17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Авангардна дървения.

Това с ракетите - добре. Но дали е достатъчно? Умния човек с еучи от грешките си. Мъдрия - от чуждите грешки. Всички знаем че Германия е загубила ВСВ. Това е факт. Защото е имала лошо оръжие ли? Глупости - точно обратното. Немското оръжие е било превъзходно. Даже немците имат неще, които другите не са сънували. Дали пък немския войник е бил калпав? Глупости, всички знаят че е точно обратното. Дали пък немската организация е била лоша? Глупости! Ако някой има добра организация това са именно немците. И все пак са загубили войната. Просто не са им достигнали ресурси. Количеството е победило качеството. Да загубиш войната е много лошо. Да загубиш последователно две войни е ужасяващо. И все пак 20 годни след поражението Германия и япония отново са технологични лидери. Сега са на светлинни години пред Русия. Но руснаците били имали ракети. Дето са им ги дали немците - вернер фон Браун и още хиляди немски инженери. Истински ракети, а не реактивни снаряди. Щото до 1945 докато не са видяли Гау-2 руснаците са си мислели че катюшите - това са ракетите. Ама то нее точно така. Неща, подобни на Катюшите китайците са ползвали още преди 3000 години. А истинска ракета в съвременен смисъл са направили Вернер фон Браун и екипа му. Апропо, на руснаците са им трябвали около 4 години да направят действащо копие на Фау-2 ( през 1949 г е първия успешен пуск на Р-1 руското копие на Фау-2). А през 1945 са гледали Фау 2 като индианци пишеща машина. Що с еотнася до това, с което се опитват да се хвалят, може би точно то ще им изяде главата. както изяде главата на СССР. Които, поради многото си ракети просто фалираха. И СССР се разпадна. Разкапа се. Като лайно на дъжд. както са тръгнали и Русия я чака нещо такова.

Аз имам един суперкритерий за това дали Русия е супердържавата, която трябва да бъде. Описвам критерия за Русия: 1. един току що завършил педагогическия институт учител, след първата си година работа в Мурманск; 2. където е живял сам на квартира, издържайки се само от заплатата си; 3. успял е да спести да си купи някаква лека кола, руско производства, ако ще да е "Ока"; 4. с тази лека кола през първата си лятна ваканция като учител, успее да стигне от Мурманск до Владивосток и да се върне по друг маршрут; 5. През всичките километри път да намери сервиз за обслужването на колата на 1 500, 5 000, 10 000 и 20 000 километра +/- 3%; 6. колата да не се счупи нито веднъж; Не се научиха тия, че студената война я загубаха, защото автомобилите "смачкаха" танковете. Че военната технология не може да е откъсната от цивилната. Че не може да направиш супер-хипер-ултра-мега радар и да не можеш да направиш един телевизор да не му прескача картината. Че не става да имат великолепно управление на войските и да не можеш да управляваш тролеите на Москва да не закъсняват. Дупките в акъла и технологията в един момент поглъщат системата, която ги е създала.

Поредните руски фантасмагории!! Жалки боклуци.

Във форума се вихри война на тролове и орки. Действайте. Аз ще си направя още пуканки и ще се позабалявам.

На гол тумбак чифте пищови.

За много западници тук гроздето е кисело! :)

Тази ракета защо завива като лодка? Колегите не са ли виждали завиваща ракета? Очевидно е без аналог, поне в Русия.

И кво говедата пак ще треперят сега, така ли ?

споко, победиха Ботев и сега се чувстват много добре ..

фалшива новина. Няма нищо такова, смешковци. Били измислили, кое бре? Топлата вода, може би?

Пак 3D анимацийки. Тия бояришниците скоро ще задминат Уолт Дисни :)

съвпадение между поведението на Ким Чен Ур и Путин първи?

А първи кадри с руски лек автомобил или компютър кога да очакваме?

Виж в какво се вози Путин бе бластер.

7 метров камион с 12 цилиндров V-образен двигател Porsche. Изработен в 14 екземпляра. Няма части за повече.

Е да де, това само лудите говеда могата да го правят!!! Ама, не! То това били руснаците бре! Лудите говеда могат да правят само пръцки с лук от устата, като БГ козяците, за да ги гледаме в малоумните бози на Холивуд! ХАхахахахахахахахахахха

Многоумницците като тебе почему забравят за позора на ,,ихтамнет”-ите в Сирия? И нищо не провенето на руските Космически немощни сили и крещящото мълчание на С- 400 на което му пречи извивката на земното кълбо

Американците само качват по 7-8 тона на геостационарна орбита.

На никои не му пука.

Явно рашките са овладели някоя програма за анимации и сега я изучават.

Първата анимация на Холивуд в САЩ е кацането на американските космонавти на Луната от което със модерната апаратура с която разполагаме сега не са открити никакви следи. Сега Русия използва опита по анимация на САЩ и показва свръхзвукови ракети, крилати и междуконтинентални по които още се работи.

Руснаците наистина не разполагат с модерна апаратура и няма как да открият никакви следи на Луната, просто са много изостанали. Дори не могат сонда да изпратят в орбита около Луната от близо 50 години. Но пък и сега ползват американските лазерни огледала за да мерят разстоянието до Луната, но според трола "следи не били открити"

Първата анимация на Холивуд в САЩ е кацането на американските космонавти на Луната от което със модерната апаратура с която разполагаме сега не са открити никакви следи. Сега Русия използва опита по анимация на САЩ и показва свръхзвукови ракети, крилати и междуконтинентални по които още се работи.

Първата анимация на Холивуд в САЩ е кацането на американските космонавти на Луната от което със модерната апаратура с която разполагаме сега не са открити никакви следи. Сега Русия използва опита по анимация на САЩ и показва свръхзвукови ракети, крилати и междуконтинентални по които още се работи.

Първата анимация на Холивуд в САЩ е кацането на американските космонавти на Луната от което със модерната апаратура с която разполагаме сега не са открити никакви следи. Сега Русия използва опита по анимация на САЩ и показва свръхзвукови ракети, крилати и междуконтинентални по които още се работи.

Заадът обра и изкла туземци в четири континента.За това са богати. Когато имаха чума и умираха от глад, извършиха 17 кръстоносни войни.Отслабиха Византия и само Калоян ги наби. Откриха Америка и заминаха да крадат и убиват там. Та затова имат мъни и богатства. Всички туземци в Русия си имат автономии и са се увеличили като население. Един джендър искал да види граждански руски уреди, а не военни технологии на Русия. А бе отворко, ако нямаш силни военни, то нямаш суверинитет. България няма такъв. Работи с китайските уреди мейд Джермани и си трай.

Русия изкла и изби народите на 3 континента. След като изби индианците в половин северна Америка, една част продаде на САЩ, а другата - цялото западно крайбрежие, я заряза опустошена.

Ама естествено, че Русия изби индианците, много ясно. После плати на САЩ да напишат, че са били те. Русия изби и африканците... Така и не разбра, че Западът днес си плаща заради колониите. Питай някой по-възрастен французин, който е бил в Алжир преди да ги подгонят да ги колят. От едно време са им обещали...

Много ми е интересно кога ще видя новина как руснаците са направили разработка и са въвели в производство конкурентен на западни аналози технически уред за бита или такъв за медицината или за селското стопанство или .... Само военни разработки са им в главата!

Има , ама не четеш където трябва. Тук публикуват само за оръжията.

Дай да прочетем.

тук е раздел IT и четем за постиженията в изучаването на autocad и 3д студио ..

Заради това не си чувал или виждал. Има нещо наречено санкции.

Ватенките са лъжлива анимационна държава. И когато се стигне до реални бойни действия, както със спецназа им в Сирия, се вижда изостаналостта на ватната машина, сравнима с кавалерия срещу модерните дронове и Американските военно въздушни сили. Ватенките станаха на салата Вагнер.

И това го казва една миришеща българска фъшкия

не мине ден и нова информация за руските оръжия за изтребване и разрушаване. На нас подобна информация не ни е нужна. Да я разпространяват комуниститу в клубовете си по интереси. Ние сме страна, член на НАТО, която организация е потенциален противник на Русия. А и в Русия от край време за истини се представят желанията и мечтите...

Когато Путин показваше анимирано филмче се смяхте, че ватниците могли само до пият и монтират рисувани филмчита. Когато, сега, ти показват работеща с-ма на въоръжение ....разлайваме орталъка на тема пацифизъм. Там, в очко, повече те сърби...или боли?!

Пак анимация изпъстрена с лъжи и глупости. Изстрелване на ракети има от почти сто години.

Какво точно показаха? Някаква пръчка, която може да не е и тяхна, и после същата претоплена манджа от на путьо сказката.

все приказват за отбранителна доктрина, а не за разработване на нападателни опъжия?...А това си е пар екселанс нападателно оръжие! А колко народ ще го отгладува туй чудо, което след 5 години ще стане за скраб, е отделен въпрос.

На голо дупе чифте пищови...тоя път виртуални... Руските ръчички още никога не са сътворили нещо, което да работи... Най-малко пък нещо високо технологично. Кого плашите на умряла мечка с кожата, ребята?

Теа удариа Пиксар у земъта!

Това ли е новото име на САЩ?

мск ще покаже макет на ракета за полет към сатурн през 2345 година и ще прибере още няколко милярдчета от наса

PEYTSCH

Камионът е впечетлителен...Гори над 300 литра на 10 километра...А бризента е супер...Ще издържи при дъжд и сняг чак догодина...

Schilo

Ти ли му плащаш горивото?

Абе ти се майтапиш, ама украинците запалиха танка IS-3 както си беше на пиедестала, седял 70 години на дъжда и снега, заминаха, заредиха боеприпаси, свършиха каквото им е трябвало и една година по-късно пак го закараха на пиедестала. Ебаваме се, ама не вярвах на очите си...

Тц!И камионът е американски!По всяка вероятност разработка на (ай да не правя реклама) на известна фирма която сега прави новите джипове на американската армия! Ракетата е водел от 80-те със нов ,,фейс лифт и някой китайски процесор,но без сателитно насочване защото немските инженери не са можели да предвидят GPS-a или не са имали възможност във условията на съветската военна промишленост тогава!

Руските хибриди пресдтавят руското ИТ... Всеки ден нова серия...

Щом руснаците "изтрезняха", съблякоха ватенките и могат да се усмихват, което се разбра по време на мундиала и опънаха ушите на западните СМИ, сега показват и военна техника, предизвикваща стомашно разстройство у соросоидната паплач там и тук. Който иска да вярва, който не ще да си приготви повече памперси и тоалетна хартия.

руснаците ли спечелиха мундиала? пак съм пропуснал руските мечти.

Руската система "Авангард" е разработена като отговор на американските Капитан Америка, Супермен, Батман, Спайдермен и сие. Скоро се очаква да бъде излъчен и последния епизод на най-новото руско оръжие - "Маша и мечока 3", с което тотално ще се блокират всички опити на нормалния свят да се защити от руската агресия.

Да,да...То сигур затова и лудите говеда пълнят гащите при гледането на , не не на Маша и мечока..А на Авангарда, Посейдон, Кинжал,Пересвет ио т.н:)

Руският боклук, най-големият боклук!

Ти си голям руснак бе

чудно ми е какво имат предвид под: "Създаването на нови стратегически оръжейни системи цели повишаване на отбранителните способности" какви точно "отбранителни способности" тази ракета и подобните на нея повишават? или просто PRра не разрешава употребата на словосъчетания като "офанзивни/нападателни/агресивни ... способности", каквито реално тази ракета повишава.

В ти се изказа, мухаааааа, какво искаш да разработват, щом като се изтрелва и лети, значи е нападателно - кепчета за ракети ли? Или турбо камъни, които се мятат на ръка или в най-добрия случай с прашка, защото иначе стават нападателни

BajMihal

Не можеш да направиш разлика между отбранителна и нападателна ракета? Ами как да ти обясни човек тогава? Нападателна е, когато се изпраща извън пределите на страната. Отбранителна, когато спира противникови ракети. Ама пусти копейки...

тази ракета си е инструмент за "стратегическа офанзива", идеята и е да я пратиш през хиляди километри и да целнеш някой завод на противника или важен военен център, не да целиш танкове, които пресичат границата ти. "старегическа отбрана" също е бранш който големите армии имат и тяхната идея е именно защита от подобни на тази ракета и други ракети, бомбандировачи, кораби и тн. има ракетни комплекси (и Русия и САЩ имат такива) специално създадени за тези цели. Тази ракета определено не е от тях. Затова и "повишаване на отбранителните способности" в нейния контекст звучи като преписано от някой който тотално си няма идея за какво става въпрос.

И отново старата песен, пардон - анимация: "Ну Заяц - ну погоди". ХАХАХА

А ти какво искаш да ти заснемат на живо как Капитолия се катурва ли. Мухаааааа. Или някой да маха с ръце и да снима през целия път.... А не чакай, искаш да може като Кюриосити, да може да си прави свлфита. Мухаааааа

Плувай, плувай Голубчик - не е риба.

Страхотна IT новина, наистина. Уцелили сте раздела от воле.

Дира трябва да си заработи грантовете от руското посолство.

Принцесо, разликата между балистична ракета и тази ракета е точно - ИТ решение. Докато балистичната ракета се движи по предварително зададена траектория, то тази се управлява от компютърна програма, която и позволява да следва релефа и да избягва вражеското ПВО. Така, че мястото на темата е много правилно избрана. Умна ракета.