Окриха механизъм, регулиращ продължителността на живота

Ограничаването на калориите е надежден метод за отлагане на стареенето

Обратно в новината

Коментари - Окриха механизъм, регулиращ продължителността на живота | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ама тая работа не става с измама- тъпчеш се, глътваш хапче за да подведеш биомеханизма и готово. органите ни се изтощават от преработка на много храна, а отпадъчните в-ва и микроорганизмите, хранщи се от тях са допълнителен "бонус". както и да го въртим, природата не можем да измамим.

Описаният метод се прилага открай време върху българските пенсионери, но без видим резултат!

Не си прав дядо Иване. Процентно пенсионерите се увеличават всяка година.

Някои искат да изпият едно хапче и да отслабнат, без да полагат усилия за това. Теорията с дълголетието и тя май води до подобно поведение. Хубаво, ще живеят дълго, но изследвали ли са учЕните страничните ефекти от това?

Тъкмо научихме магарето да не яде и то взе че умря.

Откривателят Колт ли се казва?

голямо откритие са направили. Който старец дълголетник да попиташ как е стигнал 95+ ще ти каже че ял скромна, проста храна по малко, не е гледал тъпи предавания по цял ден, и постоянно нещо е работил.

Чак сега разбрах защо мениджърите се държат с подчинените си като с червей, то било заради органичното сходство.

"Специалисти от биологичната лаборатория MDI (Маунт дизърт айлънд)..." === Лелей, джърналистически компот, ша know, брадър! Стигнах до средата на първото изречение и се отказах да чета натаък.

Опити с ограничаване на калориите се провеждат от 1930. До 1980 вече са натрупани достатъчно докзателства, че ограничаването на калориите има положителен ефект върху продължителността на живота при бозайници и низши организми. През 2019 Дир ни информира за откритието, направено преди почти 30 години.

Тестваните индивиди са живели 89 години! ;)

Днес те информират за друго, не е особено трудно за разбиране. Информирате те, че са разбрали част от механизма по който ограничаването на калориите работи на клетъчно ниво и се надяват да го докарат до медикамент, който да върши същата работа без гладуване.