17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ам ко ги ръчкат толкоз тея бракми? Тез дето летят и не падат да оставят само.Сичко друго за нарязване.

Проблем с двигателите?! Какъв?! Пак ли падат?! Пффффф, само малоумните козяцки свине могат още да серат шитните как краварските боклуци били най добри!! Само дето вече краварските боклуци вече ги няма никъде! Защото вече всичко е маде ин Чайна!

80% от самолетите на ватенките са Боинг... останалие Аирбъс? що бе?

Не си от много умните май. Ами за да видят в реални условия как работят краварските самолети и да оптимизират руските, за да са конкуренти на пазара. Мисленето не е за тролове и фенбойс.

Мале мале. Умствено изостаналите руски слуги само се чудят по какъв повод да врещят. Като не става дума за луната как така наш Стенли от 4-и километър не се сеща да я включи. Че е тотално мазало софтуерът от много години насам - и чак сега почва да личи защото нарастна процентът намазани от новото поколение дето C им е ниското ниво - мазало е, ако и почти никой на тоя свят не е способен да види тая работа. Трагедията е, че няма оправяне. Не и в кратко и средносрочен план. Умствено изостаналите руски слуги разбира се ще си врещят но откъм Русия не идва никакво технологично спасение, те са на практика закрити. А в щатите осирането едва почва да се вижда от публиката покрай паднали самолети и подобни, ако и да е видимо от 30-ина години като тенденция за малцината зрящи. И не е да няма тук-таме по някой оазис имащ и възможностите, и готовите решения. Просто никой воден от друго освен най-примитивна лакомия не стига до достатъчно важен пост, кой защото не може кой защото се гнуси от такъв живот и му намира колая някак встрани, въпреки разпада.

Тия съвсем се осраха.

Закрий Боинг, спаси живот.

Полвай Суперджет да отървеш Земята от сганта.

да вземат руснаците да им проектират един

Чакай бе, за 1000 години ще се спукат да летят, а ти искаш да чакат толкова руснаци да им проектират самолет.

Гледайте да махнете оня ... софтуер дето свали вече 2 самолета с пътници! Инак проблемите с двигателите не са проблем след второто третота падане ше ги оправите!!!

Хахаха, краварите щом не щат да ползват надеждните руски двигатели, самолетите им ще стоят на земята. Няма краварска техника която да работи без руска помощ

С МС-21 ко стаааа? И кви двигатели ползва... по-скоро какви са му залеили?

А на боингите МАХ какви бяха че не си спомням? Няколко броя работещи с кравешки лайна?

Колко пасажера се пренесли МС-21??? ЕДНА ГОЛЯМА НУЛА... като тази на която седиш.

Руската помощ се състои в това, че Аерофлот купува само и единствено боинг и еърбъс. Случаеност не мисля. Русофилите точно като тях, не си купувате руски коли, телефони, перални. Случаеност. Не мисля.

Не мислиш щото не си особено умен

А случаЕно да си пропуснал няколко класа в училище? Или е неслучаЕно?

Същите неща и американски не си купуват.

Тоя от Боинг по-добре да фалирват вече, вместо да изтрепват сумати народ още.

Да не искаш да ги изтрепват със Сухой Суперджет?

Ми по-безопасни са явно

Кой е тоя бе, кретенче?

"По данни на Ройтерс проблемите с двигателя, който е проектиран специално за новия самолет, са открити при тестове.". Обикновено проблемите с техниката се откриват по телепатия или на по ракия в кръчмата...