17-11-2017 20-11-2018

Коментари

този метод дали ще ми помогне да забравя, че веднъж съм гласувал за ГЕРБ?

Така се намесват в еволюционния механизъм за защита и развитие на индивидите. Ще се изтрият негативните спомени, което ще доведе до повтаряне на грешки довели до тях и ще повиши риска за настъпване на летален изход! Пример: една жаба ако изяде оса и буде ухапана от инсекта, повече не посяга към осите. Дори избягва и осоподобната муха, която има еволюционно развита окраска на оса. Изтрите спомена на жабата за мухата и пак ще пострада от отровата на осите! Сами си направете изводите!

Производство на роби...

Тати каква домошарка има в мазето. Форматира лоши спомени, преражда съзнание и тяло. Направо елексир. После малко боли глава, но лечението е такова.

По всичко се вижда, че бъдещето принадлежи на идиотите ...

"Зов за завръщане".....

този метод. Някои комунета като Пл...ев, Сецка, Барабойко и повечето от Жерб са забравили, че са от БКП forever, колкото и да го плюят.

значи са открили лечение за комунизма, при партиите в сегашния парламент на моменти им идва по някои татовистки проблясък на всичките, трябва второ лечение, шоково

Майкъл Джексън нали от пропофол си отиде. Вдигал е дозата на наркотика, докато си е изтрил не само лошите, но и всички спомени. Голямо откритие, голямо нещо! Всичко написано в дира е за балъци.

От хилядолетия си има много по-нормални начини за същото. Предизвикваш позитивни събития, разтоварваш стреса и т.н. - нещата с които се отпускаш в края на деня, срещи с приятели, разходки в природата, празници и т.н. Обаче вместо да оставят на хората нужните за това ресурси време и пари нЕкои дрогаре от иззад големио гьол решават че ще изкарат повече мангизи като го правят по изкуствен път - лазери, бъркане в мозъка, химия. И задължително пропаганда по медиите - поредното голямо чудо за три дена. Вече имаме нужното развитие като технологии за да не сме през цялото време като волове впрегнати. Само че какво правят съвремнните робовладелци - конкуренция между робота и човека, както в Южна Корея. Няма да се намали работното време, но повечето хора да са с работа и да бива поеман товара от роботи, а ще се карат в случая пак машината и човека. Сами се сетете кому е изгодно всичко това. Защото за нас определено не е.

Човек те ти говорят за 996 и колко трябва да си щастлив ако можеш да работиш екстра тайм...

Аз и сега си не помпня ... колко да трябва да редактират ... т.е. трият :)

Гогов... стига бе. Това с редактирането от РИА ли го преписа или сам си го измисли. Едно е да разрушаваш невронни връзки. друго е да създаваш такива. Хакерството винаги е било хиляди пъти по-лесно от създаването на продукт.

Докопаха се и до паметта ни.

Ти за какво си се закахърил.