Пентагонът представи новия стелт бомбардировач В-21 Рейдър (видео)

Макар да прилича на В-2, след като влезете в него, вече няма прилики, каза Кати Уордън, главен изпълнителен директор на "Нортроп Гръман"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Нортроп-ГрЪман" кърти мифки и слага плочки!

Краварите да си пазят хвърчилото по-далече от Сърбия!!!! Те имат опит в свалянето на прехвалените невидимки на САЩ!!!!!

Идиотче, много отдавна взехте да се повтаряте русофилите с това "Извинявайте, ама не знаехме, че е невидим" и станахте скучни. Първо - да ти обясня, че Ф 114 е свален заради повреден и неприбрал се люк на бомбения отсек, което нарушава геометрията на самолета и съответно стелт способностите му и второ - като са голяма работа сърбите с техни съветски бракми, нещо да кажеш за свалените им мигове и то на мига, както и на земята. Резултат - един свален американски самолет и то поради повреда срещу почти всички изстребители на Сърбия. Ти си типичния комплексар Ганьо, който също като феновете на отбор паднал с 10 на 1 казва: "паднахме, ама какъв гол само вкарахме". Тъпак!

типичен представител си на Дебилна България... мразиш българите, хората са ти ганьовци, и си готов да лижеш задника на всякава западна измет

LOL, руснаците изгубиха половината си авиация над Украйна а умствено изостаналите руски слуги продължавате да си врещите за единствения в историята свален stealth самолет. Отде ви изравят бе.

Кремльовсите орки имат по-добър безаналогов бомбадировач и е толкова невидим, че дори и орките не могат да го видят. Нещо като Т14 Арматата която е толкова невидима, че не можем да я видим на бойното поле в Украйна.

някой все още си спомня за странните триъгълни хвърчащи неща, които се наблюдаваха из Европа в началото на 90-те години на м.век? Сега преглеждам снимки от онова време и... странно съвпадение с тези самолети. Май по-скоро ги снемат от въоръжение или вече са заменени с нещо друго. И, още. Прави ли ви впечатление странното поведение на САЩ по отношение модернизацията и производството на ядрени оръжия? Няма нищо по въпроса, което ми навява мисълта, че ядреното оръжие за САЩ вече не е актуално.

Черните триъгълници са стара НЛО легенда, която продължава и до днес. Възможно е тази НЛО истерия да е създадена именно за да прикрие тестовете на подобни самолети. Свидетелите на тези триъгълници със светлини в краищата твърдят, че не се държат като самолети, а се носят бавно и безшумно и мигновенно отпрашват нанякъде.

Най-важни,са системите за противо самолетно и противо ракетно унищожение. Имат ги някой и това са тези с най-малко ядрени ракети. Които натисне,завърти копчето или бутона за старт на ядрената ракета е самоунищожение..........

Планирани 100 самолета по 700 милиона долара бройката.... Но по -вероятно е да е поне 1.5 милиарда бройката... От Б-2 има само 20 броя произведени до сега, като също бяха планирани поне 100. Най-много бройки САЩ имат от Б-52, образец 1952 г. на който предполагат че ще бъде празнуван дори 100 години юбилей на въоръжение. Цената му е само 8 милиона бройката...

Няма как цената на B-52 да е 8 милиона! 80 млн. би звучало по-реално, но пак е малко. Цената му се движи между 150 и 250 млн. долара

Според Уикипедия: B-52B: (основен модел 1952 год.)$14,43 млн. B-52H: (модел 1962 год.): $9,28 млн B-52H: (обновен модел 1998 год.): $53,4 млн.

Всеки който владее висшата електроника и около земното пространство плюс лазара е най-напреднал. Ракети ,самолети бомби и тем подобни са минало за жалост

Соросидчетата пак се захласват по картинка

По картинки и анимации се захласват други, справка: анимирани ракети и дървени самолети (СУ-75 шахмейт или по-скоро шитмейк )

Троловете руски Нямат кинти за закуски Мамицата им проклета По големи к*рви са от лозановата Николета Защо комунизма няма да се върне: 1. Никой от ръководството на бсп не се вози в руска кола. 2. Няма руски комбайни. 3. Няма руски трактори. 4. Няма руски автобуси. 5. Няма руски влакове. 6. Няма руски компютри. 7. Няма руски монитори. 8. Няма руски телевизори. 9. Няма руски перални. Няма нищо руско. Има глупаци които все още гласуват за бсп САЩ уверено заявиха, че скоро ще бъде готов вируса срещу тъпите русофили. Той нямало да атакува мозъка, защото русофилите такъв НАПЪЛНО ОТСЪСТВА. Вот как пашет свиноферма кремлеботов - нацистов и проститутов : https://www.instagram.com/p/B8bVJuQF33t/?igshid=ybeq1l6q70v2

Рогозкин веднага отговори на предизвикателството и нарисува една Звезда на Смъртта на коляно.. ебати пича

Сещам се за едни цитати ... "Тези само за оръжие мислят" "А телевизор - кога ?" :D :D

По - добре се сети, че си идиот!

_stankow

Леле, какви обноски !? Защо се нервирате ? Аз само цитирам ! Не са мои думи ! :D :D

Не се прави на ударен по тиквата! Всички знаем, че си миризлив русофилски плъх. Кои предмети от бита не са открити от САЩ или от други държави от Запада, бе говедо? Кого ще манипулираш с това "Аз само цитирам". САЩ освен оръжие са открили и ваксините, които са ти били след като си бил издрискан от майка си. А сега кажи какво полезно за човечеството са направили ватенките и какви лекраства против рак например са открили, тъпако?

_stankow

Борис Виждам, че сте ходили на курс по добри обноски. Но групата за начинаещи е била запълнена ... :D :D

Станков, не ме анализирай, ами извади контрааргументи, но нямаш такива! Колкото до добрите ми обноски, притежавам такива, но ги пазя за хора, които ги заслужават, а не за предатели русофили и майкопродавци като теб.

Лендлиз на САЩ за СССР включва и 40 МИЛИОНА дози ПЕНИЦИЛИН, блядь. С тях са спасени милиони съветски войници и граждани. ..когато в СССР НЕ СА ЗНАЕЛИ КОКВО Е ТОВА АНТИБИОТИК, мать твою.

Всичко което се представя във воените новости е остаряло. Новите неща не се представят

Колко трябва да си русофил за да не видиш, че си кроманьонец. Една Украйна с истински мъже о дребно западно оръжие, няколко хаймарса, джавелини и дронове разкатаха играта на кацапите.

нямаше нужда братята американци да пръскат толкова пари. и обикновен летящ пулверизатор с фипронил щеше да е достатъчен да унищожи червените хлебарки :- )

Айде тия пак дръпнаха поне 10-15 години напред чертата.

Утре ватенките изкарват 7-мо поколение,сигурен съм...

На картинка ?

7мо пиколение спирт от лосион.

Ама те изкараха Чекмейт, или по-скоро Шитмейк. Вярно дървен е, но е много по-добър от всичко нарисувано досега.

него ми дайте - веднага и поне ескадрила......

Колкото и да съм против Путиновата престъпна група, няма как да отреча, че в подобно представяне на самолет, който се явява модерно оръжие, има нещо много извратено.

“Страхът от оръжията е признак за забавено сексуално и емоционално съзряване.” Зигмунд Фройд

А китайците и руснаците знаят ли, че е невидим?

Ще разберат скоро ..

Президент Си ви изпраща поздрави. Китай има супер пво, която. " вижда" вашите стелт самолети. Същата разработка имат и руснаците.

Да, така стърдяха и руснаците в Сирия, но Израел пропдължава редовно да бомби каквото си пожелае, докато супер ПВО-то мълчи.

Имат, имат ама нямат

Гаранция, че е пълен със съветски електронни компоненти.

Той и стелта му е съветски. Като двигателите на Атласа. И на Антареса. А преди всичко беше немско, но вече ще е южноафриканско.

Рано е още за производство. Трябва да мине по пътя на F-35 , първо да откраднат поне един трилион.

Е сега ми стана ясно, защо се бавят нашите предплатени хартиени самолетчета.

Дали може да прелети през сръбско и без да падне ?Хахахахаха

Сърбите гръмнаха по случайност един заради пилотска грешка най-вероятно и 100 години ще го плямпат троловете,а другите хиляди полети където им изсипаха тонове бомби не ги и видяха откъде им дойдоха,ама малките нации винаги имат големи комплекси...

Е, един свален самолет при 100-ци полети, и то самолет с технология от началото на 80, сигурно е голяма постижение.

Странно е когато все се мислят по-нови оръжия а същевременно се целяло мир...

Ако искаш мир, готви се за война

Да Китай и САЩ напредват А Т-14 и СУ-57 се оказаха едни картинки, които никога никой не е виждал в реалността. Вече о Нигерия изпревари Русия в научно техническата част. Китай определено ще се възползват от това изоставане. Милиард и половина души в Китай живеят на територия по-малка от западна Европа. Няма как в съседна Русия 100 милиона да се ширят на 1/3 от сушата и то все плодородни земи. Повече от половината от Китай е ужасяваща пустиня.

Некадърник

Извади си главата от задника и се огледай.

Русия представи като най-нова разработка преименувани ирански дронове.

Нашите паари там отидаха .... Гледай народе , това ще ви остане ! А скъпия ток от америк тец ние го плащаме ! Евтиния ток за Гърция , Македония, Косово ....

Тия дето ги получаваш от руското посолство? Никой не ти иска копейките . Или може би руското посолство ти плаща в евро или долари?

Като гледаш какво става - не разбираш ли ? Колко познати имаш дето избягаха от БГ ?

И всички отидоха в европа америка или австралия. Нито един не отиде в русия.

ама поливаната части китайски

Копейкаджиите веднага се подмокриха … спокойно бе и без половината си оръжия даже и без САЩ като военен арсенал само Европа може да разкатае майката на Русия … какво говоря само европейското оръжие и украинската армия са достатъчни бе сволочи безподобни … айде да умират още и още много инвалиди …. Честито да вие всичкото добри което Путин носи на руския народ

тия лудници защо си пускат пациентите през уикенда

Лечение му е майката психо. Ако закъснееш нещата ще са безвъзвратни. Проблема ти е мн. сериозен. "Руснаците идват".

като прелитате над Сърбия.Че стават грешки

Запознайте го с С-400!

не посочи колко ядрени глави имат в момента САЩ и Китай? Разликата е отчайваща за Китай.

Новата гуляма ръжда.

Ей така се усвояват пари- леко изменена форма и стара концепция.

Ти сигурно си от екипа разработили хвърчилото.

Това да не са руските блядки копирали всички модели леки коли с малки изменения и сложили надпис Сделано в СССР

На практика модернизиран Б-2, маркетингово наречен "нов" самолет.

И клавиатурен плъх водещ руска пропаганда. Дето за тоя самолет знае само от написаното в статията.

Този сега аналогов ли е или безаналогов.

Ръжди кат ФЪ-22

Toва бавно и слабоманеврено корито става за война срещу държави със стари оръжия от преди 50 години.

Що за тъпотия. Докато се появи на радара и бум. Иди го гони после.

поредната талашитена кутия и 3Д картинки..

импийчмънт урво