Коментари - Обект с неясен произход се е закачил на минихеликоптера на Марс | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вие от НАСА чакайте, да ви каже, ако е нещо от извънземен произход, та те с десетилетия лъгаха за снимките и видеата на НЛО, определяйки ги като подправени и фалшиви. Дори президентите си не уведомяват за техните сини книги, спомням си как, когато един от президентите на Америка ги беше попитал защо не са му казал, те му бяха отвърнали "Така може да отричате по-убедително.". И да е била друга форма на живот, ние истината няма да я научим.

Ова е македонска пластична кеса!

Малък марсиански охлюв, сия ще питате що е малък ми малък е, ако беше голям щеше да глътне марсокоптера!

"спомням си как, когато един от президентите на Америка ги беше попитал защо не са му казал, те му бяха отвърнали "Така може да отричате по-убедително."" е сцена от филма "Деня на независимостта". реалност и фантазия са две доста различни неща

Муха е кацнала.

Наакал го е марсиански птеродактил, който умишлено е отделен от кадрите ;)

Я какво откритие? Айде 5 млрд.

Обект с неясен произход ... те не са много вариантите – или е марсиански, или е земен произходът. Да го изкомандват хеликоптерчето да кацне пред най-читавата камера на роувъра и да снимат обекта от упор.

Това е тоалетна хартия останала от филма Марсиянеца

Смяташ ли, че ще отклонят от мисията му апарат за милиарди, за да снима боклуците по повърхността на Марс? По-скоро ще гадаят по снмките и накрая ще скалъпят някакво разумно обяснение.

Тя основната мисия е изпълнена. От много време полетите на хеликопчерчето са все бонус-мисии. А пък и зависи доколко силно НАСА желаят да разберат какво се е лепнало. Поне тук ситуацията е представена като мистерията на века и а-ха да срещнем извънземен живот. Но е напълно възможно да е нещо банално, което не си заслужава някакво допълнително проучване.

Оказа се че торбичка от „най-здравите“...

Тя замина за тор за картофите ;)

Някой марсиански кърлеж ще да е, лепнал се за крачето на ку, пардон - хеликоптерчето и смуче ли смуче милиони долари.

Имат хората, работили са, не са цървули като нас....

Петров или Баширов ?

Това ще да е някой от марсианските циган... т.е. роми!

това разбрахме, предполага се че това един зелен чорап , но може да са и маратонките на Боко

пише ли с блажна боя "За Родину! За Сталину и его друг Путину?" Ех, тия мужици, поне артилерия имат, че пушек, дим и отломки се вдигат до небесата, че и до планетите.

само да поясня, предполагам когато казваш "напълно възможно да е нещо банално" имаш предвид възможността да е нещо банално е около 99,9999999999999999%.

и аз си спомням разни реплики от Съкровището: Книгата на тайните (2007), но дали е било точно така...

Вероятно бих махнал 2-3 деветки от десния край, но горе-долу е толкова. Небанално нещо може да е, примерно, ситуация, при която част от почвата придобива "лепкавост" (я замразяване на някакъв конденз, я статично електричество, я нещо друго), т.е. това закачане към крака на хеликопчерчето може да безопасно в случая, но ако се натрупат много такива залепени неща, да направи по-сериозен проблем. Ако пък е някаква изолация или тъкан със земен произход, има шанс да попадне в движещите се елементи и да ги блокира. Затова може би е добре да се установи нещо повече за този мистериозен обект.

Това е част от тоалетна хартия, употребявана от Курнела, при първия и полет до Марс за подготовка на емиграцията на останалите членове на БСП, гласували за нея.

Настъпил е кучешко лайно. Случва се.

Сорос освен баща, ти е и майка, явно

Обекта е дъвка

Някой написал Локо Сф на перките хаха

Може да е парче от торбичка Била?

Нищо адекватно няма да ви кажат.Те лъжат и крият,че има друг живот извън планетата които от отдавна си живеят сред нас.Има много научно доказани случай но ФБР разбира се всичко замита под килима.Това са ФАЩ ЛЪЖЛИВИ и алчни за власт!

Интаресно как на 800. Км от земята лети тоя хиликоптер и се приземява на някаква плазма.смешници

Това е дамски тампон на някоя астронавтка / като няма кошчета.....

Партийната червена книжка на Тиквата...

А иначе се чудех как лети хеликоптер в безкислородна среда?Та нали на Земята при разреден въздух и а "таван"?

Обект с неясен произход... Това да не е съвременният българин...

Куро ми се е за качил, видите ли го ей там на перлата!

Много просто - електрически е и с по-големи перки въртящи се с доста повече обороти от колкото при подобен дрон на Земята

САЩ са решили да се отърват от използваните памперси на Байдън като ги разхвърлят на Марс.