Първата сватба в метавселената събра над 3000 гости (видео)

Двамата младоженци са фенове на Хари Потър и темата на празненството бе Хогуортс

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Изпуснал съм това! Да знаех кога е, щех да влеза да насила булката и младоженеца!

Уау това звучи някак....тъпо....

Като във филма ' Калигула"

Бате, колко е реалистично, немам думи просто...

Вече няма да казвам меГапростотия , а меТапростотия

Следват виртуални деца и внуци ли?

По голяма простотия от Метавселената на Зуки няма! Трябва да си тотално психо за да използваш това нещо...

И само като си помисля, че след 20 години това ще ни се вижда съвсем нормално... Чак си представям как децата, които сега се раждат тогава ще гледат с огромно учудване, че някога хората на една сватба са се събирали физически заедно на едно място. Не отиваме на добре...

Кой подари Лада 7-ца и прасе на младоженците?

А "Бела роза", AI ли я изпълни?

Следва луд виртуален секас в метаспалнята и появата на рой дечица в метакъщата им. Ще бъдат откърмени и нахранени виртуално с метаекологично мляко, докато родителите се тудят съвсем реално за каефа на Цукърбъргър.

2072 г. Двама се срещат на една пуста улицата и единия казва: - Къде си помъкнал тази врата? А другия раздразнено му отговаря: - Нищо не разбираш от съвременни технологии! Това не е врата, а най-новият смартфон, с опция за „директно, физическо“ влизане в която и да е социална мрежа!

Е ЕДНА ГЛОБАЛНА ИГРА, КАКТО ВСИЧКИ СЪВРЕМЕНИ 3Д-ИГРИ КОЕТО ЗНАЧИ, ЧЕ ТРЯБВА ДА ПАЗИМ ДЕЦАА ОТ НЕЯ, ЩОТО МОЖЕ ДА ЗАГУБЯТ ВРЪЗКА С РЕАЛНОСТТА И "ДА ЗАЖИВЕЯТ" В ИГРАТА! ТОВА Е МНОГО ОПАСНО !

Сватбените подаръци и те ли са били виртуални?

Мама им откачена

Колко струва една такава ПР статия? През ден, през два за Мета, всеки ден за "кралското семейство". Взех да се замислям и аз дали да не публикувам нещо за бизнеса си. :-)

Е, на някой и сега ни се вижда нормално, предвид, че сме виждал всичко това е СекъндЛайф още преди 15 години. :-) А преди това в една игра наречена Симс, Не е нещо ново.

за подаръците не знам, ама сексът със сигурност е бил виртуален. Но смъртта - нея няма да могат да електронизират, от мен да знайте ;-)

Има ли конкретна причина толкова упорито да натрапвате тая Метавселена? Спаднаха им абонатите и търсим нови или доизтъпяваме до нови висини подрастващите?

Като те изпозатворят вкъщи за неопределено време, ще запееш друга песен. Не случайно толкова се говори за метавселената, подготовка за това което идва, за жалост. Това ще е новият наркотик за всички, бягайки от "новото нормално"

Бате, все едно си там!

Шъ те набутат до живот в метазатвора.

Боже, по-лошо е дори от видеоигра. Зукърбърк и Гейтс са големи оптимисти. Това нещо няма бъдеще и никога няма да има! Освен, ако не си 5 годишен

А първото убийство от ревност в тая кочина КОГА!?

всеки път изрично се споменува, как цукърсбърk е създател на вселената. той може да се явява на ползвателите ù я като говорящ, запален храст, огнедишащ змей, но може да води сватбарите 40 години из пустинята. може да сцепи всекое море, или океан на две. и други такива дребни неща присъщи за един създател на вселена. може да се яви и като наполеон и никой няма да каже, че има нужда от разговор със специалист. така е и с попето. ако бог не му говори, значи нещо не е наред с него, но ако някой от вас чуе божия глас, нещо не е наред с вас. как ли завършват молитвите в лайно-мета вселената? О, цукърсбърk наш прости ни за делата...

....гостите преяли и препили, а пък младоженците забили! Ами да им пожелаем много сатошита, или там в каквато валута копа, дано децата им един ден, да не са и те от Мета!

идиоти

Идиотите стават все повече и повече...

То за теб сгурно и лайна да ядеш ще ти е нормално.

Щерев ревнивец ? Убиец ?

Булката дупена ли е била или честна?

На зъболекар в метата.

.... е излязло им е доста тънко.

Поне едно изнасилване (опипване) нямаше ли по време на сватбата? Или поне правото на първата брачна нощ с господаря на Метавселената...

Само дето сватби в онлайн игрите има от десетки години. Нищо ново не е езмислил еврейската маймуна

И се чудя как сватбата не е завършила с масово клане......... и зверски ганг-банг на булката..

тази простотия платена новина ли е?

да са живи и здрави! каквото им е сладко такова да бъде. моди всякакви, менят се през ден, че и по-често.

Нямаше Фейс, нямаше Мета, Гугъл го нямаше дори, аз пак си играех видео игри. Сега му викат мета вселена... ама то светът съвсем изпростя и се инфантилизира.

Тая "метавселена" ще е един грандиозен провал. Още преди 15 години имаше подобни опити с играта секънд лайф, естествено умря много бързо. А сегашните опити са жалки подобия на ММORPG игрите, които също ги има от маса време и все пак си остават игри, никой няма да си пренесе истинския живот в някаква си виртуална "метавселена".

Скоро очаквайте, "Оплождане в Метавселената" и "Първо родено бебе в Метавселената"... Абе, чака ни светло виртуално бъдеще!

Мета-простотията е поредното плагиатство от старана на Зукърбърк, след Фейса...