Определиха главното условие за удължаване на живота

Оптималното ниво на редица витамини, минерали и други съединения увеличава живота

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Таурин на първо място. Лека рекламица на редбулец.

Ти пък! Има го и в месото и яйцата. Може да е реклама на KFC... ;)

Какво точно са открили?!? Че витамините са полезни?!?

Avatar952

Главното условие за удължаване на живота е наличието на достатъчно кинти - както е казал Мечо Пух "колкото повече - толкова повече". Всичко друго са подробности ...

Това твърдение може да се провери съвсем елементарно - по същия начин, по който могат да се проверят резултатите от изборите в България...

Баба ми е пила много Омега 3 през Втората световна за това живя до 90 години. Поръчкови статии писани по поръчка на големите фармацевтични компании. Истината за дълголетието е здравословната храна, от която сме лишени, чистият въздух, който може да го намериш само ако живееш в някое планинско селце и стреса, който в днешно време идва в повече особено, когато дойде края на месеца и видиш, че нищо не е останало от нищожната ти заплата.

Или "Спокойствие и топла храна", както е казал простият народ, който не е разбирал нищо от генетика.

Ако изследването беше проведено от някоя гериатрична клиника, някак си щях да го приема. Но лекарите в педиатричната клиника да изследват какво не му достига на човека до дълбока старост ми звучи малко парадоксално. Просто педиатрите нямат "материал" за заключения.

Разбирам ти иронията, но според мен, така е по-логично. На лекарите в гериатричната клиника тази информация им е безполезна. За тях е безсмислено да правят такива проучвания. Освен за слава, може би... А лекарите от педиатричната клиника не правят изследването върху децата, а доколкото разбрах от статията, са изчислили оптималните дози.

Точно лекарите от гериатричните клиники имат нужда техните клиенти, пардон, пациенти, да щъкат насам-натам по-дълго време, защото "лекарствата" са на килограм и на "добра" цена.