Пентагонът симулирал ядрена война с Русия

САЩ са готови да спечелят евентуална Трета световна война

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

в съветския съюз симулираха жизнь, ама го зарязаха, сега и те искат лайф

НАИСТИНА ЛИ СИ МИСЛЯТ , ЧЕ МОЖЕ ДА СЕ СПЕЧЕЛИ ЯДРЕНА ВОЙНА ?????

Кравата пак е болна от шап!

Ненормалници! Няма такова нещо като 'Спечелена ядрена война'. След едно такова упражнение, Земята ще бъде необитаема за 50-100 години и то, ако не отчитаме че голяма част от флората и фауната ще са си отишли завинаги.

Май си фен на филма "Стоте"! Но дори и там имаше оцелели след такъв апокалипсис! Ще ти го обясня по-просто, да можеш да го схванеш (както и другите, които на краткото ми обяснение по-долу слагат минуси, без да се аргументират къде греша)! Дори и двете държави да се унищожат една друга, в много отдалечени райони (южна Африка, Австралия и др.) радиацията ще е по-слаба. Там проблем ще е "ядрената зима". Но очевидно повечето се хващат за думата "ядрена" и смятат това за смъртоносно явление (заради радиацията). Но всъщност проблема е засенчването на Слънцето от праха, вдигнат от експлозиите. Затова е "зима", а "ядрена" е заради причинителя - ядрените бомби. Та този прах намаля слънчевата енергия, достигаща до земята и това води до застудяване. Но този прах не стои вечно във въздуха. Той пада постепенно, в зависимост от тежеста на частиците. Ден след ден той е все по-малко. За няколко месеца повечето ще е паднал. Ще останат само най финните частици, които вятъра ще носи из въздуха. Най-тежка ще е първата година, а всяка следваща ще е по-добре. За 3-4 години слънчевото греене ще се възстанови като сила, но земята ще се е охладила значително и няма да е като сега.

Психично болните говеда са способни да унищожат света, и само руснаците ги завират по дупките им. За това се превъоръжават всеки месец . За да има планета Земя. Ако случайно си помислят да стрелят по Русия или Китай. Ще им се представи сценарий, който и Холивуд не може да съчини.

Защо ли се сещам за мултиките на Вова от преди две години? И не в тях ли руски супер_пупер безаналговиевмире ракети летяха към градове на САЩ?

Що не се пробват ? Като са толкова сигурни в победата US .

Само за инженери. 75 години ще станат няма НИТО ЕДНА АВАРИЯ с атомна/термоядрена бомба?! Само за психолози. Същия въпрос. Явно има нещо гнило в Дания.

САЩ можел да спечели ядрена война срещу Русия !? То и Наполеон си мислеше, че може да накаже Русия ! А според плана "Барбароса" на Хитлер, Русия трябваше да бъде смачкана със Блицкриг !

Но без САЩ да се намесят. САЩ се намесили и спасили СССР.

Така ли ви учат на марксическите кръжоци в посолството?

Супер! Какво чакат тогава а не нападат? За ден-два и готово, ръшките ги няма, нали, или…?

А ти тъпчо къде ще бъдеш? В небето във вид на радиоактивен прах! Няма да има победители,всички умираме .

Чудо голямо, всяка армия прави такива учения за офицерите в щабовете, тук им казват учения по карти.

След последната симулация за пореден път победител във 3-та Световна са хлебарките..

Малка справка от далечното минало! Няма човек, който да не е чувал библейската история за Содом и Гомора, унищожени от "Господ". В междуособните борби между боговете са замесени и човеците. Така петте ханаански града Содом, Гомора, Адма Севоим и Бела (или Сигор) поддържащи Мардук са били унищожени по описание еднакво с това при употребата на ядрено оръжие. Ако на някой не му е ясно как и защо е загинала шумерската цивилизация нека да прочете "Текстовете за Кедорлоамер", "Плач за Нипур", Плач Урукски", " Епос за Ерра", текст К - 5001 и съответните пасажи от библията - Битие 19:24 и 25 и други и ще разбере, че Шумер се е сринал след използването на ядрено оръжие от Нергал и сина на Енлил - Нинурта, действие одобрено от "съвета на боговете" начело с Енлил (Яхве). От текстовете е очевидно, че радиоактивния облак, който е обиколил Месопотамия, с посоката си е изненадал "боговете" и е унищожил всичко живо - хора, животни, разстителност и "боговете" и това е причината за краха на Шумер. След това шумерската цивилизация не е успяла да се възстанови. Доказателства за употребата на такова оръжие в далечното минало се намира и в Индийския епос "Махабхарата". Да не забравяме също Мохенджо Даро и Харапа. Както виждате технологично напредналите хуманоиди населявали Земята по онова време са били с изключително ниски морални норми, взели се за богове, създали ни със генно инженерство и смесица от техни и земни гени и съвсем не са ни мислили доброто и дори са използвали геноцид за унищожаване на бързо размножаващото се човечество. Библейския бог Яхве многократно се е опитвал да унищожи човеците с глад, войни и потопа и съвсем не е ония човеколюбец, за който библията и религията лъжливо се опитват да ни го представят. За сравнение можем да констатираме, че управляващия сега елит в морално отношение не е по различен от тогавашния и по същия начин се мисли за недосегаем и се обожествява, въобразявайки си, че в един ядрен конфликт ще надживее простосмъртните.

Забавна теория! Но наскоро откриха следи от експлоадирал във въздуха метеор в близост до предполагаемите останки на посочените в Библията градове Содом и Гомор. Това е станало в близост и до Мъртво море, което е изхвърлило огромни количества сол и е направило почвите негодни за обработване. Отделно камъните в района са били стопени отгоре, но непокътнати отдолу, което говори за силна и кратка експлозия. Не всички мощни експлозии са ядрени!

И не всички ядрени са мощни :-)

Ако си направите труда да прочетете цитираните текстове - "Текстовете за Кедорлоамер", "Плач за Нипур", Плач Урукски", " Епос за Ерра", текст К - 5001 - ще се убедите, че се описват последствията идентични с радиоактивноста и характерни при употреба на ядрено оръжие.

Обикновено древните текстове се записват след стотици години препредаване от уста на уста. И постоянно се "разкрасяват" и променят, според вижданията на разказвача. Това е като някогашната игра на "Развален телефон". Смята се, че и много текстове в Библията произлизат от реални събития, но са придобили характер на притчи - поучителни разкази, където всичко необяснимо и било Божие дело, Божие наказание и прочие. Не казвам, че не е възможно да е имало древна цивилизация преди нашата. Има много артефакти, които могат само така да се обяснят. Но древните текстове, пак повтарям, не могат да се приемат за описание едно към едно на някакво събитие, защото са размити от времето и променяни от разказвачите!

Малки кукички и доста твои интерпретации, но признавам, че не са по-лоши от всяка друга. Имало е преди хиляди години други цивилизации, вероятно толкова напреднали като нашата, макар и тръгнали по различен път от нас. Останали са някакви пирамиди и други гигантски обекти, вероятно са летели и в космоса. Из цял свят се намират неща, които са без съмнение много стари, на десетки хиляди години - може да се били и играчки за деца - дребни фигурки, може да са били нещо като фигурите за шах-мат ... не е ясно. През 20 век математиката прави интересна крачка напред заради индиец, който бил добър математик, но всичко започнало когато имал достъп до древни математически текстове. Под древни се има предвид преди историята - тоест по-стари от 4 хиляди години. То и ние ако изчезнем, от нас след 5-10 хиляди години няма да е останало много, книгите ще заминат, бетона не трае дълго, металите корозират, градовете ще потънат под 10-15 метра прах само за някакви си хиляда години.

"Американецът Дионтей Уайлдър ще ще бъде големият победител от мега битката с Тайсън Фюри тази вечер в Лас Вегас " :))) Така реши компютъра със симулацията :))))

"симулацията показва, че САЩ могат да водят ядрена война и да я спечелят" ?! Що ли се сешам за една симулация на бокс-боя Фюри- Уайлдър :)))

И как по точно ще я спечелят, като само 100 ядрени заряда ще отровят достатъчно площ и ще докарат ядрена зима и гигантско измиране на видове? То бива кретени, ама наглосаксите са по- по- най-!

САЩ се готвят за ядрена война с Русия, а продават на България реновирани самолети на 40 години. Кому ще трябват самолети при ядрена война? В спецификацията на Ф16-70 е отбелязано, че самолетите могат да се оборудват с ядрени глави. Сега стана ли ясно кой какво ще прави в една ядрена война, дето я симулират САЩ.

Така и не се разбрахте помежду си, путинофилите, тия самолети втора употреба таралясници ли са или са още на хартия, с не построен завод. Време е да си уточните опорките и да припявате в един глас, че така малко, като идиоти изглеждате....

интересното е че Русия атакува с бомби с малка мощност, а САЩ отговаря с бомби с голяма мощност. обаче при война едва ли руснаците или китайците или който и да е друг ще атакува с ракети с малка мощност. щом си се решил на подобна стъпка, а и знаеш че ще има обратен удар, то тогава хвърляш силите така че противника да не може да отговори. а и да не загинете от бомбата най вероятно ще умрете от радиацията която ще е в цялата страна. няма да има болници и лекари които да ви помогнат и ще умрете в агония. дори и някак да оцелеете всичко ще е заразено - земя, вода, въздух. колко време бихте изкарали без специално облекло. може да оцелеете ако сте президента на САЩ и за вас се грижат няколко хиляди човека. може би ще се молим да сме били от тези дето са умрели веднага, а да не се налага да живееш в света след това - въоръжени престъпници които убиват всеки за храна, войници които правят същото... все едно си във филма "Лудия Макс" поредната глупост да покаже че лоша Русия ще изгуби пред добрата Америка. отново Америка е жертва но ще се справи с лошите руснаци. към днешна дата ракетите на Русия могат да стигнат толкова бързо че реално САЩ нямат време да отговорят. разбира се е въпрос на време САЩ да разработят или вече са разработили свръхзвукови ракети. ако обаче нямат, руснаците ще ги атакуват и те докато се усетят ракетите ще са на тяхна територия. след това президента на САЩ ще нареди ответен отговор, но руснаците ще ги прехванат, ще унищожат спътниците на САЩ в космоса и по голяма част от обратния удар ще бъде отразен. САЩ ще бъде ядрена пустиня, а Русия най великата. и каква в крайна сметка е ползата за Русия - никаква. те си имат територия и ресурси. на тях им трябва бизнес, а не война. виж обаче на САЩ могат да направят подобна битка. на тях и трябва територията на Русия заради ресурсите. а и сме свидетели на това как САЩ нападнаха други държави заради нефт.

За какво са им суперкомпютри, трябва тебе да вземат за да им правиш симулациите!

Карл XII, Наполеон и Хитлер са мислели по същия начин. Изглежда историята никога не учи никого на нищо.

Всеки, който има атомни оръжия, може да води ядрена война, но едва ли има някой, който може да я спечели ...

"Историята се повтаря: първо като трагедия, после като фарс" Затова янките да четат История, за да не стане някоя грешка...

Много ясно, че ще е срещу Русия. Друга държава няма с такъв голям арсенал, като САЩ и Русия. То оставаше и да спретнат една симулация на ядрена война с Бангладеш...

Болни мозъци и психически увредени управляват света. Кото си го търси, рано или късно ще си го намери. Мислите един път изразени имат свойството да се реализират. Затова се казва - внимавай какво мислиш, не мисли за лоши работи, а тия все това правят, било с филми, било наистина.

Време е да се вземат някакви мерки. По мое мнение физическото елиминиране на няколко хиляди индивида, съсредоточени най-вече в Северна Америка, може да спаси милиарди човеци и още повече животни.

Заблуда огромна. Руско ядрено оръжие е инсталирано вече на необходимото разстояние от бреговете на САЩ и след като се осъществи взривът,ще се вдигне вълна-цунами над 300 метра и проста няма да ги има озобщо. И те това го знаят. Нямат шанс и хваткана на "ръката на възмездието" която ще ги достигне даже да няма живи хора в пункта за управление. Просто америкнаците си дрънкат и нали там всичко може,ето ти резултата.

Та ти си по-информиран от пентагона, бе? От ТАСС ли те информираха? Я прочети по-горе какво мисли другата суперсила - Китай, и тогава бъди такъв яркочервен бабаит...

Това накрая да не стане като във вица, в който в руската армия щели да съкращават щата и се събрали генералите и започнали да дискутират откъде да почнат. Първия предложил: - Нека започнем с щата Тексас, Ню Йорк и Алабама. Та така след трета световна термоядрена война печеливши няма да има поне измежду хората. Ще спечелят наследниците ни на тази планета.

няма да има печеливши , ще настъпи ядрена зима , и тогава ще се , молят за глобално затопляне но само докато умрат от студ , и после тишина във вечните ловни полета

Праха от експлозиите (основния виновник за ядрена зима) пада за няколко месеца. Най-финния прах ще продължи да циркулира в атмосферата няколко години, но освен захлаждане, няма да причини по-сериозна беда. При добро запасяване с храна, голям процент хора ще оцелеят. Тази "тишина във вечните ловни полета" е малко пресилена. Много филми гледаш!

Интересно ми стана, тези дето ми слагат минусите, как биха се обосновали?!? Все пак преди 10-12 000 години пещерняците са преживели цяла ледена епоха, а днес, когато можем да планираме всичко и да се подготвим, смятате, че няма да оцелеем няколко месеца?

Спрете се психопати нещастни! Съсипахте ни животите на всички хора на планетата с болните си мозъци! Не ни оставихте един спокоен ден да дишаме, да се радваме на живота! Вие сте убийци и престъпници! Забравихте ли девиза на мафията: MEMENTO MORI !!!

Това по повод Циркони, Посейдони, Булави и други подобни ли го пишеш?

Добре ще да е третата световна война да се проведе на територията на САЩ. Те освен войната между севера и юга не са имали друга война. И направо се чудя, кой болен мозък мисли за ядрена война.

Путьо мисли. Нали от години се хвали с хиперзвукови ядрени ракети, мега ядрени торпеда и други подобни.

Ноливуд пикчърс със съдействието на мад дженералс се опитват да правят филм, който и те не биха гледали на живо. Путин беше откровен: "На мен свят без Русия не ми трябва." Рижавият кукундрел да мисли над темата.

Ти се надявай Путин да си обича внуците, че, като одъртее още, да не каже "На мен свят без мен не ми трябва."

Тези симулации са полезни, но не са достатъчни поради различния характер на движение на информацията от незши до най-висше ниво. При първи удар: решението за нанасянето му е взето на най-висше ниво - денят, часът и минутата, техниката предварително е подготвена и тествана на ниво учения, трябва само да се предаде кодовата дума за старта на операцията. При ответен удар информацията изминава минимум два пъти повече път, съответно време до старта на ответният удар: низшия персонал регистрира пуска, трябва да докладва на прекия си началник на низше ниво, после по принципа на субординацията ще измине пътя до най-висшето ниво заедно със необходимите проверки, време за вземане на решение и свеждането му до изпълнителното ниво. Това е концепцията гарантираща успеха на така наречените "светкавични войни" - пример ВСВ , операцията на Кремъл в Крим. Но в случай на ядрена война ответният удар вероятно ще закъснее фатално за жителите на нападнатата държава - системи от рода на "Мъртвешка ръка" ще донесат възмездие, но не и победа - такава просто няма да има кой да я чества.

Едно от малкото нормални мнения!Не на фоб или фил!

Концепцията не е вярна. Следи се всичко. Ралетата се регистрира в момента на излитане. Решение се взема за 3 мин. Освен това и нападащата страна няма да си празнува победата щото ще е заминала от средства тип Мъртвешка ръка.

Евентуално могат да спечелят "Трета световна пустиня" - От Ел Ей да Биг Ейпъл

За пръв път чувам, че някой може да спечели световна термоядрена война ! Печеливши страни със сигурност няма да има. Ще се кефят само хлебарките след нея !

Интересно какво точно ще спечели САЩ при ядрена война с Русия.

Прочети по-внимателно статията - оттренира се ответен удар, а не първи. Те не искат тази война- просто защото ще загубят много повече от другите.

Да но с ответен удар няма как да я спечелят както си написал по-нагоре! Който и да я започне няма да е печеливш!Имам чувството ,че дори на собствена територия една от двете страни да си взриви ракетите и сме пътници всички!

Абсолютно вярно!

курец красний за симулантите.

И без симулации мога да ви кажа, че при евентуална ядрена война всички сме губещи.

Общо взето Вашингтон е в състояние да спечели само във виртуална война! Факт!

в днешно време при ядрена война ще има победител. Не ми е известно как Американците са стигнали до извода, че могат да победят!

Правят си сметката без кръчмаря. Ама имат бюджет от $733 милиарда тая година и трябва да зачитат активност, така че що не?

И Наполеон, и Хитлер са праивли едни симулации, ама факторът неизвестност е надделял...

дето виж сега как живеят германци и французи, а виж как е Русия с близо 20 000 000 под прага на бедността... Да не говорим и за Япония, на която хвърлиха две ядрени бомби.

И как живеят?!? Покупателна способност или банани за коледа ще са ти аргументите?!?Не всичко се свежда до пари!Но не всички мислят така де!