17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Макар Falcon Heavy да не използва технологията за зареждане на гориво в космоса, то космическият кораб Starship на SpaceX ще я използва. Първият полет на Starship ще се осъществи след няколко месеца, а първият старт на SLS - след няколко години (2021 г.), заради постоянните забавяния в проекта....Къв Старшип кви пет лева ве олигофрени! Мъски развежда всички балъци козяци като стадо мучащи крави! Още през 2003 година беше обещал че до 2012 ще прати човек на орбита а към 2014-2015 ще прати хора на Марс!! Е прати ли?! НЕ! Не само това, но и бараките му се взривяват една след друга! И как ще лети тоя Спейсшип, при условие че дори капсулата му Крю Драгонсе взривява, а тя уж беше готова за полети! А Спейсшипа дори не е готов! Поредната шитня за балъци! А това че големите компани монополисти не искат да развиват определени технологии защото застрашват монополистите и в тях няма пари за крадене, това е така! Все пак лудите говеда загробиха най-переспективния си проект за кораби за многократно използване VentureStar, при условие че проекта беше до 85-90% готов.....Но на някой в НАСА и не само там не му хареса тази технология.....И го загробиха! Същото стана и с DC-X Delta Clipper Когато става за крадене на пари, краварите знаят как да си правят сметките!

Как не те домързя да напишеш толкова глупости... ама какво ли не прави трола за някоя и друга стотинка.... дерзай, че утре трябва баничка да си купиш...

Кончи, Кончиии...тъпо просто Кончи..Я сега кажи, Кончи..Кое от това което съм написал не е истина, а Кончи?

Крю Драгоман и старши са несъвместими.. От две различни програми са а старшип-а нема защо да го ползва. Над 60 успешни старта има Фалкона зад гърба си.. Като процент на грешни старта е много близо до конкурентите си. И на НАСА е направил цена от 50 милиона за полет. Да вярно е че има план другата година старшип да лети.. това са няколко месеца, ако не стане ще е 2021.. Не е проблем.. Крю Драгоман е успешно полетял и се е приземил - факт Това че после след като се е изказал във океана при теста на окапана спасителна система е дал дефект - да одделечава се неговото много кратно пускане, но до края на тази година е планиран негов вториo полет.

С такава НЕнадеждност, ще полети ама другия път! През полет или два нещо се разбива, удавя в Океана или се взривява! И ако на това викаш успех, здраве му кажи!Ако не беше Путкагона да финасира измишльотините на Мъски, до сега Спейс Х да беше ФАЛИРАЛ МИНИМУМ 100 ПЪТИ!

Скудоумни копеленца коментират способностите на американците да конструират ракетни системи ! Не е ли смешно ?

Повечето постове са на щатния трол напъва се да събуди интерес и повече опреснявания имитирайки "две страни". Донякъде успява, но все по-затихващи са му успехите :-).

Така... Някога беше престиж да си първи в нещо си и парите нямаха значение, но сега времената сА други. Руснаците не отидоха на луната защото отидоха американците и нямаше смисъл да дават луди пари при условие че не са първи. Не сте прави за технологиите. Има ги но са прекалено скъпи а сега всичко е за пари. Не като някога за престиж.

Тия лешпери да вземат най-после да си признаят, че никога не се стъпвал на Луната освен в студията на Холивуд. Добре че са братушките да ги возат до МКС, че хептен са го закъсали. Ама така е победили феминизъм и джендъризъм ще унищожи Запада много по-бързо отколкпто се очакваше. Путин само трябва да седи от страни, да си пие водката и да им гледа сеира.

Слушай доктора и не ядосвай санитатите, че пак ще те заключат в стаята ти.

Тия сега са си наточили зъбите за Боинг и ще ги разпорят! В бизнеса и политиката е така. Допускаш грешка, влизаш в момент на слабост и хиените те изаждат :-) Не, че ми е жал за Боинг - откакто се сляха с McDonnell Douglas вече не са същата технологична компания, а ги управляват някакви корпоративни мишоци. То уж Боинг купиха McDonnell Douglas, но шегата от това време е "McDonnell Douglas си напазаруваха Боинг с парите на Боинг"

да съм върло заинтересуван от махленските проблеми на американските космически фирми ?! Факт е, че продължават да ползават руските ракети-носители за да си изведат в орбита железарията... Ако не се разберат , пак ще повикат руснаците!

Стига си чел вестник "Дума" издание 2001ва година, ма!

Той нищо не чете, това му е подшушнато от експерти в пенсионерския клуб.

Нито една руска ракета носител не ползват за да качват железа.

BajMihal

Факт е, че или си тъп, или си трол. Кажи коя руска ракета се ползва от американците. Може да поясниш и коя фирма я ползва, щото Мъск не ползва нищо руско, същото важи и за Безос. Та ще ми е интересно доколко можеш да се изложиш повече - факт! ;)

от както стъпиха на луната космическите програми на САЩ тръгнаха надолу, не знам може би някой ги съботира.През 69 година стъпиха на луната сега трябваше вече да са на МАРС кви са тия работи , учени ли нямат кво ли, май не са добри инженерите сегашните от колкото предишните, загубили са чертежите, такива неща разправят ..изобщо пълна глупост

Никакви чертежи не са загубени, най-малкото имат цялата ракета Сатурн 5. Но заводите отдавна не съществуват, а и тази ракета и целият замисъл на програмата Аполо не вършат работа за Марс.

А, до МКС вършат ли работа?

И до МКС не върши работа. Пркалено голяма и скъпа е за да се ползва за качване на няколкостотин килограма. Затовя има "микроскопични" руски евтини ракети, а за по големите товари са достатъчни и Фалкъни.

Оххх тролче пак извърташ фактите нали руските ракети били по евтини и тем подобни ГЛУПОСТИ я сега отговори колко капсули са превоз на ХОРА до МКС имат Американците или Старшип или Крщ драгон КОЛКО?????

Ако не я приложат американците технологията, ще го направят китайците или индииците. Тях разни пазарни глупости не ги интересуват. Важно е само, кой първи ще стъпи на Марс. В момента е 70: 30 за американците срещу Китай, за след пет години вероятно ще е 50:50.

ще отидат първи руснаците

Колкото отидоха на Луната Рашките. Няколко ракети се гръмнаха на старта и ги отказаха от други опити.

Няма какво да се напъват, Марс е македонска територия !!!

МЪ пазара най-ефективно ришава проблеми...

Кой "пазар"? Женският или този на олигарсите?

Говеждия пазар

Ако не го удари луда крава. Или чума.

не може да бъде, Путин е виновен

Боинг са путлерасти.

Хаха. Ментето пак се изказва от мое име.

Направил ти е услуга - твоето изказване щеше да е още по-безумно, както обикновено.

Забавно е смешници да се опитват да ми говорят за безумие.

Отегчително е безумци да се наричат смешници в огледалото.

Затова се чудя и защо го правиш. Явно си изключително тъп.

Инфантилче си, с претенции за "ракетен експерт".

Айде, почнаха оправданията. Явно сроковете да се лети към Луната през 2024 г. се оказаха най-малкото нереалистични.

"Намеренията", изобщо, да се лети до Луната и назад, са фантастични.

Я ни обясни сега за похлупака на плоската Земя

Я по-добре ти ни обясни за похлупака на плоския мозък.

Плоска ти е главата на тебе.