17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо никой от "учените" не е в състояние да обясни защо има 5 раси на земята? Нали всички сме произлезли от един вид? Защо не сме се смесили до сега? А и едни други велики "учени" пък бяха доказали, че хората са живели паралелно по цялата земя а не само в африка. Сякаш някой ни е спуснал и разселил по цялата земя едновременно с определена цел.

Убеден ли си, в това което казваш? Първо - расите са 4. Защо ги има, се учи в училище. Трябвало е да ходиш редовно, не да бягаш от час! Развили са се при различни условия. Тези, които са останали в Африка са се приспособили към силно слънце, в Европа - към по-умерен климат, в Азия - към условията в степите. В Австралия, аборигените живеят при условия, като в Африка, но са преминали преди това през Азия. Написах го така, че да ме разбере и третокласник, надявам се да го схванеш! А не сме се смесили, защото до преди век хората нямаха големи възможности да пътуват. А разселването е протичало хиляди години. Не е станало едновременно по цялата Земя.

Силно слънце има в Африка, където расите са две. Негри и бедуини. А Северна Африка и Южна Африка са на една и и съща ширина спрямо екватора. Силно слънце има и в Индия, където расата е европеидна. На същата ширина живеят и арабите. На Изток от Индия са монголоидни и са кажи речи до Екватора. Монголоидни има и в студена Монголия и Китай. Да не говорим за американските индианци. Теорията ви за греенето не съответства на фактите с една дума

А израза "преселение на народите" да ви говори нещо? Аз говоря за условия, при които е възникнала расата. А после как и къде е мигрирала е друг въпрос. А бедуините не са отделна раса. Когато представители на европеидната раса се преселят в Африка, те се адаптират към новите условия и се получава подраса. Нещата не са толкова прости. Тук говорим за хилядолетия адаптация към конкретни условия. Мога да ти изнеса цяла лекция, но не знам има ли смисъл!

Откриха неизвестен прародител на човека- Щерюпитек, но така и не станал човек? Развитието му е спрядло на ниво макака }:-)))

Удри бай Филипеее!

Изобщо, манджа с грозде...

Резервната скамейка на ГЕРБ. Вторият е идеален за наследник на сегашния.

се е загледал в специфичните физически особености на Валерката Симеонов и е открил нова прараса.

Как още не са се появили чудаците, дето не вярват в еволюцията и че Земята е кръгла??

petrovito

еволюционната теория на Дарвин, е добра теория, но непълна. а, земята не е кръгла, а сплескано сферична.

Сплесканосферичен ти е мозъка Израза е кръгла а ако трябва да сме точни е кълбо което е различно от сфера т като сферата е само опаковката на кълбото ако изобщосхващаш

Малко е сплесната все пак. Поради въртенето, по екватора е по-изпъкнала.

Абе чадо, и баницата на баба е кръгла, ама е плоска. Хич не мяза на кълбото ми, хич на дядовите топки. Туй с кълбовидната земя, бабе, да не е свързано с откриването на новата арийска путинопетек?

плоскоземците ги дири в хамерика. там цели общности не вярват че земята е кръгла. а проблема на дарвинизма е камбрийската експлозия.преди нея няма никакви фосили... може би останки от червейчета, не мого сигурно... и изведнъж - разбирай в рамките на няколко милиона години се появяват основните типове живот...и колкото и да са били примитивни - носели са си белезите на съвремените типове - гръбначни, мекотели, членестоноги и тн...

Аз не виждам проблем в камбрийската експлозия! Преди нея няма фосили, защото се фосилизират твърди части, каквито тогава видовете не са имали. С появата на твърда обвивка, нещата се променят. Тя защитава организмите не само от неприятели, но и от условията на външната среда. Те вече са можели да живеят в плитчините, да излизат дори и на сушата. Твърдата обвивка позволява развитие на нови мускулни групи, които пък позволяват по-прецизни движения. Новите организми завладяват много по-големи територии и акватории от преди. Попаднали при различни условия, те се адаптират различно и така се появява голямо биоразнообразие.