Първото пълно затъмнение за 2022 г. ще обагри Луната в червено

Майското пълнолуние е известно на народите по света с различни популярни названия, свързани с природните промени на Земята

Обратно в новината

Коментари - Първото пълно затъмнение за 2022 г. ще обагри Луната в червено | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Лунно затъмнение е астрономическо явление, при което Луната напълно или частично от сянката на Земята.".... Ко??

Изобщо от цяла България пълната фаза няма да се наблюдава. Частично закриване на лунния диск ще може да се наблюдава на югозапад рано сутринта на 16 май, понеделник на зазоряване АКО НЯМА ОБЛАЦИ обаче.

Купата в ЧЕРВЕНО !!!!!

На коя дата и година?

За всички които се интересуват, но не са разбрали заради глупаво написаната статия - ние в България ще можем да наблюдаваме само частично затъмнение, от 4:32 до 5:44 часа сутринта в понеделник. Пълното лунно затъмнение ще може да се наблюдава само в двете америки, а частичното само в някои части на Европа и Африка.

Тук пишат чудовищно необразовани, прости хора! Ако бяхте учили уроците си в училище, щяхте да имате елементарните научни познания.

Визирам коментиращите, не автора!

не забравяй, че журналистът е учил в тези същите училища

Обагрена в червено е демоде ! Трябваше да е в жълто и синьо...

Знак Божи.

По-тъпо, некомпетентно и неграмотно не бях чел.

Напълно това бих казал и аз! Никаква реална съществена информация няма в тази статия!

Като не мо жеш да я асимилираш информацията. За мен е много ясна: от София пълната фаза няма да може да се наблюдава защото Луната ще е залязла вече. Същото и за Варна и Бургас.

в статията е написано от къде, къде, кога и какво ще видиш. не разбирам какво повече ти трябва по въпроса. каква "реална съществена информация" ти липсва? пп. ооо извинявай чак сега сгрях смисъла на поста ти. Всъщност ти прилагаш двойно отрицание, с други думи щом "никаква реална съществена информация" определяш че я "няма", щом информацията която я "няма" е "никаква", значи имаш предвид обратното, че имащата информация е някаква реална съществена информация.