СИ НА НЕЯ !

Бойкикев рече и отсече: Орлов мост ще бъде залян бабабар с Бабикян.

НЕ Уважаеми г-н Виктор Стефанов, "КАТАСТРОФИЧНИ" са познанията ти по български език. Все повече се убеждавам, че журналистическата пасмина в България, освен че е карйно необективна е и крайно неграмотна. То да се чуди човек за правопис ли да се хване, за пунктоация ли, за членуване на думи ли или за словоред. НАУЧИ СЕ ДА ПИШЕШ И НЕ СИ ИЗМИСЛЯЙ ДУМИ МАЛОУМНИКО!!!

НЯМА ДА ИМА, А ЩЕ ИМА ОТДРЪПВАНЕ НА ВОДО И ПОКАЗВАНЕТО НА НОВИ КОНТИНЕНТИ ... ЗОНАТА ОКОЛО НОВА ЗЕЛАНДИЯ "ЩЕ ИЗПЛУВА" В РЕЗУЛТАТА НА МОЩНО ЗЕМЕТРЕСЕНИЕ. ТАКА, ПОТОПЧЕТО ЩЕ БЪДЕ АВТОМАТИЧНО КОМПЕНСИРАНО ОТ ЗЕМЕТРЪС, КОЙТО ЩЕ ИЗВАДИ НОВИ ЗЕМИ "ОТГОРЕ"!

Учени смятат, че човечеството е изправено пред катастрофични природни явления ----- случайно да са кабалисти, сиреч - брат-чеди ?

Ще ходим тогава с водолазни костюми, пълен цирк, поне тези на които не са им изникнали хриле бухахахаха.

земята е преминала през много потопи и ледникови периоди така че нищо ново.те не могат да ти предскажат прогнозата за утре а такива работи да знаят за години напред

Моята къща стои на 206 метра надморска височина. Може един ден, да се окажа собственик на къща на плажа.....

Абе тия учени не могат да уцелят за утре прогнозата - ама знаят за след 100 години. Смешници - и те и журналистите дет пишат тез статии

Да направим нова карантина по този случай....некой и от тук ще лапа пари, не само от грипа

Е казано, че следващият потоп няма да бъд от вода, а от огън от небето.

огнена вода ще да е

Айде да се свършва, че толкова идиоти на земята никога не е имало.

ходи по често на църква да просиш опрощение че краят иде

Не моат ни бутнат, толкова подпорни стени имаме по морето, че няма шанс някакво потопче.

А защо в сметката я няма Холандия, където част от крайбрежието е ПОД нивото на океана и се пази от диги, иначе до сега да е под водата... Така или иначе, човечеството ще премине и през това. Въпрос на адаптация, планиране и изселване на застрашените райони. Ако това започне да се прави от сега, щетите ще се минимизират, а жертви няма да има.

Отварям фирма за производство на шнорхели и плавници.

Знаем ги тия номера, по време на обществено недоволство, започват да идват НЛО-та или заплахи от апокалипсис.

Краят за едни, за други пак ще си се мъчим.... Съдба.

Щяло да има потоп, " ако човечеството не вземе необходимите мерки за предотвратяването му,...." - ЗА КОЛКО ПАРИ СТАВА ДУМА , защото "човечеството "Освен за ПАРИ , за САНКЦИИ и за ВОЙНИ , за НИЩО СВЯСТНО НЕ МОЖЕ ВЕЧЕ да говори ????????????????????? ДА идва каквото ще идва ,( даже няма какво да чака цели 100г. ) да изчиства света от тази сган наричаща себе си хора и да се приключва , че вече не се трае !!!!!!

нивото на водата след потопа е било около 9 км на морското, преди това ти за колко метра говориш !?? нека не се броим за почти недосегаеми, щото и всичко около нас и живота ни е ръцете на Онзи, който е създал и видимото и невидимото! вижте кой и защо е строил вавилонската кула и докъде е стигнал с това - доста поучителен епизод от живота на човечеството ... да не забравяме - Бог се противи на горделивите, а на смирените дава благодат!

Гръмни се и няма да имаш повече проблеми с "не се трае". Тъпак!

Senator1

Настъпи ли 2160 година, ще имаме нови морета и океани и съвсем нови планини и долини. И може би едва 500 000 оживели след този несъмнен потоп.