Коментари - Създадоха изкуствени пчели (видео) | IT.dir.bg
назад

Създадоха изкуствени пчели (видео)

Учени от Националния институт за науки и технологии в Япония създадоха първите изкуствени пчели.

Обратно в новината

Коментари - Създадоха изкуствени пчели (видео) | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Как ще ми виреете, недоучили Българският език, журналисти...когато ви опраша с бял мед.

То не било компютри, а компоти. Статията съдържа типичното клише за гениално откритие ритнато в килера и почти забравено за няколко десетилетия. В действителност Божественият дизайн никой човек не може да постигне.

Хм, интересно какви са тези места, на които естесвените пчели не могат да виреят, но има растения, или и те са изкуствени?

Усраните места, с много хербициди и пестициди. Има случай в Китай на ябълкова градина в която НЯМА ябълки защото няма пчели. В района има поля с други култури и от години се използват здраво химикали. И в китайската действителност предприемача се обърнал за съвет към Партията!!! От там му отговорили, да опрашват на ръка. Та вземат и обират някакъв брой цветове. Отронват тичинките, а после с едно меко птиче перце се катерят по дърветата и "погалват" цветчетата.

Ал

Един цели с дрончето си цветенца. Не само, че не е създал изкуствена пчела, ми даже и идея си няма от къде да почне.

Убийте ги бе, забранете ги! Изкуствени са! От меда ще ви пораснат маймунски опашки!

Супер новина! Човечеството еволюира и накрая ще слеем биологичния с изкуствения интелект у хората, както предлага визионерът Мъск, за да останем конкурентни на непрекъснато подобрявания изцяло изкуствен интелект. Освен фаталността от изчезването на пчелите, доста други ще бъдат развенчани през идните десетилетия.

Кога някои хора ще се усетите, че ви правят на балъци? Въртят ви едни и същи съчинени новини за ИИ и бълнуванията на Мъск, ама вие или имате къса памет, или просто много здраво сте прекалили с филмите. А това не стига, че го писаха преди няколко дни, ами и заглавието тотално не отговаря със съдържанието.

И ще можеш да си навъртиш цял маркуч за пишка. Няма да можеш да го ползваш по предназначение, ама какво значение има, след като ще е няколко десетки метра!

Гасподи рестартирай този свят

по голяма глупост не бях виждал....

Ходи в Лайф-а да видиш

След като изтрепаха естествените пчели, основно с ГМО рапицата. Като ефекта бил, че не можели да се ориентират и да се върнат в гнездото или кошера. А в САЩ и изпуснали точно тези африкански медоносни пчели, които били много агресивни и те избили други и изместили популацията. Същата издънка я има в Лондон с катериците, където пуснали канадски и английските изчезнали от там.

То и с Америка е така. Пуснали основно европейците и индианците изчезнали от там на големи територии - например САЩ. ;)

И ка са изчезнали индианците след като са станали 6 милиона, а са били под 400 хиляди, когато европейците стъпват в Северна Америка. При такова "изчезване" всеки вид ще се чуства прекрасно.