Ново изследване: Честата употреба на марихуана има отрицателни ефекти

Възможно е след дългогодишна употреба да възникнат проблеми със съня

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

По-голяма простотия нямаше как да измислите. Или спят по малко или прекалено дълго пълна безмислица

Питайте потребителите на всички останали дроги. От кафето и алкохола до хероина и амфетамините. Те спят като агънца. Хаххааааа....

Сънят също си разваля след дългогодишно....работене на 3 смени в стругарски цех. Дори можеш да ослепееш от стружка, колкото и да внимаваш. Или статията е за Пайнър-артистки и "бизнесмени" с черни тениски?

Не съм запознат, но като гледах едни изказващи се по телевизията от група младежи, то съм напълно убеден в твърдяното, че оглупявали. От повечето наркотици се оглупявало. Та тези младежи изглеждаха така, че им трябва една минута за да успеят да си кажат името. Иииии... вввв...аааа...нннн и след минута е успял да го каже. Абсурдно такъв да го допуснеш до кола или нещо друго.

Кафето е начин на Живот! Пия редовно кафе. Само качественно, в мента смляно и мое приготвяне. Имам 2 еспресо италиански машини, 2 джезвета от бакър, 1 "кубинка" от Италия. Няма да ти пиша колко вида чай имам. Ако съм уморен мога да пия кафе и да заспя веднага! Но сънят е съпроводен от аромата на кафето. Алкохолизма е в резултат на криви емоции споделени с евтин некачествен алкохол. Същото е и с наркотиците. Същото е и с живота - когато не ти става от най-близкия/- ката до тебе, посягаш към заместител.

Ако видиш мантинела на "хармоника" и кола забита в стълб или дърво....значш някой се е опитал да кара " МЕЖДУ ТЯХ".

пълна глупост , пуша умерено от 25 години и имам прекрасно семейство и спя добре и без марихуана, а с нея перфектно , нито ти гори черния дроб от алкохола, нито си агресивен, нито зависим като алкохола....билка от природата

С НИЩО не трябва да се злоупотребява! Всяко средство си има предназначение, дозировка, честота и продължителност на употребата и т.н., за да има положителен ефект. От една страна, дори тютюнът е свещено/лечебно растение при индианците, от друга страна - човек може да се удави в леген с вода... Така че - умната с всичко, мислете, вслушвайте се в съветите на по-опитните от вас и не прекалявайте, за да е хубав и успешен животът ви!

И с много приспивателни е така.

У кюмбето и чаоооо..... през комина