17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия дни гледах комикс изключително точно описващ ситуацията: "This is doctor Bagshaw, discoverer of the infinitely expanding research grant." Превод: "Това е доктор Бегшоу, откривател на безкрайно нарастващия грант за изследвания." Въобще, грантаджиите движат света към помийната яма, защото акъл за 5ст нямат.

От Калдатата много да не се четат какво пишат. Там много бъркат с преводите на материалите и повечето неща са фейк нюз

Аз карам Голфу с по-голема скорост бе! Като качим върти 6000 водородни бомби на 4та и като ръгна 3та, вече карам към Дупниса с 15 атомни бомби в секунда.

Не се е нагрял целия океан, а само поверхноста. От определена дълбочина надолу температурата е константна. Не знам това дали е отчетено в сметките.

заглавието, както и статията, не значат нищо! Трябва да ги е срам тия хора, които пишат “нищо” на пълен работен ден.

Не се е нагрял целия океан, а само поверхноста. От определена дълбочина надолу температурата е константна. Не знам това дали е отчетено в сметките.

Заглавието и текста на статията звучат бомбастично (pun intended), но всъщност информацията гласи, че има известно затопляне на световният океан, което е с по-малко от една десета от градуса. Разбира се, не се представят каквито и да е ВЪЗМОЖНИ причини за това, нито каква е грешката на измерването, нито пък как е възможно да се събере толкова точна информация върху такъв огромен обем вода. Това обаче няма да спре Грета и други платени левичари да подемат тая мантра и да продължат с глупостите.

На коя дата ще зафане да ври?

Рибена чорба ли ти се прияде?

Не можаха ли да го сметнат в колко кубика кюмюр трябва да се изгори или количество запалчни кибритени клечки, а плашат хората с тези атомни бомби?

сега да изчисли колко газ се отделя на секунда от всички гласоподаватели на ГЕРП

Може ли да не тролите всяка интересна статия с политика? Чалгар такъв.

да бе всички дето ненавиждат ГЕРП са чалгари.... ша знайш

Що бе, на вас от Позитано да не би да са ви сложили по една тапа отзад?!

Не се наврещя ей.

А това на колко кило/тона бомбички тип "грета" пуснати в океана от катамаран се равнява?

"Oĸaзa ce, чe пpeз 2019 гoдинa cpeднaтa тeмпepaтypa нa Oĸeaнa e c 0,075 гpaдyca пo Цeлзий пo-виcoĸa в cpaвнeниe c пepиoдa oт 1981-2010 гoдини. " Оказва се, че с 4000 сонди, налични от 2005-а нататък, няма как да бъде измерена средна температура с подобна точност. А температурата за периода 1981-2010 е още по-неизмерима, предвид количеството сонди тогава. Та цялата наУчна дейност кипи, за да е в унисон с модата, наречена "климатични промени.

Важното тук е, че хората ще обърнат внимание на количеството енергия, което е сравнено с атомни бомби и звучи гръмко. Никой няма да помисли, че тази точност на измерването е абсурдна и откровена манипулация. Много пари, влияние и контрол има в "климатичните промени".

дописваш статията на фантазия, това със сондите как ти хрумна?