17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кво бъдеще за ЮК е, папагал! Изрусения тулуп борис ви закри официално!

Какво означава " ycтpoйcтвaтa oт ĸoнцeпциятa Интepнeт нa нeщaтa " ?

IoT

"Internet of Things" е бщо взето, интеграцията на интернет и цифровизация на предмети от бита.

Хахахха сега ще дойде дада да ви обясни как АМР е американско изобретение и сделката е мнооогооооо демократична.

mersi

Трябва някак да се проправи пътят на по-добро търговско споразумение със САЩ, за да може какво да вее русата кратуна и да се хвали колко по-добре ще са без ЕС.

АРМ си е чисто руско изобретение откраднато от наглите саксонци. Всички процесори и чипове с руски произход и само руснаците могат да се развиват демократично със свободна конкуренция и без спонсориране от държавата, защото технологиите са много качествени и безаналогови.

Май Китай ще си накупи съкратени чип дизайнери след тази сделка

След като смазаха JAVA, сега иде ред на ARM. Странно нещо е (уж) свободния пазар.

Той хубаво смята, воден от идеалистични разбирания, ама SoftBank Group - собственикa на АРМ меко казано не цъфти финансово след няколко крупни инвестиционни грешки и е притисната до стената. 40-те милиарда USD които ще вземат общо като пари и акции в nVidia ще ги изправят на крака. Изглежда че въпросът не е дали ARM ще се продаде, а на кого.

кое смаза джава ?

Демек, съ-основателя на компанията - гушнал 32 милиарда (или 1/2) преди 4-5 години, сега е взел да се притеснява? И основанията са му, че видиш ли, британците щели да си изгубят работата 'щото производството се мести в САЩ? Не, не е въпроса за хората тук, не е и за пари. А за много пари :)

Oracle

Колкото и да не ти се вярва, голямата част от високите професионалисти са също и хора с принципи и не биха се продали на тоталитарна държава. Ти да, но тебе никой не те и търси.

Значи корпорациите могат да продават труда на служителите си на Китай за милиарди, но един човек не може да взима от тях заплата, защото са тоталитарни. Е, ако това не е двоен стандарт...