Първият парк с виртуална реалност в Китай предлага високотехнологични атракции

С площ от 22 000 кв. м "Лайънсгейт" предлага на посетителите около 30 интерактивни преживявания

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Колко ли шизофреници произвеждат високите технологии в момента.

Много сме, хич да се не плашиш! ;) хахах

За вас се плаша, моята вече е изпята. Живях с разум и истински чувства и правя разлика между реалност и илюзия. За вас обаче границата постепенно се размива.

ако твоята "вече е изпята" предполагам си на 70-80 г, което значи че си прекарал по-голямата част от живота си градейки светлото социалистическо бъдеще за България... ще ме пръснеш от смях! и си седнал да ни разправяш на нас за "Живях с разум и истински чувства и правя разлика между реалност и илюзия"

Дори начинът, по който се изразяваш, думите, които ползваш, правописът ти, присмехът, липсата дори на опит да изкажеш спокойно и обосновано мисълта си, оценките, които даваш, без изобщо да знаеш кой стои насреща ти, показват какво бъдеще се формира - няма стремеж към ползотворен диалог, няма грамотност, няма желание да разбереш какво ти се казва, пък ако ще да не си съгласен. Точно ти си продукт на "градежа на светлото социалистическо бъдеще", независимо, че не си живял по онова време. По всяко време, дори в най-тъмното, човек може да мисли извън догмата, със собствения си мозък и да го боли за света. Е, у теб това го няма. У много други

..също. Но винаги има светли умове, лошото е, че са по-малко от другите. Повечето побеждават по-добрите. Технологиите са прекрасно нещо, всички ги ползваме, но е нужно човек да осъзнава границите, отвъд които ще стане не по-силен, а по-зависим. Чети, ако искаш, Умберто Еко - той има някои футуристични прозрения, които на са за пренебрегване. Все пак ти желая всичко най-добро и искрено искам светът занапред да бъде по-добър и по- красив.