17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Покритието, бе, ДБЛ! В Покритието на фърчилото е разликата! Защо например според тебу, на Фъ-35 се прилага специално обслужване от страна на тех.състав, а пилотът на Ф-35 не трябва да лети повече от няколко Секунди на свръх?звук

Една боя и айде готово, и те СТЕЛТ, дааа. Та и летял няколко секунди само на свръхзвукова скорост вргаът, ти да видиш. Ненаврякал се шатен врякалник не се наврещя ей.

BajMihal

ВИжда се кой е дебила... Не си чел какво точно намалява радарната видимост и вряка... Покритието драги е една малка част от цялата концепция за намалена радарна видимост. Вземи се ограмоти малко преди да плещиш глупости, че си смешен...

BajMihal

"МиГ-35 визуално е копие на МиГ-29. Разликата обаче е в електрониката и развитието на платформата." Иначе с намалена радарна видимост... Това може да мине за деца до 3ти клас...

Защо темата с руските падащи самальоти е в технологии не в рубриката " смях и вицове" ?

Защото така са платили на дирниците

Това го разбрахме още преди дни , програмата за серийно производство на СУ57 се е провалила. Руската пропаганда не признава провали, те се представят като нови успехи. Затова преди дни представиха първо "принципно нов" и същевременно по-евтин вариант на СУ- 57 . Така провалът се представя за иновация и икономия. А днес казват, че пилотите ще летят на Миг 35 , което е пак друг начин да се каже , че няма да получат планираните и обещани СУ 57. А МИГ 35 е Миг 29 , което значи , че руските космически сили ще летят на самолет от 80-те години и не са мръднали напред последните 40 години. Важното е това да не се знае и Путя да изглежда потентен пред мужиците , затова са всички тези анимации , прототипи и ежеседмични комикси за идиоти по медиите.

Ти знаеш разликата между СУ и МИГ или се правиш че незнаеш по добре иди да си играеш в пясъчника и да гледаш самолетите от там

ама пада руския боклук без бой ..ха.ха.ха

Хаха. Тъпата ти глава отдавна е паднала под торса. Хаха. И лиже ли лиже евроатлантически джендърски задници. Фу.

Коректируеми? Сериозно!? А защщо не "Управляеми"?

_stankow

Хем сте прав, хем наистина има една тънка разлика, която не е за тука да дискутираме. Примерно управляемите могат да направят значително по-голям маньовър, чак до смяна на целта по време на полета. Докато коректируемите приемат само неголеми корекции за повишаване на точността на попадението. Да споменем самонасочващите се и баражиращите и да спрем. Иначе сте прав - речникът на българският език е мъртъв, да живее гугъл-транслейтор ! ;)

Това го знаем , имаме го даже в хангарите за старо желязо - Миг 29. И на това ли ще летят космическите сили след всекидневни анимации на безаналоговии фърчила ? Дъно след дъно, няма оттласкване нагоре, пълно потъване .

Най-добрият лек изтребител от 4-то поколение!

Затова руснаците са си поръчали цели 6 броя от него , а навън не успяха да продадат нито един. И никакъв АФАР нямат готов за него (каквито имат не само всички западни самолети от 4то поколение, но дори и китайските) , статията ЛЪЖЕ - ако някой се съмнява да прочете информацията във Военное Обозрение появила след завършването на многострадалните му изпитания.

Аз също чета сайта Военное Обозрение. Там има немалконкритични статии, повечето са препечатки от друг източник.

Добре бе, МИГ-29 трябва да е добър изтребител за да го има още ама да го водят "нов" заради няколко нови платки вътре в него... Кое поколение е Миг-29?

Демек пак МИГ-29 ама с малко джаджи вътре, може би от али-експрес.... (последното надали е така разбира се). Просто остарялата електроника на 29 не може да се произвежда вече и правят нова. 737 Макс нещо такова направиха с не особено добри резултати...

Ненаврякал се щатен врякалник не се наврещя ей.

Виж как си знаеш. Вместо да вряскаш и да не можеш да измислиш нещо по-добро от това да ме повтаряш като папагал се научи да вършиш нещо полезно и някой ден може и да си намериш по-почтена работа от сегашната ти на щатен врякалник.

Така,така... Соросоидната паплач ще си изповръща червата,зер....плаща се!!!

колко кюмюр на 100 гори и катапулта работи ли.

Няма катапулт ! Не му трябва ! Не пада !!!

Ще..ще ..ама пада руския боклук без бой ..ха.ха.ха

Могат-правят. У нас моженето се свежда до туризъм (слугинаж+проституция) и сервилничество (пред господарите от САЩ). Също и до плюене по форумите.

Стига заключения. Давай предложения.

Можем правим и изнасяме за 30 млрд евро продукция, която не е нефт и газ.

_stankow

Че какво срамно има да се изнася нефт и газ ? Или той, просто така, сам си идва. Бучни пръчка, пий вино ? Добивът на въглеводороди е най-високотехнологичен отрасъл. Вие как си мислите, нефтът така, сам си изтича от земята ? Най-мощните 4D програми, суперкомпютри се използват в сеизмичното проучване на недрата за нефт и газ. Сондирането, преносът на газ, нефтените платформи - най-най-мощно и модерно оборудване.

Евро-продукция??? Би ли дал дефиниция на тая тъпотия?. Посочи една българска high-tech компания. Българска, не нечии западен филиал. За сравнение в Русия и в Белорус има много сериозни чисто национални софтуерни и high-tech компании.

Посмали,Манго... !

Дреме ми на лангата.

Да,защото е умряла !

Подкрепям колегите, които разумно питат, защо? МиГ-35 е с обновена авионика и увеличен горивен запас. Нищо от това не е от значение за демонстрационна група. Даже напротив, защото този вариант на МиГ-29 е по-тежък от 9-13.

Защото другаде никъде не го искат. Както сам кзвате Миг-35, освен нова цена не предлага нищо повече от ранен Су-27. Дори въздушно комическите сили mu му се мусят. Всъщност не е нищо повече от един предсмъртен къч на РСК МИГ (R.I.P).

От старият самолет е останал само планерът. Едно от най-важните неща е новият двигател с променим вектор на тягата. МиГ 35 беше замислен като експортен продукт,но явно ще го ползват и в Русия.

чакаме....трябва....Така започва статията....Типично руско пропагандно празнодумие. Да си погледнат коптора трябва и нищо друго А, и да обесят прдерасткото джудже, че поне да се изравнят по стандарт на живота с балтийските си съседи. Не с някои други,само с тях

Погледни си ти коптора,в който живееш... Господарите ти са те продали на султана и ще носиш фес...

беше добър самолет. Дано МИГ 35 да е по-добър. Като цяло обаче ми се струва, че наземно (танкове, БТР, ПВО) руснаците имат леко предимство в качеството на техниката. Но в авиацията и флотата предимството е на страната на американците. Лично мое мнение като обикновен гражданин.

_stankow

Съвсем нормално е една морска суперсила с изход на два океана да е по-силна във флота. Нормално е и една континентална свръхдържава да има по-добре развити сухопътни сили. Всяка страна трябва да е адекватна на даденостите си. САЩ имат 11 самолетоносача и 1 ледорабивач. Руснаците имат 1 самолетоносач и 45 ледоразбивача, от които 4 - атомни. За какво им е на щатите ледоразбивач и за какво им е на руснаците самолетоносач !? :) По една бройка от всеки вид все пак трябва да има, за да се учат подводничарите как да го атакуват.

Лошо няма, само не разбирам за какво са им. Основните подобрения са във воденето на реални бойни действия, оттам насетне не виждам как МиГ-35 ще подобри представянето на демонстрационните полети. Да, имат увеличена тяга на двигателите, но да бяха и поне с отклоняем вектор на тягата (ОВТ модификация), тогава бих го разбрал.

явно си чел малко, но не достатъчно, за да раздаваш акъл, не мислиш ли?! Аре, по-скромно! Явно не е нужно всичко да е, като на американците, нали?! Освен това "ОВТ"-то го измислиха, точно поради недостатъчните аеродинамични характеристики на Ф-овете... Компенсаторно решение.

Не си ме разбрал, на никого не раздавам акъл, нито фаворизирам американската техника. В интерес на истината продължавам да вярвам, че държавата ни, в лицето на шкембе войвода Каракачанов направиха най-голямата грешка да закупят кочината, наречена F-16... Опитвам се наистина да разбера защо е необходимо да се сменят сегашните МиГ-ове на Стрижите, след като реално МиГ-35 не им предоставя нищо, което да направи полетите им по-атрактивни. След като си чел повече от мен, ще се радвам да го споделиш, защото постът ти не дава отговор на никакви въпроси, а е просто детинско заяждане.

Т.е. същите боклуци. И защо отново в технологии ?

...добре, че си никой

Най-напред се научи да четеш бе гьон !

Да припомним една статистика от 2015та година от Migflug.com Победи - загуби - загуби от ПВО F-16 Falcon 76-1-5 F-15A/C/I/S Eagle 102-0-0 F-14 Tomcat 135-4-4 MiG-21 240-501-твърде малко информация MiG-23 25-102-твърде малко информация MiG-29 6-18-1 Има ли нужда да говорим повече за Миг-29/35?! Ако някой има други ПРОВЕРУЕМИ ДАННИ С ЛИНК - да ги даде.

Евала, добра фантазия и естествено поредната чиста лъжа, поради простата причина, че американците са водили много повече войни от руснаците, през последните десетилетия...

плиткоумника си ти. това са РЕАЛНИ ФАКТИ Още Александър Македонски е казал - войник водил битка е колкото 100 които не са водили.

Алоуу, многоточковия! Това, което си преписал, незнайно откъде, не са факти а цифри, които не могат да се сравняват. Написано ти е ясно отгоре...

алууууу . плиткоумния. научи се да четеш преди да пишеш. точно и ясно пише КЪДЕ са данните. А де са твоите?

Понятието "битка" предполага между 2 горе-долу равни по сила страни! Но,да нападнеш държава,която е доста по-слаба и да я оплячкаш се нарича "разбойноичество"...

Това е състезание. Не битка.

Шъ ти подам аз един ЛИНК, да си го завреш отзад!... :-))))

мерш ли от яд русоробе. Аман от вашите еднополови мераци.

Ами кой ги пише тези числа? Защо го прави? И защо да са верни/истински? Като всяка статистика, целта и е цел на стоящите зад нея, не е реалност, още по-малко с ефективна, положителна насоченост. Заеби ги тия числа, гледай си скромния живот и не пречи с нищо, никому! Успех и здраве! :)

Като не ти пука кво се коркаш. Има хора водят статистики. Ти си пий ракията. Всеки с това с което се занимава.

Супер да си ги ползват със здраве. Ние да си ползваме нашите! И никога да не им се налага да разберът кой е по добър !

Само не разбирам, какво не му харесвате на МиГ-35?... Грациозна форма, наследена от предшественика си, перфектни и изчистени линии, отлична аеродинамика и маневреност!... От малкото изтребители, способни да изпълнят изключително сложни фигури и бойни маневри в небето... А новата му доработка, просто го прави отново актуален и отговарящ на съвременните изисквания. Освен това, МиГ-35 определено надминава по всички показатели обновения Ф-16 / блок 70, който си поръчахме от САЩ...

При бойни действия елегантните линии и красотата на самолета няма да го спасят. Отдавна няма въздушни двубои, та да зависи и от фигурите, които може да изпълни. За оцеляването и изпълнение на задачата имат значение единствено добрите радари, ракети и стелт характеристиките. Пилота е вътре, да изстреля ракетите и да огледа наоколо. Другото се прави от компютри.

да де, явно не си пилот, но явно и материята ти е чужда...

По твоятя логика, изобщо пилотите са излишни, но защо ли тогава не се произвеждат само дронове?... Да, не си наясно!

Руснаците иди, че ги разбери. Самолета същия, ама го пишат нов модел. Обаче ако сравним Ту-22 и Ту-22М дали ще намерим прилика ?

Ко речи?!

правилно, не ги разбираш руснаците, но и на тях не им пука за твоето мение ;-)

ТЕ китайците ги разбират!

Нормално, след като доказалата се аеродинамика на МиГ-29 още не може да бъде превъзмогната от повечето западни аналози, защо да не се запази... Важното е нещата да се доразвиват и надграждат, което всъщност е случая на МиГ-35. Всъщност такъв е и случая с новите-стари Ф-16, които си закупихме от новите ни американски братя...

Да де ама не ги пишат F-68, нали? Модернизирана им е електрониката, радара, седалката, кожата на седалката и т.н., ама пак си е F16.

Е, т'ва ли ти е проблемът?... Как ги "пишели"!... Ами, да си ги пишат, както искат, важното е там горе, какво се случва... А, че МиГ-35, превъзхожда по всичко Ф-16/Блок 70, спор няма...

Значи когато става въпрос за руски самолет, подобренията водят до нов модел, а когато е за F-16 това била същата кошница. Голямо забавление, другари!

АбЦолютно коУега! Прав си от всЕкъде!

Демек - същата работа. Ако може да излъжат някой русороб че са велики!

А тия Ф-вове, дето си ги закупихме насила от краварите и дори още не сме ги видели, какви са бе, робе?!

А ми те са си F16 с подобрения бе тавариш! Какво не разбра в означението Block 70 ?! Сега ще си мерим ли подобренията, за да сравним, защо едното е нов модел, а другото модификация?

Руските бракми са с много остарели технологии, нямат никъв шанс срещу авиация на НАТО.

най-голямата глупост, която съм чел на скоро... На колко годинки си, недоклатляче или просто така си мислиш от страх?

То за това когато Су-57 се появи в Сирия, американците спряха всичките си полети ...

...а израелците бомбиха когато и където им кефне.

_stankow

Изралците бомбиха само Хезбола. Само това им разрешиха руснаците. Нетаняху два пъти ходи до Москва да моли Путин, че в "Безсмъртния полк" два пъти марширува с него. Да ги моли да не стрелят по израелските самолети и да не продават C-400 на иранците. Е, измоли го. Как в върнал жеста, какво е дал в замяна - той си знае !

А у нас минаване по системата "стрижи и бегай"

Миг 35 Е пребиядисан Миг 29. Аре да не се лъжем.

Що бе, какъв е проблемът? Нали пребоядисаните Ф-16ки,дето ги купихме, били изцяло нов, осъвременен самолет?

ама не пише на тях Ф-568 нали?

_stankow

Как да не пише - "Блок стохиляди и найси" :)

Е, явно ти си много "запознат"...

че то го пише на сайта на миг-35 бе.

И ние скоро ще минем на "двумоторни", но не самолети а каруци. Са самолети нямаме пилоти, много се учи за пилот. Нямаме и наземен персонал, който да поддържа такива хвърчила, и там много се учи. За техника (локатори и т.н. щото самолет иска да има и такива работи) и дума няма да кажа, че за последно сигурно сме купували през 80-те години на миналия век,. Обаче, после казваме колко са лоши руснаците и колко били смотани... сами си правели самолетите... не ги е срам. Да вземат пример от нас, ние сме най-великите....