17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има нужда от малко силикон на джуките!

хахах Билета струва 240€ за българският стандарт ми се струва адски много...

Естествено, че хуманоидите са важни, но не толкова за глупостите по секса, колкото помощ за хора, които имат проблеми с придвижването - слепи, парализирани и т.н. Един такъв робот ще е неоценим, дори да върши само част от нещата - да води слепия, да подава разни неща на обездвижените хора. Болният човек има нужда от 100 процента време на някой, който да му помага, акой може да е асистент 100 процента от времето си?

И сега да видим с инвалидната пенсия колко години трябва, за да се купи такъв "асистент"...

Четох наскоро за един американец, който сериозно се е поболял по тези роботи-компаньонки. Няма майтап, на изложение се влюбил (!) в такъв. Платил тайно немалко пари за персонална поръчка, но проблемът е, че е семеен. Обсесията му стигнала до там, че наел на куклата квартира и заживял живота на мъж с любовница. Луда работа. Мен ми е любопитно едно. Гледали сме много такива филми... Дали ще доживееем времената, в които "синтетичните" ще ходят между нас?! Ще работят като нас, ще изглеждат като нас, ще говорят като нас?!..

Доживяхме доста неща от книгите от 50те и 60те г. Всичко предстои.

Да ,много точно- поредицата Позитронните роботи на Айзък Азимов

Отдавна са между нас синтетичните, даже вече са повече от органичните. Всички политици, футболисти, манекенки и фолк певици. Засега се различават по изкуствения интелект, но скоро и него ще го докарат като истински.

"Токио: Отменен" на Рана Дасгупта. Осмата история - "Куклата". Японецът дори си направи своя собствена и стана тя точно както я описваш ти!

Това може да не е вярно. Вестниците са пълни с измишльотини

Баце ги е поканил тези роботи лично - ще ги оглежда за нови депутати и министри от ГЕРБ. Добри са - слугуват ти, споделяш им всичко без да го снасят на медиите, не им трябват апартаменти с лични асансьори, не ти ядат предназначените за тебе суджуци... Абе - дялани камъни за министри от всякъде са!

petrovito

да, обслужват задници и предници без да очакват нещо в замяна...

Как да му вярваш на това ...IT,като снощи под същата статия имаше 20 (двадесет ) коментара, а сега по обяд откривам само ...2 (два) ... Шменти-капели са тези технологии, и всякакви роботизирани джаджи... Тука има...тука нема...

Как да вярваш на човек като не може да разграничи 2 статии. Да не говорим че не ги е прочел дори. Абе дори заглавията не е. Картинки да се гледа е важно... нали ръкоделчо.

Ох.. доживях от сериозна медия да рекламират "хуманоиден робот-компаньон" Що не кажете направо, че това на снимката е секс робот с копче за изключване..., като последното е най-ценно. С този робот може да се води смислен разговор преди и по време на секс. Поне да бяхте споменали цената му...

Да наречеш dir-ника "сериозна медия"...

Само като гледам снимката и заглавието ми идва наум един виц: - За нищо не става пази кукла - казва клиент, като я връща на продавача. - Защо? Последен писък на модата, изкуствен интелект, красавица! - Ами цяла вечер я кандърдисвдах и накрая ми отказа! Друго си е безотказната надуваема кукла без никакъв интелект.