17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да даряваме ли и за тях по една заплата, като за укронацитата?

Тия не бяха ли дето официално разрешиха призиви за смърт в платформата им, но същевременно не можеш да пишеш н...р, например?

По тъпо от Мета е само крипто балъците

колкото по бързо изчезнат, толкова по добре

Да си продава акциите - може да извади още 1 милиард реални пари ако се намерят достатъчно балъци да купуват докато се сринат на 0. После да ги ивестира в "Мета" , па до къде стигант дотам. После на борсата за безработни.

скоро и акцийте в рубли

акциЙ? Експерте?

Акциите падат? Събирай дебилите от мениджмънта на масовка, качи се на сцената, вземи микрофона и почни да ги помпаш с комсомолски лозунги, а те отдолу да врещят във възторг.

Добре казано.

Стари прийоми, изпитани при Хитлер, Сталин, Ким, Путин и още няколко дебила.

Пари няма, метавселена няма, балъците намаляват. Ало, жид мазен, цукърбърге, всяко начало има край ха-ха... Трябва да си адски малоумен ретард, за да продължаваш да ползваш сураттефтеря на мазния жид. ха-ха...

ОТТЪРВАХМЕ СЕ ПОНЕ ЗА МАЛКО ОТ САТАНИНСКИТЕ ИМ ПЛАНОВЕ!

Ползвах Фейсбук, омръзна ми. Ползвах след това Инстаграм - и той ми омръзна. За тик-ток и други нови простотии не ща и да чуя (явно остарявам). За виртуални вселени грам не ме вълнуват. Искам на живо да си седя с приятелите и жената на брега на морето и да си хапвам и пийвам...

Баце...тамън се канех да напиша нещо подобно, и гле'ам си ме изпреварИл ...))

Марк гледа много филими ... визирам "Играч първи, приготви се"

да, това или като истински евреин - що да правя продукт и да плащам за реклама - я, виж с този филм някой безпланто ми е направил рекламата на продукта, който ще създам :)

Затова пък в метавселена България, винаги има пари за крадене.

обречена от самото начало

Кога ще пуснат Гига вселената, че да се запиша по отрано? Тая Нета я изпуснах нещо

Дано и фейсбук ги последва скоро!

'Напечатайте' още. Какъв е проблемът? Вселената виртуална, парите виртуални. И едното и другото е въздух под налягане.

Не съм голям фен на Фейса, но влизах от време на време да видя какво се случва с приятелите ми. За съжаление откакто премахнаха функцията да се видят най-новите поустове това е практически невъзможно, понеже Суратя показва едни и същи неща по негов избор, докато не ги лайкнеш. Ами вече не влизам у Фейсо, да фалира!

Кой го би в главата да пуска такъв несмисъл. Вместо да стимулират излизането сред природа и спортуването, те гледах да зомбират още повече пред монитора.

Братчед Зукърбергер също е Член на ПП - Парите Привършиха!

По-скоро е член на Шкафчето се изпразни и Мата/Мета избега.