Коментари - Пентагонът обяви какви оръжия е пратил на Украйна | IT.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много кравар много нещо в тоя сайт....Простотията е безгранична като космоса-А.Айнщайн!!!

Янките така се бият само като пращат оръжие. Така беше във Виетнам, Корея, Афганистан,Ирак, Либия, Сирия и много др. на терен вървят след местните бунтовници . Дори войната да се разшири в натовски държави янки няма да видим на на първа линия, те ще са в командването, а балъците като нас ще са на първа линия. А що се отнася до хохлите скоро няма да има кой да стреля с тези оръжия.

По принцип - бие се този, който е бил нападнат. Докато не ги е нападнал, руснаците на практика са били съюзници на Хитлер - делнали са си Полша, разменяли са суровини от СССР срещу машини от Германия и т.н. И чак когато фюрерът е атакувал Русия, са се сетили, че тоя хич не е добър човек и са ревнали на Америка за помощ. И да - САЩ са им помагали и то много, на практика са хранили и обували Червената армия през цялата ВСВ, самолети, алуминий, взривни вечества, 400 000 камиона и какво ли не. Много ясно, че руснаците са се били - на тяхна територия се развива войната, те страдат най-много, кой според теб да се бие?

бъдете сигурни, че това въоръжаване и грачене срещу Русия, само удължава агонията на украинците. Америка запада щом се чувстват толкова силни да обявят война на Русия, ама шубето е голем страх нали, защото, бързо могат да станат разораната целина като Украйна, дори и помен няма да остане от тях! Али знаете какво е казал Путина....защо да има свят, след като Русия я няма!

Тогава изпраща оръжие противозаконно. Парламентът разреши само ремонт на военна техника и индивидуални средства за защита.

Като стар Москвич в рядко лайно

Услушва се в Украйна като заблудена свиня в папур.

Въпросът е всичко това да стигне до получателя си, което е много съмнително. Тази стратегия едва ли ще доведе до скорошен край на войната и крие опасен и лош вариант на развитие. Някои от средствата, които се предоставят са такива, че могат да накарат Русия да втвърди тона и да включи в играта далеч по-мощни оръжия. Лошият вариант е, ако Украйна с получените от Запада оръжия вземе та удари Кримския мост. Не знам дали се сещат какъв може да е отговорът на това.

Ке го гризнете украинския сланинен....когато пристигнат английските крилати ракети до 275км. Британия не иска да доставя по-далекобойни. Тези ракети се използват срещу кораби и срещу наземни цели(като кримски мостчета).

Скоро и дириктно в Кремъл ще падат ракети.

При тази ситуация Бретанея ще стане легитимна цел на Сармата. Тогава очаквайте потъване на UK в атлантическия океан.

Нали великия СССР спечели ВСВ без ленд-лийз? Нали американската помощ към СССР не било нищо особено? Значи великата RоSSia няма нужда да се бои от някакви си 33 милиарда помощи за Украйна.

Помощта,която СССР е получил е в размер на 4% от всички оръжия използвани през Втората световна война. Тя е била навременна, но всичко е платено до стотинка.Сега Русия воюва с около 15% от капацитета си и няма за цел да превзема Киев и Украйна.

Лъжливо русофилче, голям ти е носът.

/Кабаева го е научила как се прави !/ И да обяви всеобща мобилизация и война на Света !!! Не може вечно да се крие зад гърба на ДНР и ЛНР !!! И касапницата / Кланица номер 5/ ще започне!!!

Защо на проруските коментарии не работят плюсовете а само минусите??? Такава пропаганда не бях срещал!

над 700 бойни дронове-камикадзета Switchblade Ей на това съм фен. Малък, Носиш си го в раницата. Сгъваема установка, приготвяш го за атака под минута. Скорост 185 км/ч, лети до 15 минути. Струва 6 хил долара и отнася машина за 4-5 милиона долара. Екипажа отделно. Докато ония се усетят, какво става и от къде им дойде, сгъваш стойката и изчезваш.

Промит мозък! По-скоро промита куха кратуна си! В Украйна има точно толкова нацисти, колкото и по другите държави. Истинските нацисти в Украйна, лековерни ми тъпако, лежат под Луганск, Донецк, Черно и Азовско море. Нацисти за трилиони долари!!!!!!!!! А и друго....я обясни, как защитават себе си? Те в Русия ли защитават себе си или най-нагло са нахлули в чужда държава?

И кой сега подклажда войната???

Дето нахлу на чужда територия. Ако руснаците се махнат от територията на Украйна война няма да има.

Защо САЩ не се махнат от там?! Америка е далеч от Европа. Защо държат военни бази навсякъде по свта и се издържат само от войни. Скоро това ще се промени. Без САЩ империята на злото, свтът ще е по-добър.

Американските войници не са окупирали Украйна. Именно руските войски са окупирали части от Украйна И продължават да се бият с украинците. Много сте жалки когато използвате приказките на Сталин след като превзе половин Полша и се прегърна за пореден път с нацистите.

Ти колко американци преброи в Украйна?

Тебе ако някой те пребие на улицата, а полицията отстрани стои и гледа, без да се намеси, за да ти е по-кратка агонията как ти се струва?

струва ми се че куките са остри.

Ще Бъде много по-драматична! Ще видим колко ще останат живи да се върнат у дома в Сибир!

Американците са никой - обаче видиш ли японците повреждат и потопяват с атаката над Пърл Харбър повече бойни кораби отколкото има цяла Япония. Желязна логика на малоумно хлапе. И да ембарго беше наложено над Япония и над Германия- що не трябваше ли? Трябваше да помагат на японците така както Съветския съюз помагаше на германците ли? За зверствата на японците срещу китайците предполагам дори не си чувал. Сега за атомната бомба хлапенце. Японците по това време очакваха американски десант и обучаваха жени и деца да се бият с тояги ножове срещу американските войници. Идеята прогласена на заседанието на японския генерален щаб е да пролее толкова американска японска кръв че да принудят американците да се съгласят на техните мирни условия. Изправени пред перспективата да сравнят цяла Япония със земята и да се наложи да извършат геноцид над Япония с цената на стотици хиляди американски животи-американците решиха да използват атомната бомба. За времето си правилно решение. Доколко е била правилно след всичко което знаем в момента е спорен въпрос. Все пак трябва да си има в предвид че по това време никой не е знаел Какво точно прави ядреното оръжие. Американците А и не само те са го възприемали просто като една много голяма и много мощна бомба.

Всичко това е доказано и документирано и нито японците нито американците го отричат.

Даже се молят някой добър американец НАНОВО да реши да им пусне атомна бамбичка, че тя идва от ПРАВИЛНИТЕ приятели ... И щом е така - добре дошла е ... Американската имперска политика САМО е маскирана под фасадата на "демокрацията" - там народът НЕ УПРАВЛЯВА [ ако и думата това да означава ], управляват корпоративните интереси. Справка -> https://business.dir.bg/banki-i-finansi/nay-bogatite-amerikantsi-dobaviha-novi-6-5-triliona-dolara-kam-smetkite-si

Ако не беше Русия, Япония и след атомните бомби нямаше да капитулира. Япония капитулира заради дву милионата Червена Армия която ги подгони през Манджурия.

И това според кого? Според тебе според Путин или? Япония капитулира именно заради атомните бомби и заради гаранциите дадени след това на японските преговарящи че императорът няма да бъде пипан. Учи малко история хлапенце а не карай само на руска пропаганда. Щеше да знаеш например и за зверствата извършени от червената армия на българска територия. Подробно документирани в архивите на БКП

Абе тъпак, Япония капитулира н другия ден след втората бомба, котгато реално започва съветското нападение срещу вече предалите се японци. Гледай датите тъпако. Наглите руслямци се възползват от капитулацията и завземат огромни територии без бой, а после нагло лъжат че те са били накарали Япония да се предаде.

И генерал Лебед начело на 60 километровата колона напускаща Авганистан през 1989

Едно да си пратил,друго е колко си получил по време на война.Трябва вече да мислим като ги приемаме тези украинци-мъже,защото стават по брой повече от нашата армия.

Мъже украинци са тези с двойно гражданство и тези с български паспорт. Нещо против бесарабските българи ли имаш?

Веднага (нерегистриран) "Японците искаха да завземат територии в Китай и индокитай." Японците вече бяха в Китай. "Опасяваха се че американците ще им попречат и тъй като знаеха, че няма начин да издържат война срещу американците решиха да нанесат огромни щети на американците с идеята да откажат американците да воюват." По това време Сащ бяха НИКОЙ на свтовната сцена но това не им попречи да спрат доставките на нефт и Япония да се мобилизира срещу тях. А в края на войната, съвсем не нужно и безмислено им хвърлиха атомни бомби. Сякаш искаха да кажат на света,че те са новите нацистки господари. Други въпроси?

Била никой на световната сцена? Ти дрогиран ли си или да?

Защото тъпако икономиката им тъкмо излизаше от Голямата депресия. И беше ориентирана към производство на стоки за населението а не за армията. Отделно до тогава те почти нямаха армия.

Точно най-мощната икономика в света произвеждаща огромно количество стоки.. И разполагаща с флот по мощен от този на англичаните. Добре хлапенце съгласих се само че едва ли някой друг освен платен руски трол ще повярва на безумните ти писания.

За нас е най- важно, санкциите да продължат 50 години. Така ще се отървем от отровното руско влияние. Санкции до дупка. Слава на Байдън и Сорос! Путкин лапа англосаксонски бахур.

Изпращат си боклуците в Украйна

Такива дето руснаците ще ги тупнат с някоя ракета още докато пътуват :)

Ха дано, ама надали!

Чета новини не от бг клоаките и се информирам, до сега бая доставки са дали фира много пред ида стигнат до местоположението си.

И откъде четеш тия новини? От правителствените руски медии които твърдят че в Украйна няма война?

Украѝнците още не знаят, че ще станат бананова република като България. Без собствено производство, без собствени фирми за газ, петрол и дори земеделска култура. Американците ще “инвестират” там. А Украинците ше ходят на гурбет в чужбина и ще се редят за визи на послоството. А комендианта ще чете лекции в американски университети. Най-трудно се излиза от собствения филм!!!

Като чехите и поляците?

Украинците ще имаха досега предостатъчно работещи заводи. Пък руските олигарси бяха така добри да предоставят собствените си средства за да има с какво да се възстановяват след войната. Да не забравяме и парите които ще трябва да плати Русия под една или друга форма.

Младите украинки, които могат да раждат или имат малки деца ВЕЧЕ са в приемните държави от ЕС... Дали ще се върнат обратно?.. По-вероятно е след края на войната и съпругът, ако е оцелял и украйнката, ако не е намерила заместител да се внедри и той ... здрави, прави, готови за бачкане и подмладяващи Европа с бели хора, а не с месопотамски мигранти. Добре дошли, както казваше баба Меркел.

Смешни бройки мислите, че ще спрете Русия?!?!?!? Те сега започват войната и спирачки няма да има!!!

Току-що получаваш 15 години в руски затвор за това че говориш за война. Споко моето момче украинците и без тия неща спряха руснаците.

САЩ от 8 години търпеливо чакаха путлерските мародери да се хванат на донбаския капан и дочакаха, сега вече на рашистите бавно и славно ще им го набиват до пръсване. Хахаах, ще ги спукат!

Отчаян опит да се спаси потъващата америкатска военна индустрия.

Дали е първи, дали е последен, важното е да е успешен!

Русия няма нужда да използва ядрено оръжие - няколко десетки свръхзвукови ракети (които всички признават че ги има само Русия за момента и срещу които НАТО няма начин за противодействие) по командните центрове на запад и военните доставки към Украйна ще спрат. Опасното следва после, защото ще последва удар с ядрени бойни глави, които дори руснаците да прихванат далеч, пак част от нашата планета ще остане безжизнена. Бог да ни е на помощ !

Затова ли Путин изпитва неистов ужас от ракетите томахоук? Че даже беше поставил под условие да ги махнат от различни държави близо до Русия.

Руснаците имат Калибър, които са даже по-далекобойни, но пак вършат същата работа. Ако едните можеха да победят другите, отдавна да са се сбили :)

Я ми обясни Как се биеш с ядрена държава? Защото американците и руснаците още не могат да го измислят.

Има грешка. Пентагонът обяви какви оръжия е пратил чрез Украйна на Русия. Щото укрите вече бягат и захвърлят всички за да не им тежи. Но според амеикано-фашистката пропаганда, вече са обсадили Москва а Путин се крие в бункер. Чудя се дали ваксините или американското ГМО ви прави толкова прости и глупави същества! Защото вие не сте хора, щом подкрепяте американската война в Европа и света

Ма верно ли САЩ, а не Русия нападнаха Украйна? Или Путлер е американски агент и нарочно нахлу, по американска поръчка в независима и суверена държава ?! Или просто беснееш че някой помага на Украйна а на Путлер му разбиват ченето вече ?

Верно бе!!! САЩ обучаваха и въоръжаваха изродите избили над 14000 души в Донецк и Луганск. Убедиха зеленското чудовище,сатрап и американска подлога да струпа войски от изроди по границите на народните републики и така примудиха Путин да ги изпревари с няколко дни. Чудно защи ли тази информация е известна само на свободния и прогресивен свят.

Допреди руснаците да нападнат Украйна жертвите в Донбас бяха общо 14 хиляди военни от двете страни. Пише го навсякъде моето момче. Даже руските медии го пишеха това нещо преди Путин да нападне.

Верно си голямо путлерско зомби 14к човека загинаха заради алчността за земи на ботоксовия гном, който разпали тази война От които половината са военни Другата половина са и украинци и проруски украинци Чети и нещо по-различно от държавни путлерски "медии" които даже и в момента казват че война няма!

Да вземат да пратят и малко украински войници, че са на привършване.

На привършване ти е мозъчното вещество.

Не поставяй каруцата пред коня! В статията го пише, в момента се обучават в Германия!

Съветския съюз оказва всестранна помощ на Хитлер. Нацистките офицери се обучават в Съветския съюз а първите немски танкове са произведени в Съветския съюз за да се избегне нарушаването на забраните за притежаване на танкове от нацистка Германия. Доказано и документирано. Хитлер напада Полша от едната страна Сталин напада Полша от другата страна. При срещата на двете армии нацистки и съветски офицери празнуват заедно и вдигат наздравици за победата над Полша. Доказано и документирано. Сталин превзема половин Полша а след това обвинява Америка и Англия затова че е превзел Полша-да ти прилича на думите на Путин или не можеш да мислиш дотолкова? Идеологията на Хитлер се нарича националсоциализъм. Идеологията на Сталин Путин и комунистическа Русия и Съветския съюз се нарича социализъм. Единствената разлика между двете идеологии е че Хитлер все пак допуска някаква частна инициатива. Та какво ще искаш още да прочетем хлапенце? Може би искаш да прочетем архивите на БКП-където подробно са описани зверствата на червената армия извършвани на българска територия? Или списъкът с жертвите на комунистическия режим инсталиран в България от Съветския съюз? Хайде кажи хлапенце какво искаш да прочетем?

Като ще четем документи, я ми кажи тогава защо Япония нападна САЩ? След като ги дели цял океан!

Японците искаха да завземат територии в Китай и индокитай. Опасяваха се че американците ще им попречат и тъй като знаеха, че няма начин да издържат война срещу американците решиха да нанесат огромни щети на американците с идеята да откажат американците да воюват. Други въпроси?

НАТО утилизира старите си оръжия на територията наречена Украйна, и при това му плащат за това. Голляма далавера!

Има грешка. Пентагонът обяви какви оръжия е пратил чрез Украйна на Русия. Щото укрите вече бягат и захвърлят всички за да не им тежи. Но според амеикано-фашистката пропаганда, вече са обсадили Москва а Путин се крие в бункер. Чудя се дали ваксините или американското ГМО ви прави толкова прости и глупави същества! *Защото вие не сте хора, щом подкрепяте америка

сащ са световният жандарм не смятат другите по света за хора психари

Слава Україні! ( на български Хуй за Окраина)

Интересно какво мисли американския народ за тая "ПОМОЩ" ?

Те немислят бе брато! Те просто нямат мозъци.

има версии,че ще се предизвика гражданска война в щатите така като гледам народите не биват питани за нищо нещата могат да се изтърват после ще ходим да помиряваме американските бандити помежду им

В началото на ВСВ американците не са подкрепяли участието на САЩ във войната ( 83% са били против да се мешат в делата на европейците). Имало е и доста американци, които са харесвали Хитлер. След Пърл Харбър за броени дни се записват над 1 милион доброволци. Иначе казано, народът ( америкамцкия, българския, руския и т.н.) е сбор от овце, а както занем мнението на овцете не е меродавно за овчарите. Мога да Ви дам примери и от руската история - там често падналия "цар" се обявява за предател. Такава ще е и съдбата на Путин - сега го подкрепят над 80%, но падне ли ще е поредния "предател" на Русия - редом до Горбачов, Елцин, Сталин.....

Сега има и малко пропаганда ... та ... общо взето все тая.

Много си малък и по всичко личи че си завършил някой пуц он лайн. Почети малко повече, опитай се да мислиш и тогава си давай мнението.

Именно ти платено руско тролче не можа да отговориш на нито един от въпросите които ти зададох. Не знаеш каква е разликата между националсоциализма на Хитлер и социализма на Сталин. Хитлер анексира съседните държави с мотива че помага на германците в тези държави и премахва гадните евреи както казваше. Путин нападнал Украйна окупира части от Украйна с твърдението че помага на потиснатите руснаци и се бори срещу нацистите в Украйна. Къде е разликата хлапенце?

Малко е това! Само от показния и военно безмислен опит по дебилния съвет на британците да се вземе пак, макар и временно Змийския остров, укрите загубиха: 4 самолета, 10 вертолета, 3 катера и 30 дрона Байрактар, 9 от които ударни.

Нали още преди месец руснаците бяха унищожили цялата авиация на украинците?

Русия е огромна, ама Европа каквато е безпомощна може да осъмне изкристализирала.

Джавелините не са много търсени на черният пазар. Търсят се стингъри, рпг, уреди за нощно виждане и голямокалибрени картечници и муниции за тях. Основни купувачи наркокартели, малки и средни терористични груипи. Изкушение да си купиш нов джип, само с една малка лъжа, че си стрелял срещу руски хеликоптер е много голямо. Това е така, защото срещу подобни купувачи се воюва с хеликоптери и бронирани автомобили.

Брех как го разбираш "черният пазар "

Ползвай ТОР, няма нужда да си телепат

Много си наивен бе господине. Русия каза ясно кого и за какво ще напада. А именно да прочисти Източна Украйна и да разбие фашистките хохленски организации. Нато каза официално че не ще да се бие с Русия (защото ги е страх), а в същото време дава оръжие за милиарди на хохлите да гинат за американските интереси. Ето това е курвенско поведение. Имаше един лаф че "курвата е тип мъжко поведение" (ако не ти е сложно да го разбеш).

Твоята любима Русия повтаря думите на Хитлер. Нато не се бие или по-точно не размазва руската армия поради вероятността от ядрена война, при която ще загине целия свят включително и вие платените руски тролове. И понеже повтаряте като папагал-каква е разликата между националсоциализма на Хитлер и социализма на Сталин и Путин? Каква е разликата в двете идеологии? И защо Съветския съюз оказваше всестранна помощ на лошия Хитлер и лошите фашисти нацисти преди Хитлер да нападне Съветския съюз? Защо са детските и нацистките офицери се прегръщаха празнуваха заедно и дигаха наздравици?

Русия обяви за луди , всички , които смятаха , че не правят учения а ще напдат Украйна муахахахаххахахах

САЩ най-обичат да водят войни далече от държавните им граници, щях да напиша от територията им, но според тяхната логика това е целия свят...

То и нямат много избор

Не Русия обясняваше наляво и на дясно че няма да напада ! После стигна до 10км от Киев и започна големия кур за русия :) Сега няма никакъв руснак на повече от 60 км от руската граница дори руснаците родени в Украина станаха украинци Ала Пугачова избяга от русия :):):) Ти наистина ли се пробваш! Русия с Мустакатия беларусец и нашия зелен чорап в глас обещаваха ча за 3 дена киев ще е руски :):):):). Нали нямаше да преговарят с наркомана фашист :):) Нали денцифицираха Киев :):)

Тази война се очертава да приключи бързо. Украинската армия след като придобие капацитет, което според Зеленски ще стане към 15 юли, ще я приключи максимум за месец. Победа за Украйна е ясно какво означава, за разлика от победа за Русия. Украйна не иска чуждото, тя не дава своето! Победа за Украйна означава, че с отвоюването на временно окупираните територии, с признаването на териториалната цялост на Украйна от страна на Русия, на нейната независимост, правото й да участва във военни блокове, да разработва собствено ядрено оръжие, военните действия ще приключат! Украинската армия няма да навлезе на руска територия, тя няма да изпадне в ролята на окупатор!

Долен чуждопоклонник! Вън от страната! Грабвай пушката и ходи при зеления като толкова му се радваш

Той да не е русофил бе та да е чуждопоклонник

1. Аз съм патриот и подкрепям Украйна, защото не желая Русия да освобождава и моята страна! 2. Украйна не е опряла до моята пушка и няма да мога да съм й особено полезен, тук четем за каква техника иде реч! 3. Ще помагам на Украйна по друг начин!

Би ми се искало да е така, както го описахте ( донякъде симпатизирам на украинците) , но няма вариант Русия поне частично да не постигне целите си. Чисто политически, репутационно за тях ( руснаците) няма вариант да се откажат и да се изтеглят от Украйна - независимо от цената, която ще платят. За съжаление войната ще продължи дълго - това е стратегически подкрепяно от Запада. Украйна в случая не е важна. Важно е Русия да излезе икономически и военно обезкървена от тази война, а след смяна на резума в което в Москва ще дойдат западните икономически акули.

Да не се поддаваме на конспирации, че с тази война има нещо общо Запада! Никаква полза няма Запада от дългата война, а Русия пак ще бъде изтощена и по-лошо, унизена. Разбира се, че Русия не може да си позволи такова унижени, тя ще бъде принудена, това е даденост, защото воюва срещу целия свят!

Бързо ... Едва ли. Ако искаше джуджето щеше да я е приключило бързо - на първи ден трясва с ракети основните подстанции [ електроцентралите сами ще спрат, влакове = няма да се движат, основен парк е електровозен ] ... на втория - пак по същия начин газовите помпени станции на Запад от собствената си граница и ЕС спешно му пуска Северен поток и на третия - комуникационната структура... от там нататък щеше да е бъркотия пълна, особено за цивилното население... Явно идеята му не е баш такава... ама кой да ти каже какво му се върти в главата.

Не ми е ясно кой с кого воюва???

САЩ и Русия

Само руснаците търпят загуби пък американците още не са дошли.

Те американците нямат намерение да идват. Изобщо и през ум не им минава.

Аз събирам подписи да пратим на Украйна нашите F-16. И осемте! С всичките 12 ракети. СЪЛАСНИ ЛИ СТЕ?

И да не забравиш портрета на Путин със себе си.

Аз ГО лъскам пред портрета на Байдъм Но на теб щом ти харесва Путин, твоя си работа. Все пак той е мъжкар!

""Все пак той е мъжкар!"" - хахахахаха :) Верно..да ходиш на токчета и с пълна зурла с ботокс е много ''мъжкарско'' - ама изобщо, изобщо не е педалско! :D :D

След среща на НАТО се взе решение всяка страна да отделя по минимум 50% от БВП за "отбрана". САЩ ще предоставят специални цени на оръжията за България - плащаш 10 евентуално получаваш 2, офертата е валидна до изчерпване на количествата!

А пък службите взех решение вместо да арестуват и съдят руските подлоги в България да ги натоварят на влака и да ги пратят доброволци в руската армия. За да не кажат руснаците че не им помагаме.

Пентагонът обяви, че ще води война с Русия до последния клет украинец, а след това може би и до последния поляк.

Поляците с радост ще се хвърлят срещу Русия. Винаги са били на нож

Руснаците случайно да не гръмнат по полска територия. Щото поляците няма да питат НАТО може ли а ще размажат прехвалената ви руска армия.

Имат прекрасно въоръжена и обучена армия. Поляците мразят руснаците и с право. Но платен руски трол като тебе няма как да го знае.

хахахахахахахахахаха. Украина с старите железа неподготвена и неподкрепена от никои ви изтласква хахах. Представи си само Полша без цялото нато само самолетите им са мамата си джаска .2 украински хеликоптера влизат в русия и правят каквото си искат представи си 30 Ф35ки :):):)

......абе не е точно така ама хайде щом си решил че Индия ще подпомага с оръжия путлеристан,....нема лошо, така де да му мислят наташките че пак няма да има пари за чорапогащи и това не е лошо ще са още по лесни!

Убийствена помощ.

Истината е в дроновете. Вече дори се произвеждат със стелт технологии. Изключително коварно оръжие с риск за човешкия живот - нула! Новите разработки къртят. Достига височина до 16 000 метра, максимална скорост 740 км/ч, издържа до 18 часа (!) в небето или 30 часа без амуниции ( разузнавателни мисии), носи 3 тона ракети под себе си. За какво си говорим изобщо?!

За пари.

Да, често се срещат. Към днешна дата руснаците са свалили над осемстотин дрона.

Украйна дори и с доставките не е имала никога 800 дрона за да ги свалите.

Сериозно ли, бе? Щото руснаците обявиха, че са свалили 123 с което предизвикаха бурен смях сред украинците, защото не разполагат и с половината от обявените свалени. 2019 Украйна разполага с 52 дрона и сключва договор за доставката на още 6. Това е! Другото е пропаганда за такива като теб. А ти, тъпоъгълно говедо даже ги разду и до 800. Уникални тъпаци сте, от Индия ти го казват - тя имала само 30 броя.

САЩ разполагат с 390 в армията си. Как си с главата?

Ще ви я повтарям доста често да си знаете. Беше изключително показателно, че вашия Путин беше сам на трибуната без чуждестранни официални лица. Това по повод мокрите ви сънища че Китай Индия и не знам още кой щели да осигурят пазар на руснаците. Щели да и помагат. И другото показателно че нямаше нито един българин в деня на победата да излезе с плаката на Путин в подкрепа на войната.

Русия ще изпрати ракетите както следва: -2 бр Сармат за ЮК -2 бр Сармат +3-4 Искандер на Франция -3 бр Сармат +4-5 Искандера за Германия -6бр от "Големите краставици" и 10 бр Сармат (равномерно разпределени) за САЩ *Всичките с ядрени бойни глави

Така е. Мечтите са безплатни ;-)

Русия има огромно желание да превърне собствената си територия в радиоактивно стъкло?

Болен мозък си!!

Празничен залп по-случай 9-ти май https://www.youtube.com/watch?v=fZ-xcWoGC2E Украинска артилерия изпраща российски воини при пра-дядовците им във Валхала... те понеже повечето са будисти и мюсюлмани и комунисти най-вероятно в Нирвана, Ислюмисткия рай с 900 руски девици или просто в сауната с Маркс и Ленин

И Reaper-и, но още работим по update на специалния firmware за украинската армия. До края на Май ще бъдат изпратени и те!

ако питате мен, изненадващ удар с атомно уръжие по Русия и да се приклучва с тази червена сган. От тях произлизат всички БГ проблеми!