17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ще оцелеят...колкото оцеля Нокия......или Блекбърн......или всички които позваха също Уиндоус

Гогов пак соц. и ком. доманиции сънува. А Ладюхите ги разбрахме вече, че са най-добрите коли. Спри се бе Гогов!

Надявам се Америка да смаже тия жълтури веднъж завинаги!

Надявай се !

ХАХХАХА АМЕРИКА ЛИ? И С КВО ЩЕ ГИ СМАЖЕ С МЪРЗЕЛИВИТЕ КАФЯВИ ЛАТИНОСИ ИЛИ МЪРЗЕЛИВИТЕ НЕГРА ДЕТО ОБЩО СА 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА ХАХАХХАХА АМАН ОТ НЕВЕЖИ ХАХХАХАХА

паразити скрити бабалюги. Пък и на моменти буксува.

Така е като си купуваш китайските ментета. Подсказвам - роблема не е в Андроида.

По заповед на партията. Що така само китайски компании имат "интерес"? Щото после на пираните :)))

Феновете на ХонгМентеНГ да отиват в Китай и да не се връщат. Всичко което знаят и ползват до момента е базиразно главно на западни технологии - от ОС до чипове. Щом ви харесва китайската социална система/продукти отивайте да се оценявате, но не забравяйте, че може евентуално да ви забранят да пътувате, при лош рейтинг.

Всичко което ползват в дома си и в бита си е измислено в Америка. Нямат нищо общо с китайската култура, но плюят по собствената си раса и кулутура. Злобни червени боклуци са. Това е истината. Дори като им видиш никовете като Хейтър, Либерален крах и т.н. ти става ясно какви нещастници са.

Гейчо ти преписваш изобретени неща от Българи на Американците ти им лижеш задниците постоянно по коментарите. Нещо не коментираш за микровълновата печка виждаш ли тя е патентована от американец през 1950 ама нацистите я ползвали през 1942 ей такъв си ти платен измамен трол който за пари преписва изобретени неща от БЪЛГАРИ на американците аман от лизачи.

Пак ли лъжеш безочливо: Американският инженер Пърси Спенсър пръв забелязва способността на свърхвисокочестотното излъчване да нагрява продукти и патентова микровълновата фурна. В момента на изобретението Спенсър работи в компанията Raytheon, занимаваща се с производството на оборудване за радари. Според легендата, когато Спенсър прави експерименти с поредния магнетрон, забелязва, че парче шоколад в джоба му се е разтопило. Според друга версия, той забелязва, че се е нагрял сандвичът, сложен върху включения магнетрон. Възможно е причината за изобретението да е просто опарване, но от търговски съображения трябвало да се пази имиджът на уреда. Патентът за микровълнова фурна е издаден през 1950 г.[2] Първата в света СВЧ печка „Radarange“ е произведена през 1947 г. от фирмата Raytheon и е предназначена не за приготвяне на храна, а за бързо размразяване на продукти и е използвана изключително от военните (във войнишки столови и в столовите на военни болници). Височината ѝ била примерно колкото човешки ръст, масата е 340 kg, мощността – 3 kW, което примерно е два пъти повече от мощността на съвременна битова СВЧ печка. През 1949 г. започва серийното ѝ производство. Печката струвала около $3000. През 1955 г. американската компания „Tappan Company“ за първи път представя битова микровълнова печка. Тапацитте дори не знаете историята на радара, щом си мислите че германците са направили нещо 1942 г.

Ох дада откога го чакам този коментар да покажа че си един долнопробен лъжец който само приписва "факти" от Уикипедия. Я сега прочети какво пише тук и най вече виж датите. Първите микровълнови печки са изобретени от немски учени по поръчка на нацистката власт. Целта им била да приготвят по-бързо храната и да не карат в обозите гориво за печките в студените руски зими. По време на експлоатацията на печките станало ясно, че храната, приготвена с микровълново излъчване, се отразява негативно върху здравето на войниците и впоследствие немците се отказали да ги използват. През 1942-43 г. тези изследвания попаднали у американците и те ги засекретили. По същото време няколко печки попаднали у руснаците и те ги изследвали задълбочено в белоруския Радиотехнологичен институт и в засекретени изследвания на Урал и в Новосибирск. Учените проучили влиянието на свръхвисокочестотното излъчване (СВЧ) върху биологичните обекти, т.е. върху човека. Хахахаха има исторически документи за разлика от нета особено Уикипедия където всякакви тролчета могат да променят историята.

Както се оказа за пореден път любимите Американци на дада откраднали изобретение патентова ли го и вече те са най великите.

Дир-че спрете с този кризисен ПР за Хауауейя, че вече се излагате....положението им не е никак розово. Яко намалят производство и спират нови модели. Ето ви новина, която нещо сте пропеснали - Първа жертва: Huawei спря пускането на новия си лаптоп

BajMihal

Лошо няма като цяло. Може да се стимулира конкуренцията, което е в полза само за крайния потребител, ако китайците съумеят да подкарат безпроблемно своята ОС де... Но това е друга тема.

На хората им писна от "шпионина в собственният им джоб", за който освен това са си платили. Единственният проблем е създаването на аналог на Play Store, или по-конкретно съвместими и/или аналогични приложения подобни на работещите под андроид. Та това е което Huawei претендира че е успял. Иначе независими операционни системи не липсват и в момента. Има руска такава, китайска, има дори и северокорейска.

И какво, вместо в джоба си да носиш шпионина на Джо ще носиш тоя на Ли Чун. Той няма да те шпионира, нееее. Той ще е много добричък.

Лично предпочитам шпионина Джо ;-) Някак ми се вижда по благ...

Не е Джо. Джобс е.

Наистина ли коментирате такива статии а не знаете е има алтернатива на гугал магазина?????

Платена статия Китайското издание Global Times пише .... Колко ли плащат китайците на дира да пуска по 5-6 статии за Хуявей. Верно е че Китайците държат 30 % от пазара, но той се дължи основно на ....Китай. Преди два дни пуснах данните с разпространението по модели в около 50 страни, включително и в Руслямска държава. Разбира се го изтриха, както предполагам ще стане и с този коментар. Та сред първите дванайсет модела телефони дори и в Руслямска държава нямаше китайските марки. Дванайсет щото бяха дали статисъиката до дванайстия модел при който пазарният дял падаше до около процент. Дори и да направят такава ОС тя извън Китай ще има нулев успех. Най много покрай Хуявей китайците да съсипят и другите си марки. Това е шанс за Индия, Виетнам и изобщо индокитай, както и имдонезия. Няма да се очудя ако и Южна Америка намаже за сметка на Китай

Цяла Азия купува от Китай. Не желая да споменавам Южна Америка, Африка, Източна Европа, а дори и ЕС. Северна Америка и ЕС са не повече от 1/7 от целия Световен Пазар. Така, че САЩ ще са губещите на 100%. Света не е такъв какъвто бе преди 30 години, дори и преди 20 години.

както казах публикувах данни, но ги изтриха, а там бяха: Argentina Australia Brazil Canada Colombia Denmark Egypt Finland France Germany India Indonesia Ireland Israel Italy Japan Malaysia Mexico Netherlands Nigeria Norway Philippines Poland Portugal Romania Russia Singapore South Africa South Korea Spain Sweden Thailand Turkey UK Ukraine US Ta в тези страни от Азия, Африка, Европа и Америките, китайците почти липсват Можеш и сам да видиш като напишеш The most popular smartphones in 2019 - DeviceAtlas

Ето пак Дада с изкривените истини ЗАЩо пропусна да споменеш че Китай държи 30 % от пазара на ябълката.............. Или вчера твърдиш че 18 МИЛИАРДА годишен оборот са нищо за Самсунг( и то не от апарати а то части за тях) Днес пропускаш да споменеш че ЯБЪЛКАТА може да загуби 30 % от пазара ... Абе тия Милиарди за нищо ги нямаш бе.

Няма изкривени истини при мене. Има само факти. Изкривените истини са при теб. Колкото до Епъл в Китай. Там има подкрепяно от правителството движение против Епъл и "Ябълката" така или иначе ще загуби този пазар. Не веднъж Китай ги спира по една или друга причина, а фалшификатите са безброй и съвсем нагли. Преди време Китай поиска кода на Айфоните за да видел дали се шпионира и спря Айфоните, получи кода и изведнъж ментетата се появиха с ИОС макар и по-стари версии. Самсунг ще премести оборота си към Индия, Индокитай, Индонезия, където се местят производствата от Китай. Така че и да имат проблем ще е твърде кратковременен. Само в САЩ Самсунг правят продажби за над 50 милиарда долара. Та айде у лево.

Оххх много си смотан значи ябълката е над трилион на борсата и викаш много е велика е ще загуби 30% пазарен дял и това няма да и се отрази нали. Или Самсунг няма да загуби 18 милиарда защото ще намери на кой да си продава частите (те такива производители като Хуавей под път и над път) И да обобщим значи Самсунг няма на кой да продава защото им забраняват на Хуавея а прозводството на Ябълката пада с около 30 % кой точно е губещ????

При евентуална търговска война, американците ще загубят китайския, индийския и много голяма част от азиатския пазар. Не ми се споменава и Източна Европа. Никой няма да иска да купува СКЪПИ боклуци.

На американците колко им дреме за пазара в източна европа, нямам думи. Авторизиран магазин на епъл в БГ има ли някъде? Скъпи боклуци (дето си го написал с главни букви, като пълен комплексар) никой не купува насила. Винаги има евтини боклуци за бедни мишки като тебе.

А тези магазини в моловете викаш не са на ябълката пиратски са.

Не бе батка. Не са пиратски. Ама са предназначени само за селски пръчки като тебе. Дето викат "ябълка". И препродадена стока я считат за лукс. Като събереш малко пари излез по света да видиш кви apple магазини имат хората. Вътре едно чисто, бяло. Щи хареса.

Агенция една жена каза.

Мястото на Андроид е като на Уиндоус - в кошчето за боклук.

ОС-а в Андроид е Linux... Андроид е само Java API / GUI

Поредната партенка. Значи за 7 гидини нищо и сега за 3 седмици олимпийски медали. Тази пропаганда я знаем.

От интервютата на шефа на Huawei стана ясно, че китайците отдавна са предвидили, че ще дойде този момент и са подготвени, но все още задържат надявйки се да избегнат излишни конфронтации и сътресения. Явно си пазят козовете за накрая, когато ситуацията стане неспасяема.

Нищо нямат готово майсторе, не се напъвай пак да говориш без да знаеш за какво говориш. Не е голяма работа да скалъпят някаква шарения върху поредния линукс - което правят гугъл - но ако го имаха отдавна да са го пуснали. А го нямат защото ако и да не е голяма работа в днешно време програмирането е толкова осрано и се прави по толкова погрешен начин - от цели войзки мазачи нито знаещи какво мажат тия до тях дето работят по същия проект, нито знаят особено и какво мажат самите те. Вкрайна сметка ще скалъпят нещо на което ще му трябват години докато го позакърпят оттук-оттам та да заприлича на кърпения вече толкова години андроид по стабилност,

ЦЦЦ толкоз кризисен ПР отдавна не бяхе виждали....на час по 2 статии как китайските компании громят хаериканските....мале мале

Бе може и да не е ПР. В ДИРа нали знаеш как е пълно с руски близачи. Пускат една анти американска статия и близачите се настървяват да коментират.

ОС не е почти нищо кой знае какво като техническо изобретение вече. Но да осигуриш същия пазарен дял, както Андроид, че даже и по-голям - ето това ще е постижение. Голяма кръв и сълзи се леят за пазари, не за технически открития. Големите пари, уви, не ги вземат откривателите, макар че би трябвало.

Ние в България си имаме една прекрасна поговорка: "На такъв - така"

андроида и иоса да не духнат супичката незастроена от тръмпета

Да бе мирно седяло, не би чудо видяло!

ШяоМи си имат собсвена операционна система наречена МИУИ!! Базирана е на надроид, но е разработка на китайците!! Общо взето китайците блъфират, но ще изгубят тази игра!! Станаха прекалено силни, а САЩ не търпят конкуренция!!

Я пак, какво имат и на какво е базирано? Ти на колко години си и какво разбираш от ОС?

Някой блъфира, интересно кой ще е големият губещ!

Мдааааа!Коментари липсват!И едните и другите тролове чакат заповеди.Но!Според мен,американците май ще го духат под вода за да не вдигат прах!!!

Ето го първия трол.

Ние потребителите може само да спечелим от цялата тази работа.