Откритие подкрепя нова теория за живота на Земята

ДНК и нейната „братовчедка” РНК може да са възникнали заедно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Глупост, след глупост!!! По-голяма лъжа не бях чел.....!

Хайде създайте нов изкуствен биологичен живот тогава, щом това било.

Ангевандте, ама предтавяте ли си наистина голямо откритие да отиде в това списание, та нали са пробвали преди него Нейчър, Сайънс, Сел, вероятно и други и чак тохава е отишла публилацията в това сп. Да, знаем изключения и в по-смотани журнали, но за фундаментални открития, нещата отиват в други издателства.

Ти проверил ли си в Нейчър, Сайънс или Сел, дали го няма и там?

Ще ми се да може от някъде да го види тоя д-р Раманараянанан Кришнамурти нашия Ганчо за да му видя пък аз реакцията, вероятно от сорта на "няма такъв доцент от Факултета!".

Теорията за ИНТЕЛИГЕНТНИЯТ ДИЗАЙН или Креационизмът е отговорът на тези безпричинни безпокойства !!!

Има логика!

Животът на Земята определено НЕ Е резултат от случайни събития !!! Еволюция може и да има, но е крайно ограничено явление и не предполага появата на разумни същества, най малкото защото говорим за УСЪВЪРШЕНСТВАНЕ, за УСЛОЖНЕНИЕ, нещо което механиката отрича !!! Няма как нещо с ниско енергийно съдържание да премине в нещо с високо енергийно съдържание !!!!

Тотални глупости. Механиката не отрича нищо такова, а и общото в случая е минимално, щото става въпрос за химия. Дори и най простия атом минава от нискоенергийно състояние във високоенергийно състояние с помоща на външна енергия. А с глупостите си отричаш дори Слънцето.

Далеч по-важно е как ще свърши всичко.

Животът е възникнал след ваксиниране на една амеба

Тая РНК 100% е изтекла от някой бус с кренвирши.

че в тоалетната хартия има ли РНК? освен ако не е ползвана?

Всъщност тоалетната хартия се получава от дървесина, която по принцип има РНК. Най-вероятно при производството на хартията се разрушава РНК-то, но не съм сигурен...

Колко тъп требва да си за да смяташ че ЖИВОТА Е ЕДНА СЛУЧАЙНОСТ...Айде да кажем че аз съм никой.Хората са токова глупави че требва некой известен да им каже нещо.И за тва ше кажа кво е казал евреина айнщайн,И ТО КОГАТО ВЕЧЕ Е БИЛ ПО- НАПРЕД С МАТЕРИАЛА -НЕЩАТА СА ТОЛКОВА СЛОЖНИ ЧЕ ЕДВА ЛИ СА НЕКВА СЛУЧАЙНОСТ...

Проблемът на човеците е,че нямаме нито сетива ,нито достатъчно ум за да разберем в детайли това което наричаме енергия и материя . Аз бих добавил ,че това което наричаме ''живот'' освен ,че не е случайност е закономерност в основата на която са енергията и материята.

Хаха те не могат да разбереат и нещо мноооого по- просто-ЧЕ НАЙ-СЪВЪРШЕННИЯ МЕХАНИЗЪМ, АПАРАТ,УСТРОЙСТВО...Е ЧОВЕКА С НЕГОВИЯ УМ И ЧЕ НЕГОВОТО ИЗУЧАВАНЕ ШЕ ИМ ДАДЕ ТОЛКОВА МНОГО ЗНАНИЯ .Щото хората всъшност НИЩО не знаат за тва.Или почти нищо.Както некакъв философ беша казал за пандемията КОЛКО МНОГО НАУЧИХМЕ ЗА НАШЕТО НЕЗНАНИЕ

Значи по вашата логика, закономерно Вселената трябва да бъка от живот.

А кой ви каза ,че вселената ''не бъка от живот''? Обяснявам. Нямаме сетива и възможности, да проникнем във всички планети на всички звездни системи на всички галактики, за да разберем какво има там...и защо го има!

1. "Никое нищо не е напълно нищо" - това са го осъзнавали и устно са предавали от поколение на поколение неграмотните австралийски аборигени. Позорно е, че такива като тебе се имат за грамотни днес. 2. "Нищото" е пълно с възможности, колкото е "по-нищо", толкова повече са възможностите - вариант на "единство на противоположностите". 3. Вселената в която живеем е единствено възможната за нас от многото други в които не можем да съществуваме - следователно, от тази гледна точка тя е напълно неслучайна по отношение на нас- т.нар. "слаб антропологичен принцип". Изброеното по-горе не е всъщност наука, а философска основа на науката за произхода на Вселената (тази Вселена) и живота в нея.

Тия дето говорите за "неслучайност", т.е. имало е създател, нямате отговор на елементарния въпрос "кой създаде създателя". Което не знаи, че е било случайност, значи само, че никой не знае как е било. Когато проумеете, че знаем прекалено малко за да разсъждаваме над такива въпроси и всякакви приказки как било така а не иначе са неграмотен брътвеж ще се доближите до истината. Най-многото, което можем да направим е да анализираме наличната информация ползвайки наличното до момента знание, това е. И нещо такова се опитват тия хора да направят, не разправят откъде са се взели първите ДНК-та и РНК-та, просто какзват нещо което мислят, че са видели и което някой ден може да влезе в работа някому който да направи следваща стъпчица някаква.

Кой е създал създателя не е правилния въпрос защото е ясно създателя е създаден от създателя на второ ниво. Правилния въпрос е кой е създал създателя от второ ниво....

живота го е донесъл Един джип

Нищо не разбрах