17-11-2017 20-11-2018

Коментари

но преди това причетете какви са вредите от нея!

са направени от растителните пилешки фекалии.

Пилето да не е пораснало на дърво, че да е на растителна основа?

По същата логика можеше да са и "рибни"/"телешки"/"к'вото се сетиш" хапки.

Сатанисти!!! Тия са си повярвали,че могат да управляват -ПРИРОДАТА!!! ЗАПАЗЕТЕ РАЗСЪДЪК!!!

за фалшивата виру3атлана американска действителнто.Те и преди вкарвнане на "растителната основа ", и оригиналното им месо не го ядат даже и животните извън САЩ.

Удивляват ме напъните на промишлените трашъри винаги и от всякакво сено, слама и други дървении да наподобяват... месни произведения!? Защо бе?! Защо ги наричате пилешки хапки, а не талашитени шитни?! Ма няма да ни приучите да ядем царевица и трева! Н-Я-М-А ! ! !

Аз ще се храня виртуално. Трябва да сме интересни

Тук слагаш човека след, хиената, кучето, мухата. В самото мироздание е оразмерено едни същества с какво да се хранят, само с растения, само с месо и смесено. Ти да мениш тази даденост, към най-висшия вид е престъпление. Теоретично може да се мине и на гомноядство, но дали е редно? Просто системно искат да ни избият, край ковид терора пробутват сумати неща към новия световен ред.

Кое каза, че е по-нисше и висше? Горилата или прасето? Щото както човека, така и прасето се храни със всичко. Искам да те видя тебе само на месо. Да ти подскажа още нещо - и ракията и туршията не се правят от месо. ха ха ха :))) големи разбирачи станахте по еволюция. кое било най-висшия вид? Човека? По кое го прецени? По бройка или щото плаща данъци и се тормози с осигуровки?

аз с блок-чейн :)

Растителните протеини са далеч по здравословни от животинските защото се усвояват много по-пълноценно. Стомашната киселинност на човек не е способна да разгради сложните животински белтъци. Затова обработваме месото термично преди консумация. Абе какво да обяснявам очевадни тъпотии.

Точно обратното е при човеците. В стомаха имаш далеч повече ензими за разграждане на животинска храна, отколкото растителна. Я познай защо тревопасните имат по два стомаха и си преживят храната по цял ден.

нищо не си учило. Ако беше учило щеше да знаеш че произход на човека е от степни скачащи мишки -> човекоподобни маймуни които се разделят от там на пра-човеци и маймуни (че доста хора ни обясняват пак "учили недоучили", че сме произлезли от маймуната , след като точно и ясно пише, че имаме ОБЩ пра-родител). Та кое от тия е месоядно?

не, че ще си оставя пържолата и кюфтетата за това, ама много мразя някой да си прави конспирации теории на база на измислици щото така му се струвало логично.