Първата сватба в метавселената събра над 3000 гости (видео)

Двамата младоженци са фенове на Хари Потър и темата на празненството бе Хогуортс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мета-простотията е поредното плагиатство от старана на Зукърбърк, след Фейса...

Скоро очаквайте, "Оплождане в Метавселената" и "Първо родено бебе в Метавселената"... Абе, чака ни светло виртуално бъдеще!

Тая "метавселена" ще е един грандиозен провал. Още преди 15 години имаше подобни опити с играта секънд лайф, естествено умря много бързо. А сегашните опити са жалки подобия на ММORPG игрите, които също ги има от маса време и все пак си остават игри, никой няма да си пренесе истинския живот в някаква си виртуална "метавселена".

Нямаше Фейс, нямаше Мета, Гугъл го нямаше дори, аз пак си играех видео игри. Сега му викат мета вселена... ама то светът съвсем изпростя и се инфантилизира.

да са живи и здрави! каквото им е сладко такова да бъде. моди всякакви, менят се през ден, че и по-често.

тази простотия платена новина ли е?

И се чудя как сватбата не е завършила с масово клане......... и зверски ганг-банг на булката..

Само дето сватби в онлайн игрите има от десетки години. Нищо ново не е езмислил еврейската маймуна

Поне едно изнасилване (опипване) нямаше ли по време на сватбата? Или поне правото на първата брачна нощ с господаря на Метавселената...

.... е излязло им е доста тънко.

На зъболекар в метата.

Булката дупена ли е била или честна?

Идиотите стават все повече и повече...

идиоти

....гостите преяли и препили, а пък младоженците забили! Ами да им пожелаем много сатошита, или там в каквато валута копа, дано децата им един ден, да не са и те от Мета!

всеки път изрично се споменува, как цукърсбърk е създател на вселената. той може да се явява на ползвателите ù я като говорящ, запален храст, огнедишащ змей, но може да води сватбарите 40 години из пустинята. може да сцепи всекое море, или океан на две. и други такива дребни неща присъщи за един създател на вселена. може да се яви и като наполеон и никой няма да каже, че има нужда от разговор със специалист. така е и с попето. ако бог не му говори, значи нещо не е наред с него, но ако някой от вас чуе божия глас, нещо не е наред с вас. как ли завършват молитвите в лайно-мета вселената? О, цукърсбърk наш прости ни за делата...

А първото убийство от ревност в тая кочина КОГА!?

Щерев ревнивец ? Убиец ?

Боже, по-лошо е дори от видеоигра. Зукърбърк и Гейтс са големи оптимисти. Това нещо няма бъдеще и никога няма да има! Освен, ако не си 5 годишен

Бате, все едно си там!

Има ли конкретна причина толкова упорито да натрапвате тая Метавселена? Спаднаха им абонатите и търсим нови или доизтъпяваме до нови висини подрастващите?

Колко струва една такава ПР статия? През ден, през два за Мета, всеки ден за "кралското семейство". Взех да се замислям и аз дали да не публикувам нещо за бизнеса си. :-)

Мама им откачена

Сватбените подаръци и те ли са били виртуални?

за подаръците не знам, ама сексът със сигурност е бил виртуален. Но смъртта - нея няма да могат да електронизират, от мен да знайте ;-)

Е ЕДНА ГЛОБАЛНА ИГРА, КАКТО ВСИЧКИ СЪВРЕМЕНИ 3Д-ИГРИ КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ ДЕЦАА ОТ НЕЯ, ЩОТО МОЖЕ ДА ЗАГУБЯТ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА И "ДА ЗАЖИВЕЯТ" В ИГРАТА! ТОВА Е МНОГО ОПАСНО !

2072 г. Двама се срещат на една пуста улицата и единия казва: - Къде си помъкнал тази врата? А другия раздразнено му отговаря: - Нищо не разбираш от съвременни технологии! Това не е врата, а най-новият смартфон, с опция за „директно, физическо“ влизане в която и да е социална мрежа!

Следва луд виртуален секас в метаспалнята и появата на рой дечица в метакъщата им. Ще бъдат откърмени и нахранени виртуално с метаекологично мляко, докато родителите се тудят съвсем реално за каефа на Цукърбъргър.

А "Бела роза", AI ли я изпълни?

Кой подари Лада 7-ца и прасе на младоженците?

И само като си помисля, че след 20 години това ще ни се вижда съвсем нормално... Чак си представям как децата, които сега се раждат тогава ще гледат с огромно учудване, че някога хората на една сватба са се събирали физически заедно на едно място. Не отиваме на добре...

Е, на някой и сега ни се вижда нормално, предвид, че сме виждал всичко това е СекъндЛайф още преди 15 години. :-) А преди това в една игра наречена Симс, Не е нещо ново.

То за теб сгурно и лайна да ядеш ще ти е нормално.

По голяма простотия от Метавселената на Зуки няма! Трябва да си тотално психо за да използваш това нещо...

Като те изпозатворят вкъщи за неопределено време, ще запееш друга песен. Не случайно толкова се говори за метавселената, подготовка за това което идва, за жалост. Това ще е новият наркотик за всички, бягайки от "новото нормално"

Следват виртуални деца и внуци ли?

Вече няма да казвам меГапростотия , а меТапростотия

Бате, колко е реалистично, немам думи просто...

Уау това звучи някак....тъпо....

Изпуснал съм това! Да знаех кога е, щех да влеза да насила булката и младоженеца!

Като във филма ' Калигула"

Шъ те набутат до живот в метазатвора.