Първа информация за очаквания Huawei P50 Pro

Очаквания нов флагман от P-серияна на Huawei се е устремил да превземе всички класации за мобилна фотография

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма Google Play

е и ?

Като стане 500лв, през 2025, ще го купя.

С колко горни края е телефона? С три - ляв, централен и десен, с пет - ляв, полуляв, централен, полудесен и десен, или иновативно са включени полуцентрален, централно ляв, централно десен и още от сорта?

"Очакваният нов флагман..." - Бахахах! ГСтоЕнчо, мамин ибрикчия! Очакваш го само ти май тоя "флагман", а? За 300лв на изсрана статия, нормално. Ама, че е почти $1000 без нормален процесор, без читава оперционна система, без официална поддръжка, без магазин за приложения на Google, това май е пропуснато, а? На кой му е необходимо увеличение 100 или 200 пъти от смартфон, при положение, че нормалните снимки не могат да си оправят, м?! Или, че вече трудно може да се нарече смартфон? Или, че е продукт на ККП, от чийто вирус умират по 50-60 българи на денонощие, м? Това СтоЕнчо не го пише, защото за 300лв е продал и баба си, и майка си на село, и не му пука. Единственото очаквано нещо от тая азиатска вирусна кочина е да видим 2 ядрени гъби - над Ухан и Бейжин!

Докато дойде този телефон, Google, Facebook, Amazon може да са вече станали китайски... погледни Интернет... Цукърбърг вече го включиха в дългия списък Arrested & Executed, скоро може да се случи и на останалите шефове на световните технологични гиганти...

ХАХАХАХАХ мечти болшевишки! кривозъбите колхозници могат само да си мечтаят да имат компании като американските! Щом са тръгнали да се хвалят с тоя битак за ментета алиекспрес и алибаба са ми ясни!

Хахаха, ти навсякъде се подвизаваш и си бил освен трол, така и хейтър, така и комунистче :) 5 нм лош процесор :) Казах ти, че Китайчетата те търсят, ще те намерят и тогава ядрената атака ще ти се стори рай... Пази се най вече отзад :)

Тръпнем от очакване за поредния китайски телефон. Не можах да спя! Отивам да си купя 2 броя .

всички класации за мобилна фотография ////////// Германска камера Лайка, сглобена от японците от Сони! С това ли се хвалят колхозните клоуни! БУХАХАХАХАХАХА

на 2/3 т телефоните (вкл Apple) сензорите са на Сони. Това е истината :) а пък с тоя Хуявей, то реклами то чудо, аре стига вече. Китайска ширпотреба с претенции.

Ако това е ширпотреба, нека да има повече такава ! Само камерата е на светлинни години пред Ябълката и Айфон ! Отделно си работи идеално и е много добре оптимизиран всеки телефон на Huawei !

Другарю майор, всичко опира до добре оптимизиран софтуер ! Защо Сони не правят толкова добри снимащи камери със своите телефони ?