17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САЩ са решили да се отърват от използваните памперси на Байдън като ги разхвърлят на Марс.

Куро ми се е за качил, видите ли го ей там на перлата!

Обект с неясен произход... Това да не е съвременният българин...

А иначе се чудех как лети хеликоптер в безкислородна среда?Та нали на Земята при разреден въздух и а "таван"?

Много просто - електрически е и с по-големи перки въртящи се с доста повече обороти от колкото при подобен дрон на Земята

Партийната червена книжка на Тиквата...

Това е дамски тампон на някоя астронавтка / като няма кошчета.....

Интаресно как на 800. Км от земята лети тоя хиликоптер и се приземява на някаква плазма.смешници

Нищо адекватно няма да ви кажат.Те лъжат и крият,че има друг живот извън планетата които от отдавна си живеят сред нас.Има много научно доказани случай но ФБР разбира се всичко замита под килима.Това са ФАЩ ЛЪЖЛИВИ и алчни за власт!

Може да е парче от торбичка Била?

Някой написал Локо Сф на перките хаха

Обекта е дъвка

Настъпил е кучешко лайно. Случва се.

Това е част от тоалетна хартия, употребявана от Курнела, при първия и полет до Марс за подготовка на емиграцията на останалите членове на БСП, гласували за нея.

Сорос освен баща, ти е и майка, явно

пише ли с блажна боя "За Родину! За Сталину и его друг Путину?" Ех, тия мужици, поне артилерия имат, че пушек, дим и отломки се вдигат до небесата, че и до планетите.

това разбрахме, предполага се че това един зелен чорап , но може да са и маратонките на Боко

Това ще да е някой от марсианските циган... т.е. роми!

Петров или Баширов ?

Някой марсиански кърлеж ще да е, лепнал се за крачето на ку, пардон - хеликоптерчето и смуче ли смуче милиони долари.

Имат хората, работили са, не са цървули като нас....

Оказа се че торбичка от „най-здравите“...

Това е тоалетна хартия останала от филма Марсиянеца

Тя замина за тор за картофите ;)

Обект с неясен произход ... те не са много вариантите – или е марсиански, или е земен произходът. Да го изкомандват хеликоптерчето да кацне пред най-читавата камера на роувъра и да снимат обекта от упор.

Смяташ ли, че ще отклонят от мисията му апарат за милиарди, за да снима боклуците по повърхността на Марс? По-скоро ще гадаят по снмките и накрая ще скалъпят някакво разумно обяснение.

Тя основната мисия е изпълнена. От много време полетите на хеликопчерчето са все бонус-мисии. А пък и зависи доколко силно НАСА желаят да разберат какво се е лепнало. Поне тук ситуацията е представена като мистерията на века и а-ха да срещнем извънземен живот. Но е напълно възможно да е нещо банално, което не си заслужава някакво допълнително проучване.

само да поясня, предполагам когато казваш "напълно възможно да е нещо банално" имаш предвид възможността да е нещо банално е около 99,9999999999999999%.

Вероятно бих махнал 2-3 деветки от десния край, но горе-долу е толкова. Небанално нещо може да е, примерно, ситуация, при която част от почвата придобива "лепкавост" (я замразяване на някакъв конденз, я статично електричество, я нещо друго), т.е. това закачане към крака на хеликопчерчето може да безопасно в случая, но ако се натрупат много такива залепени неща, да направи по-сериозен проблем. Ако пък е някаква изолация или тъкан със земен произход, има шанс да попадне в движещите се елементи и да ги блокира. Затова може би е добре да се установи нещо повече за този мистериозен обект.

Я какво откритие? Айде 5 млрд.

Наакал го е марсиански птеродактил, който умишлено е отделен от кадрите ;)

Муха е кацнала.

Малък марсиански охлюв, сия ще питате що е малък ми малък е, ако беше голям щеше да глътне марсокоптера!

Ова е македонска пластична кеса!

Вие от НАСА чакайте, да ви каже, ако е нещо от извънземен произход, та те с десетилетия лъгаха за снимките и видеата на НЛО, определяйки ги като подправени и фалшиви. Дори президентите си не уведомяват за техните сини книги, спомням си как, когато един от президентите на Америка ги беше попитал защо не са му казал, те му бяха отвърнали "Така може да отричате по-убедително.". И да е била друга форма на живот, ние истината няма да я научим.

"спомням си как, когато един от президентите на Америка ги беше попитал защо не са му казал, те му бяха отвърнали "Така може да отричате по-убедително."" е сцена от филма "Деня на независимостта". реалност и фантазия са две доста различни неща

и аз си спомням разни реплики от Съкровището: Книгата на тайните (2007), но дали е било точно така...