Коментари - Най-мощните оръжия на Европа през XXI век | IT.dir.bg
назад

Най-мощните оръжия на Европа през XXI век

Възможността за създаване на обединена европейска армия ни кара да се запитаме - кои биха били най-мощните оръжия на Европа през XXI век.

Обратно в новината

Коментари - Най-мощните оръжия на Европа през XXI век | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добър ден и Честит празник сезон, искам да споделя добра идея за това как да печеля пари за вас, Ако се интересувате да правите бързи пари, можете да кандидатствате за спешен заем от г-н Джак, Той е уважаван заемодател и е дал заем за много хора, включително мен. Ако искате заем, свържете се с него на адрес link или link Ако сте на това, добавете го с +14243655441 Благодаря

Много ме накефи Полското танкче снимано до Съветската Т-55

представяте ли си какво би станало ако всички тези милиарди бяха дадени не за орУжие, а за храна, дрехи, музика, филми, книги, спорт, екология, медицина и т.н. Кажете после, че хората били единствените разумни същества във вселената. Егати вселената щом хомосапиенса й е най-умното нещо.

Това е истината!

Амер никога няма да разреши на ЕС да има своя Армия. Нали беше създадена ФренскоГерманска механизирана бригада и тамън да поеме службата ..нещо изчезна. Германия е възстановена от развалините по План Маршал от САЩ за да работи за САЩ , а не да има собствено мнение. Когато започне да се отърсва от хамута и пращат бежанци, милиардни глоби и др. Германски министър на икономиката наскоро каза, че от 3 торби с пари спечелени с труд от германското производство 2-те отиват в САЩ

Как пък СИВаджиите роби от Варшавския договор толкова разбирате от Западна Европа? :))))))

Танковете Леопард 2А4 направиха своя дебют през януари 2017. Под ръководството на компетентни офицери завършили академията Коджа Ахмак танкбаклармъръ танкове заедно с мото пехота налетяха с юруш срещу подготвена отбрана на джихадите в Сирия. Какво са учили в академията не се знае, но след атаката цялата формация -тактическа група Мотобатальон с 2 танкови роти побягна назад и едвам ги спряха на изходно положение. На бойното поле останаха бая БТР113 и 10 горящи Леопард-2 запалени със стари руски Фагот, може и някоя Малютка да е гръмнала. Зверовете от ИДИЛ , за сплашване изгориха живи пред камера 3-ма пленени танкисти. Германците веднага писнаха, че тактиката на Аскера не била правилна и не можело така ачик да нападат без да подавят отбраната, както и , че вече имат версия Лео-7, която...... била неприбиваема, но конят вече беше отишъл у ряката.

И танка Армата направи своя дебют на Красная площад!Даже и на парад се развали! А иначе Израел е унищожил стотици,че ихиляди съветски бракми както и американците във войните в Залива!

Яя, яя.... Защо Ислямска държава е въоръжена с Руское оружие? Да не би да си признавате, че Русия въоръжава ислямистите?

Е все пак вмз сопот изнасяше под протекцията на едни такива чернички "руснаци", един такъв се взриви в анево...

Товарищ Кукувица, ако зарежете пропагандната помия и вземете да прочетете малко фактите, ще видите, че аскерлъто се е изложило цървулски: 1. Танковете са стари модели купени втора употреба от Бундесфера 2. Още в съветската военна доктрина от 1930-те години пише, че танковете настъпват прикривани от пехота. 3. Явно обезглавяването на армията по Сталински миналата година - добре се е отразила на командването. Браво на Ердоган! 4. Явно турците са малко по-умни от руснаците, които 90-те загубиха не 10 танка, а колони бронетехника като нахлуха в Чечня като цигани в катун пренебрегвайки собствената си доктрина. Въобще мочам ви на обосраната пропаганда :)))))

Пише се БундесВер

Руски фантазии.

Всъщност всички са проекти!

Що за тъпа статия! Почти всички т.нар. "въоръжения" са бъдещи проекти, които я влязат, я не влязат в действие. В десятката имаше само 2 или 3 реално действащи оръжейни системи. Аман от манипулации!

До ония със самолета и червения площад. А ти обясни за самолетите в кулите.

А вий що биете негрите, а?

Доколкото великите сили на Европа не са в ЕС не виждам за каква успешна армия на ЕС става дума.

предложения Русия има далеч по добри. Без Русия няма европейска сигурност.

Разбира се! Руснаците също така правят по-добри самолети, камиони, компютри, телефони и курвите са им по-класни!

Няма нищо по-мощно от надуваемите С-400 и шпертплатовата "Армата"!

Самольото-пушилника"Адмирал Кузнецов"който за един месец плаване опуши цялото атлантицеско и средиземноморско крайбрежие,а самольотите му вместо да кацат на пистата.. се приводняват до него.

По забавни от руските военно въздушни комични сили нема, епа нема

както винаги в статия за нато-вско въоръжение се научава много за съветската действителност...

Вие не разбрахте ли че ЕС се разпада и е минало време?!?! Щом дадохте власт на охранителя на Тодор Жовков и ни карате да живеем като роби на бившите комунисти. Духайте супата!!! Забравете за народа ни.

Ви почнахте като децата!!! Едно оръжие се оценява по майсторството на човека който работи с него. ЗАПОМНЕТЕ ГО!!! Ако сложите връзкарите на България с германските тигри 3 или 10 да е смисъла ще е пълна нула. Хайде сега правете нещо от което разбирате повече, войната и оръжията не са в силата ви.

А кой ще върне заема на ЕС от 50 трл. евро?

Заем към кой? Към русия ли?

деер

Само ще вмъкна два факта: английски градинар премазва с кола хора , излиза от колата с нож и един полицай е загинал - сякаш всички са вцепенени по подобие на френския случай; 369 млн долара е струвало на японците да си разработят собствен стелт и вече лети прототипа! Сега можем да си припомним, че в богата Германия 2/3 от корабите им чакат ремонт, т.е. схемите за източване на държавни средства и създаване на работни места на паразити тече с пълна сила, а милиардерите увеличават богатството си, доката хората живеят в все по-голям стрес.

А аз да допълня 6 руски Гвардейци загинаха вчера в Чечня.Дълги години Русия не можеше да се справи с една шепа хора .Сега си купиха чеченският командир че дооста папакаха пердах,да не говорим за Афганистан.А германците не ги мисли не са решили не са го направили.

за нас, са гадостите от медиите и стоките в аптеките и магазините. Останалото е лека смърт..

Не само слепи, но и много глупави! ... променя се идентичността на европейската цивилизация,а те взели да мислят за въоръжаване. Сигурен признак, че краят е съвсем близо.

Светът е изтрещал. То вече никой не иска да работи, те мислят, че някой ще тръгне по гайдата им да воюва!

Каквото и да пишат или говорят, за експертите не е тайна, че натовските самолети не могат да извършват елементарна бойна работа в автономен режим, а за унищожаване на цели без външно насочване чрез системата АУАКС изобщо не може да се говори. Същото, но в още по-висока степен, се отнася до който и да е западен образец ЗРК - пълна липса на възможности за автономна бойна работа, даже и на бригадно ниво. Разчитат на джипиес насочване, а това за бързоподвижни летящи цели се оказва само едно: фатална неточност. Такава е цената, която Западът плаща за първенство в ширпотребната масово-потребителна електроника. В специалната перспективна техника и технологии, и особено за военни цели, на практика никакви ги няма. Оръжията им стават да бъдат наказвани главно и само папуаси и пр. туземци. Срещу Русия и Китай обаче са безсилни.

И това от кой "експерт" го знаеш? От "гаварит Масква", нали?

Дай пример за успешни бойни действия на американски въздушни или противовъздушни сили, освен срещу треторазрядни диваци!?! В учебни симулативни боеве с индийски Су-30МКИ американските Ф-18 А и английските Тайфун-Еврофайтер редовно се излагат, при това дори когато използват външно насочване от АУАКС. Е не го могат, горките, въпреки че машините им са бъкани с какви ли не свръхмодерни електронни джаджи. От спецификите на боя обаче и хабер си нямат... едно че военщината не е в кръвта им, друго че немат опит, и най-вече са бъзливи - и памперсите не помагат...

Садам и Кадафи дали мислят като тебе?

Ти зае*и Саддам и Кадафи. Това беше преди Путин. Щото ако беше той-И с Косово щеше да е по другояче...

Е полудиваците Саддам и Кадафи какъв еталон са? Впрочем това е върхът на американските възможности - пълна скръб за нещо по-сериозно...

qwe , по долу, предполагам че осъзнаваш че русия е икономически два пъти по малка от великобритания и около три пъти по малка от германия. всичко се купува с пари дори и оръжията.

Виртуалните статистики за икономиките тук нямат никакво значение. Каква е файдата, че има икономика Британия, като няма релевантни на руските специални технологии в оръжейната индустрия, нито ниска - и следователно ефективна, неергоемка - себестойност за тяхната реализация?

Бля, бля, бля! Надявам се знаеш кой обработва руските петролни залежи?

Защо няма нищо руско? Сигурно, защото не знаят нищо за тях и са се насрали от страх.

Сере народа, не се шегува. Само ти спокоен си хапваш шоколад :-)

Очевидно визират ЕС, въпреки че ЕС не е Европа. Иначе щяха да споменат и Великобритания, която все още е в ЕС обаче.

Eвропа, не Азия, кукугейче!

определено, личи си, че е само ЕС. трябвало е да сложат и 'още на чертожната дъска', иначе не могат да ги докарат до 10. а ако сложат и Азия, дори само Китай ще ги засенчи, да не говорим за Япония (нарочно избягвам Русия)

ПАК-ФА едва ли ще бъде завършен като проект и серийно произвеждан! За АРМАТА може би ще се започне серийно производство,но идва ли ще бъде на нивото на Леопард-3!Няма какво да се лъжем!Разликите в танкостроенето между Русия и Германия е като разликата в автомобилостроенето! ГРиппена е добър самолет и би бил хубав избор за България,но българските пишман патриотични червени и кафяви патриоти ще защитят руските интереси и ще дадат парите на руски фирми!

Какви танкове и самолети, ще ми правят? На какво ще стъпят? Те един автомобил не могат да сглобят! Да произвеждаш масово танкове се изисква развита индустрия. За модерни танкове, модерна индустрия, която да поддържа военното производство. Това рашките го нямат. За 100 години Октомврийска революция не успяха да го разберат!

В автомобилостроенето нямат школа, обаче при големите оръжия не е така - там са 1 в света. достатъчно е да сравниш АК-47 с нефункционалната автоматична пушка М-16 - никой не я ще навън, подобно на съветски лек автомобил. Освен това имат тежко автомобилостроене на световно ниво - напр. Камаз, и различни разновидности на УАЗ. Не ги подценявай, във военната област никой няма да има потенциала да ги надвие, защото всичко като опит и познания са си плащали с най-ценното - много кръв, докато в същото време други народи са се или скатавали, или щадяли тарикатски.

Ей със шибания ник, има една българска поговорка "на бой и е..ане насита нема". Дойчовците винаги са били клиенти на руснаците на базата на тази поговорка. така, че разните твои "любимци", голем го вадят но не могат да го вдигнат, самолета.

Ес ще съшествува нещастници а авиационото недоразумение на Путя ПАК-ФА до кога ще го споменавате! Тази кочина не става за нищо!

Ревем каква военна сила бяхме когато СССР ни бе не съюзник а по големият "брат"тоест господар.В поделението ми имаше камиони от втората световна война ,половината танкове не палеха всяка пролет ги смазвахме машините и ги пребърсвахме за външен вид.А после като дойдеше време за учение подвижната работилница вървеше най отзад в колоната и не можеше да насмогне да поправя.Шофьорите на БТР винаги бяха с мазни ръце от поправвне на ГАЗ ковите двигатели.Беше пълно с шапкари и половината все се обучаваха с техниката и така продължаваше години.Така че не ми говорете за великата Червена армия или за парадното шоу с Танка им.

Най-добри бяха Прагите!

А сега колко е по -добре , нали! 30 000 армия, колкото една бивша мотострелкова дивизия. И половината от тия 30 000 са бременни или в процес на заплождане. Щото в армията ако не друго то поне социалните са добри, можеш да си отгледаш децата на спокойствие на гърба на данъкоплатеца. Повдигаш крака 6 месеца и айде по майчинство 2 годинки.

Поне не си губят времето.....

Тъп педал ,нашата армия е най-голямата и най-мощната на планетата - НАТО!

що говориш глупости бре!!!не те знам къде си служил,като те слушам най- вероятно си бил писарче,скатавка на топло.нямам нерви да водя какъвто и да е диалог с теб.и пак повтарям-лъжеш.не знам защо съдиш за армията ни по собствената ти военна подготовка и службица.а какво сме имали,всеки може да си направи справка в нета-сега поне инфо има.и да не забравя-имахме и ракетки-фюуууу-в змеево на полигона.тва нато много се притесняваше от тях,дорде не дойде оня със сбърканата ориентация филип димитров,та ги нарязахме.сега единственото с което можеш да се браниш е с голия си задник.аре у лево,педалчета насрани.

Фююю, пююююю... на колко си години, бре? От дядо си ли си слушал за казармата?

И ти ли си бил шапкар на яслата.Служил съм в трета армия и не съм бил писърче в така наречената Трета бойна.Имаше КАБ ве по границата които им даваха 40мин живот при война.Армия от пушечно месо.Десетки могат да пишат каккъв ташак бяхме с въшкарниците и миришехме на мокри кучета.Добре е че са нашите деди че да имаме Велика история на Българската Армия ама твоите "велики" хора избиха и вкараха затвора тези велики офицери от Царско.А после защо 90% от соц офицерите били малоумници без респект.

Обаче пък вкарваха пиене през "Домуз Дере". А за парлама районите се лъскаха с черна боя за обувки за посрещане на разни навлеци като Раул Кастро, Аугостино Нето и или главнокомандващия на войските на Варшавския Договор.

Аз бях кашик. Бяха зачислен като екипаж на един камион-радиостанция "Деймос". Веднъж в седмицата с бутане го вадехме от гаража, качвахме се върху му, изваждахме една 8-метрова антена, смазвахме я и я прибирахме. после лъскахме камиона и пак с бутане го прибирахме в гаража. Така всяка седмица в продължение на година и нещо. Камионът очевидно не беше в движение, не съм сигурен дали някой знаеше какво се прави с апаратурата вътре.

то хубаво, ама 90% е в бъдеще време. а това дето не е в бъдеще време е отдавна вехто, като френските ядрени подводници.

Чета по-долу, един олигофрен който пише с какво се хранят руските войници...Абе мухльо, я влез в нета и потърси в туба клипчетата за руските МРЕ-Meal, Ready-to-Eat порциони, и виж краварските такива..Да видиш кои се храни по добре! Краварските са пълна химия и боклуци, а руските са като ядене в някой ресторант! Да те светна нещо, преди няколко години се е правил конкурс за най-добри войнишки порциони, и о чудо! Руските са взели първо място по комбинация от фактори- калорийност, вкус и използвани продукти и разнообразие. Краварските такива, са пълна химия. Факт! Така че що не си завреш измислените вицове, там където слънце не огрява, а?

Освен че си с руско самосъзнание, също така нямаш чувство за хумор. Ти не си българин, нали?

Добре бе, яжте си ги там вашите най-харошие и безаналоговъе порциони, стойте си в Русия и не се занимавайте с България.

Работата е там, че НЕ ТЕ, а НИЕ се занимаваме с тях по поръчка от гнусни комсомолско-комунистически мекерета и продажници като бившото лигаво президентче Мухльо Чехльов! Русия никога не ни е обиждала, заканвала или нападала словесно като тоя смачкан олигофрен, който приканваше открито към конфронтация и Бай Х. му пригласяше. Сега да се видим когато Падишахът заплашва Б-я, кой ще ни се притече на помощ - може би баба ви Меркелица, а?

А руските войници като попаднат на америкатски порцион и хвърлят оръжието за да могат с две ръце да набиват. Много руска фантастика четеш, кретен. То няма лошо, ама да верваш това си е вече за психиатър.

хабер си нямаш, бъркаш 'рацион' с 'порцион', а всеки войник хвърля оръжието си само, ако е граната...

Семён Слепаков: Купи говно. Виж и чуй!

Най-мощните са гръцки финансов експерт и български депутат. Пускаш ги в една държава и за няма година я докарват до мизерия.

Novae

на кого му е нужна европейска армия?Явно на военния комплекс. Занивамат се с тъпотии.

На мирната конференция за Сирия, по време на кафе паузата, руски генерал казал на своя американски колега: - Руският солдат се храни 3 пъти дневно, в резултат на което получава 2000 калории. - Нашите войници получават 4000 калории казал американският генерал. Руският почервенял и креснал: - Лъжеш НАТОвска свиньо, никой войник не може да изяде 2 мешки с ряпа.

Пукай бе кретен! Навремето така се хвалеха и немците-"Нашият войник на фронта яде масло,бял хляб и шоколад!" Па руснаците накрая им* мамата... С булгурена каша в котелките...

И ти какво печелиш от тая работа? Защо толкова се гордееш с всичко руско и мразиш всичко българско и неруско? Руснак ли си че толкова милееш за рАсия? А за България милееш ли?

На руснаците им се """"" мамата! Още не са си погребали умрелите! А от години НПО-та се занимават с това да изравят и да погребват убитите от окопите, в които Красната армия ги е зарила след битката, направо където са паднали. :)

Булгурена каша и американски консерви с говеждо.

Свеж виц, разсмя ме :-) Но не е актуален. Това идва от ВСВ война когато Червената Армия не е имала достатъчно провизи. Днеска това далеч не е така. Путин много се грижи за армията и с право. Днес руския войник има всичко което има и американският. Много грижи бяха дадени през последните 15г в Русия за да се решат хроничните проблеми в руската армия и за това има много доказателства и информация, които лесно се намират ако се интересуваш и се интересуваш обективно и без пристрастия.

"Днес руския войник има всичко което има и американският." И заплатата ли му е като на американския?

Стари са ви даните. Най-бързо развиващите се страни с ново атомно оръжие са Пакистан, Китай и Индия (един вид конкуренция между съседи). На 3-то място в момента не е Франция, а Пакистан. Дори редят Франция на 6-то място. Но в общи линии Пакистан, Китай, Индия, Франция и Великобритания са в битката 3-7 място. Като Франция и Великобритания може да са били напред преди 3-5 години, но сега отиват назад, докато другите "летят" напред. А и тези глави с по 150 кт тротилов еквивалент са малки. Такива се правят за подводници и са подобни на руските Булава с 6 глави по 150 кт тротилов еквивалент. За сметка на това старите им на подводници Синева са много по-мощни. Средните им ракети са по 750-800 кт тротилов еквивалент. А някога със САЩ са имали по мегатонови. Старата Сатана/Войвода ако е с една голява или 2 бойни глави е с 18 и 25 мегатона тротилов еквивалент. Но най-често са с до 10 средни. САЩ май имаха около 10 мегатонова някога. Сега активни са им само Минутемана-а с 300кт и Тридент 2 (имат и Великобритания) с 475кт които са на подводници. Имат обаче много бройки САЩ. Руснаците правят повече различни и имат активни 10 типа ракети.

еххх, ей сега ще дойде АКан 47 да ви се скара, че сте забравили армата дето блокира на червения площад :)

ама мозъка ти.Ако ти пуснат още някой виц от дойче зеле с картофи може и да се посмеем на тази велика непобедима европейска и славна армия без значение дали е ЕСи или ръждясалата тенекия НАТО.

Викаш танковете които блокират по парадите са част от велика армия :))). Ми викай си, никой не ти вярва. Ден победа стана ден повреда :))).

Още ли има дебили, които вярват на тая глупост?