Пентагонът е недоволен от премахнатите ботове в Twitter и Facebook

Фалшивите профили са се използвали за провеждането на психологически операции

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

значи кво излезе сега, че "троловете на Русия" са ботове на Пентагона хахах

Кой ще мие мозъците сега? Току виж троловете поумнели

Ъъъъ...кво беше тва фейсбук, онуй другото, че и третото, дет се състезават за мис(ис) Изкуственяк? А може би онова четвъртото, и петото, с клиповете с глупостите? Един ден просто нормалните хора ще дръпнат шалтера на всичката тая простотия, и ще върнат интернет на нивото на АПРАнет, в изпълнение на първоначално зададената и функция, и ще установят че всичките тия ужасни параметри на всякакви лаптопи, смартфони, таблети, и останалата електронна скрап не подобряват качеството им на живот, нито им носят лелеяното щастие. Зомбираните ще се освестят, и ще установят, че да изпиеш кафе с някой някъде, всъщност можело и да е приятно!!!

Яко дезинфо, всичко е собственост на Пентагона , защо е налице тоя монопол хардуер софтуер , щото всички други са не са достатъчно интелигентни да произведат ли хехе , глупости както винаги.

Ужас , изтрили са демократичните ботове ... бахти изродите.

се е простил със 70 милиарда долара от личното му богатство;)

Разговор между Туитър, Фейсбук и Пентагона: - Манааме ботовете. - Е, що ги преманахте, бре? - Епа, не ни требат. - Ма на нас ни требат. - Епа, направете си ваши. - А, скоро и вас че ви манем.

Какво е "преманати"? Ако беше понеделник, щях да го разбера Гогов, ама по средата на седмицата....

Днес е последния ден от седмицата

Ето един бот.

Бойни командири на Пентагона провеждат операции у фейса и туитър??? Тежко ранени и жертви дали има? БОЖЕ, до къде я докарахме таз Земя!!!

Типично по американски когато се ограничи,забрани или премахне нещо което е в полза на янките, рев до небето,но когато е насочено срещу някой друг е демократично,необходимо и правилно!Примери колкото искаш действията на САЩ срещу Русия с газта и нефта,Китай с търговските мита и Франция със поръчките на Австралия за бойни кораби!Срещу Русия и Китай е разбираемо понеже са от другата страна,но срещу французите си беше чист удар по топките въпреки че са партньори!

Нещо не си разбрал, бе тъпак! Естествено че са недоволни, но за разлика от Руслямска държава и Китай не ги глобяват и конфискуват. Не ги натискат те самите да правят ботове и да следят населението, както в тоталитарните държави. Военните били недоволни и трябвало да търсят други начини и методи да си действане.

Тъпак може да викаш на баща си в случай че тая която те е родила се сети кой от всичките е той!И типично за такива като тебе ти нищо не си разбрал но се пънеш да коментираш колкото да си в играта !