Отгледаха растения в лунна почва

Следващата цел на учените е да направят пробите по-благоприятни

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къде като луната не е материя и е на височина 1500 км .над 60 километър физическото тяло не може да съществува без магнитното поле на земята.ние сме създадени само да съществуваме на нея .извън това поле органите отказват.забравете това което сте учили няма нищо вярно.всичко което виждате на небето е вътре във енергетическия купол.

И в буркан с памук и вода пак става.

Че къде я криха тази почва 40г. Тогава уж бяха донесли само камъни които лека полека взеха да изчезват там където бяха ги раздали. Накрая изчезнаха и от НАСА. И причината е само една защото днес всяка уважаваща себе си лаборатория разполага със спектроанализатор и може а разбере, че туй дето уж е от Луната всъщност има земен произход.

Днес масово ядем "лунни" зеленчуци. "Почвата" е само за захващане на семената. Останалото е светлина, изкуствени торове и циркулираща вода. Затова днес ядем "пластмасови" домати, които приличат на домати НО НЕ САДЪРЖИТ НИКАКВИ НАТУРАЛНИ МИНЕРАЛИ и вещества.

Толкова ме зарадва тази статия, и като прочетох луна почва от мисиитя на американците до луната и вече беше ясно, че е няква глупост, после се оказа,че растели в разтвор, ми то на каквато почва да ги сложиш има ли от този вълешебн разтвор ще растат

Не по-малко важно е да има топлина, светлина и кислород.

Аз имам чувството, че всички зеленчуци и плодове в хипермаркетите и дори на пазара са отгледани в лунна почва.

А ще има ли бъдеще, ако има ядрена война.

Бъдеще винаги ще има и без Путлер и Русия.