17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на собствен ход ли се завърнаха

Не. С товарния Дракон на Спейс Х.

Вече отдавна летят амо до Мкс и тя нарочно е направена на ниска орбита,тай като космонавти,астрономи др изследователи, политици и пр. отдавна са се убедили че на другите планети от системата и в космоса е населено то АНГЕЛИ,АРХАНГЕЛИ,СЕРАФИМИ И ХЕРУВИМИ.

Аз бих се тревожил повече за бисквитките. Щом са пътували заедно с мишките.

В Jackson Laboratory един от шефовете е българин - Андрей Антов. В България щеше да взима по 800 лв в БАН и да се мъчи на допотопна социалистическа техника, да го командват внуци на борци против фашизма и да търпи всички други тъпотии. Америка не е идеална, но поне дава възможност да се развиваш с качествати си, а не само с връзки.

Човек се управлява от зависимости. Правш парите голяма зависимост и дърпаш конците на хората с тях. Това е един от начините да прибираш мозъците на една държава:ниска заплата локално. Голяма заплата там дето го дърпаш. То е като наркоманите: правш го зависим от дрогата и за една доза е готов да утрепе родителите си. Сега се борави с пари, защото това е еврейския метод.

Нали! И аз така мисля! По-важно е дали зелето е втасало и ракията да не свърши...

дааа.. притесняват се за мишките и вярват в дядо мраз. толкова по темата за тоталното заличаване на мисловния процес в главите на добитъка.

Е ти като си живееш без мисловна дейност, да не ти е зле я! И те ще се оправят някак, не се тревожи...