Пазарът на смартфони продължава да се свива

Apple заема най-големия си пазарен дял за последните 10 години през второто тримесечие на 2022 година

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

вив какво искате преди 3 години за 300лв се взимаше Amoled вярно с ниска резолюция, но все пак amoled със средно като скорост cpu и горе долу камера. В момента за 300лв. Ужасен IPS с долнопробно cpu и камера..... и после не се продавали. Е то, че хората са дебили.... дебили са, ама явно не чак толкова.

Разбира се меките умения сякаш са важни в наши дни, но това е защото все още са останали от поколението "балъци" които да имат практически технически умения и познания които са рядкост дори сред завършващите технически университети(има и изключения, но тенденцията е такава)...проблема е че се вижда края на епохата на "Ползвай и Хвърляй" - ако искаме да живеем устойчиво ще трябва пак да се научим да ползваме нещата по-продължително, да ги правим ремонтопригодни и да ги поддържаме...

500 кинта за едно ало? Или 2000? Алоуууууу кой е ненормалния?

За какво , нека да се свива , да фалират тия телефони! Че да опасни!

Ами нормално е. Няма как всяка година да си купуваме нови телефони. А и не трябва да си купуваме

могат да бъдат вързани към световен индекс на тъпота. 2-3 хиляди лева за да гледаш последните фалшиви новини в Фейсбук, CNN, BBC, Dir.bg или "с кафето.ком"...

Описанието на всеки нов модел започва с камерите! Е аз не искам фотоапарат който може и раззговори да провежда...

Да , да ги направят по 10000 лв бройката и ще се продават като топъл хляб .Аз телефон ли си купувам или правя първа вноска за кола на лизинг ? 3000 и няма нужда лв .

A Хуйвей где? Или те санкциите не работят. Нали бяха на първо място. Най-добрите. Най-най... нищо че са единствено пластмасата им беше китайска.

Това е пример как работи пазара .Когато някой е добър като цена качество и продава повече , намираш начин да го забраниш . Аз огризки не ям :)

Strikercho

Забраниха ги, щото са жълти шпиони, абдал, хахах! А ти и Самсунг сънуваш, камо ли друго.

Нормално. Това са напълно безсмислени устройства, които освен да усложняват нещата друго не правят. Ало-ало може да се прави и с телфон от 30 лева.

то и микроскоп в ръцете на неанерталец става само за чупене на орехи не ти е виновен инструмента, за това че предлага функции които не намираш за какво да ползваш. много други хора намират за какво да го ползват.

Функционал

Съвременните лекета можете само да ползвате, но не можете един пирон да забиете и един уред да ремонтирате, понеже ръцете Ви са завряни в задниците.

да позная, в сегашния свят забиването на пирони и поправянето на уреди според теб са критични животоспасяващи умения ...

Функционал

След 20 години няма да има кой да Ви произвежда телефончетата, моето момче.